Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Real doveo upravo nekog mladog Senegalca, neku zivotinju da igra odbranu pod kosem. Kriminalni su bez Drejpera i Slotera u defanzivi.

Proce jedva grupu, ali ce zato najmanje otici na F4. Minimum...
To kazem ja, koji pored Bajerna i Zvezda najvise mrzim Real. Generalno kao klub, i u fudbalu i u basketu i u bocanju, sta god da igraju. Najodvratnija tri kluba na svetu. :)

To kazem ja, koji pored Bajerna i Zvezda najvise mrzim Real. Generalno kao klub, i u fudbalu i u basketu i u bocanju, sta god da igraju. Najodvratnija tri kluba na svetu. :)

Napokon da neko otvoreno kaže :klap:
Više cenim grobare koji mrze Zvedu iz dna duše nego ove što se femkaju "za dobrobit Srbije".
Kod mene je ista situacija kada ste vi,panatenaikos i takođe real u pitanju :ok:

Ako Darusafaka ocekivano izgubi u Moskvi, onda se oni i Makabi u Turskoj bore za 4. mesto, gde ce Makabi morati i da juri razliku. Bice interesantno.
Karsijaka posle pocetne pobede nad Barsom bas razocarala. Bila solidno visoka kvota na pobedu Kubana, ne znam zasto, iskoristih poklon.

Cedevita izgubila 3 razlike od Milana, ali posto su pobedili u Milanu 9 razlike, Cedevita sigurno prolazi dalje, a Milano ispada. Kolo pred kraj razlika je jedna pobeda i bolji medjusobni duel na strani Cedevite.

Cisto da vas podsetim, rekao sam vam ko iz Gruppe A prolazi dalje.
Zvezda veceras i da izgubi - neka ne izgubi sa vise od 9 razlike....hendikep odigran opet, opusteno. ;)

- - - - - - - - - -

Ako Darusafaka ocekivano izgubi u Moskvi, onda se oni i Makabi u Turskoj bore za 4. mesto, gde ce Makabi morati i da juri razliku. Bice interesantno.
Karsijaka posle pocetne pobede nad Barsom bas razocarala. Bila solidno visoka kvota na pobedu Kubana, ne znam zasto, iskoristih poklon.

CSKA imao smesan hendikep od 15,5 poena...i to sam odigrao. :pivce:

Meni trebaju pobede Himskog i Fenjera za dva tiketa sa kvotama oko desetke. Trebao sam i ja taj tvoj hendikep odigrati, mnogo bolje nego ovo.
Imam osecaj da ce me prvi Himski prodati.

Dakle, Real prolazi dalje sa pobedom protiv Strazbura kuci. Izvukose se "kraljevi".

Dobro je, nisu ubrljavili iako su gubili u zadnjoj četvrtini.
Pošto Fenjer dobija, obogatiću se... da sam stavio po 100e imao bih 2000e, al pošto sam stavio po 100din rekreativno ... :lol:

Dobro je, nisu ubrljavili iako su gubili u zadnjoj četvrtini.
Pošto Fenjer dobija, obogatiću se... da sam stavio po 100e imao bih 2000e, al pošto sam stavio po 100din rekreativno ... :lol:

Bolje i to nego da je usseru basketasi iz Zeleznika, koji su se izgubili u drugom poluvremenu, ili Rennes koji je 60 minuta imao igraca vise, vodio 1-0 i na kraju igrao nereseno. :roll:

Basketasi su izgledali dobro u prvom, al Fener jedini igra odbranu u ovoj grupi, zato su se i prošetali sa pola snage do prvog mesta ubedljivo. Dodali malo gas kad se ovi ponadali, što bi rekao Čović. Imaju kapaciteta da zaustave ludilo Milera jer imaju trojke i četvorke i batinaše i atletičare, uništili su ga potpuno, a Zvezda ne može bez njegove improvizacije i da on odradi pola posla.

Inače sam hteo iz zezanja da odigram tiket sa svim utakmicama u grupi i konačan ishod, al nisam srećom. Ovo kolo je bilo vrlo predvidljivo i pogodio bih sve osim glupe Barselone koju je nakantao Žalgiris. :lol:

Znači, u EL je sve poznato. Samo će preostala 3 pitanja rešiti: DAR-MAC, RMB-SIG i CZT-BAY, gde je Makabiju potrebna pobeda preko 11 razlike. Ostalima su dovoljne i "obične" pobede.

Repesa i njegov ABA-ligaski Armani. :hahaha:

12289584_556260664538449_5497603768332035357_n.jpg

Kakva parodija košarke, Makabi je protiv Darušafake pokušavao da dođe do produžetka (pošto nisu stigli ni da priprete razlici od 11 poena) tako što su namerno promašivali slobodna bacanja. Onaj prljavac Pnini je čak namigivao i da se da auto-koš.

Dva tima sa A licencom su ispala već sada, toliko o konceptu licenci. Najbolje da se poizbacuju svi ovi što remete atmosferu.

Na F4 će ove sezone Brose, Unikaha, Laboral i naravno Olimpijakos.:hahaha: Karikiranje naravno, ali u ovom trenutku to i nije toliko daleko od istine, uz još nekoliko timova, ti igraju najsigurnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back