Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedna bruka Makabija, ispali su iz Evrokupa, u direktnom duelu protiv Novgoroda na svom terenu. I jos se kralo za njih gore nego sto se krade u Podgorici, davno nisam video sramotnije silovanje kosarke. Nisu cak ni sudije toliko krive, ovi su napravili takav pritisak da su mogle ili sve da ih iskljuce ili da im popuste. Sramota za kosarku.

Super, ja sam video odmah MuadDib pobednik kola pa reko da nisi ti, al se tada nije rifresovalo ono detaljnije nego je stajao neki Grk od proslog kola.
Znaci, sad ce da se seta Zak Lemans sat. :mrgreen:

Sta je trebalo za pobedu, nesto tipa: Teodosic, Rajs - De Kolo, Dilejni, Spanulis, Sved (?) - Ajon, Burusis, Miler, Raduljica ?

De se seti Ulanovasa, odigrao partiju zivota... Jeftino resenje, svi moramo traziti jedno. Ja isao sa Osmanom, dobro prosli put, danas ocaj.

PS: Video sam da je ranije Ulanovas igrao koju dobru, al sam mislio i da je dosta brljao, al igra decko ceo TOP16 dobro. Kiks.

Nego, Bradulja poceo da dominira nesto Evroligom.

Veceras je PAO dobio bitnu utakmicu, i sad su oni nazad u igri sa 4 od 3. Efes kaska za njima i CZT, to ce biti 3 tima koja ce se boriti za 2 mesta - FBU i LOKO racunam sigurnim. UNI i CDVT otpadaju, a Darusafaka boze me prosti novca, najgora ekipa ikada. :mrgreen:

Efes ce imati puno utakmica kuci... PAO dovodi jos nekih kojekakvih igraca, cenim da im Zeljko moze pomoci u sledecem kolu. Panteri imaju dobru situaciju ako dobiju Efes u sledecem kolu, al ne znam koliko se vodi racuna o plej-ofu ABA lige i cinjenici da ce biti utakmica van Pionira, cak i Arene... Zanimljivo u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
IMG_20160219_190631.jpg

Nije Đordi cicija, dobio sam skuplju verziju sata :)

Poslednja izmena:
Falio mi jedan kredit u fantaziju za kombinaciju s Rendolfom, pa sam odustao, onda se ziv pojeo. Da sam zadrzao nekog mrtvaka iz Darusafake na pleju, svejedno bih imao vec sad 220 poena u tom slucaju.

A CZT samo da pobedi mrtvi Efes i imaju sve u svojim rukama lagano, oni cekaju da im FEN pobedi PAO. :hahaha:

Ocekivane pobede CZT i FCB veceras, a mrtvi Efes ima realnu sansu iako izgledaju otpisano - igraju kod kuce sve osim gostovanja svojim Turcima, sto moze biti sredjeno.
Ali, mislim da bi morali da otpuste Dudu, koji je realno dosao na nivo da ga Radonjic 2x opere (samo ga je Saric prosli put spasao). Jbg, godine, a tim mu je klasican run and gun za bogate, bez hemije, dublje strategije i icega.

Pa, daleko od toga, imaju oni dosta dobrih igraca, meni se svidja njihov tim, i ja bih ga tako sklopio. Mada, vise sam fasciniran mogucnostima koje imaju na 4 i 5, ali treba reci da su spolja poprilicno mrsavi za jedan tim od 20 milki budzeta.

Ne znam, mozda zato nisam kosarkaski trener. :lol:

Ali u njihovoj igri valja jedino protok lopte kad ga uspeju ostvariti u nekim momentima, tu se vidi da ima majstora, al jbg po njih, takve utakmice pobedjuje spremniji i zeljniji tim.

Ukoliko izgube sledecu od LOKO kuci, mislim da se mogu otpisati, a da je grupa maltene resena. Videcemo.

Poslednja izmena:
Mogla je da se gleda upravo na SK pobeda LOKO nad CSKA u Moskvi u VTB ligi.

Jos jedna brutalna partija Rendolfa... Za CSKA su veceras igrali maltene samo Teodosic i De Kolo, i naravno, promasivali u finisu.

Problem za CSKA nece biti sastav, sto je Frilend kao centar bar zasad smesan (kao da LOKO ima pravog centra), vec to sto su karaktera kakvog godinama jesu.

Koje g*vno od takmicenja je postala ta Evroliga. Pazi ti to, sledece sezone ucestvuje 16 ekipa...od toga su 11 vec poznati, naravno Real, Barselona i slicni. A za ostalih pet se vi Balkanci krljajte sa Francuzima, Nemcima....to sto smo u kosarci svetlosne godine ispred tih nekih Poljaka, Nemaca, Italijana....ma nebitno. Znaci ugovori, seme, lova - to su faktori koji odlucuju ko ucestvuje u EL. Znaci Real moze da lelemuda u spanskom prvenstvu, moze da pusti da ga puni Huventud i Bilbao, zabole ga. Ima zagarantovano mesto u EL.
Tuga...

Real se jos i izdigao u zadnje vreme pa opravdava ocekivanja, ali sta reci na to da jadi poput Makabija, Armanija, Unikahe i Efesa imaju licencu? Ne bi mogli osvojiti ni ABA ligu...

Real se jos i izdigao u zadnje vreme pa opravdava ocekivanja, ali sta reci na to da jadi poput Makabija, Armanija, Unikahe i Efesa imaju licencu? Ne bi mogli osvojiti ni ABA ligu...

Dobro, Makabi je institucija. Nesto poput Partizana.
Ovi ostali su smesni.
Da se ja ista pitam ne bi me ucenjivalo neko zabarsko djubre i prodavalo mi pricu o poklonu time sto ce Partizanu dati WC za Evrokup. Mars bre u p*cku materinu, kratko i jasno.

Dobro, moze se Makabiju progledati kroz prste.

Nego, veceras ranije pocinju utakmice, derbi Real-CSKA. Dosadno mi je i hteo bih da se malo okladim, al me mrzi da idem u kladionicu, tj bolestan sam malo i ne ide mi se napolje. Ima li sta online a da je dovoljna samo visa kartica? Trebalo bi probati keca na Real, kvota preko 2.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back