- Poruka
- 62.443
Ma ne treba da evro bude 150, nego treba da molimo EU na kolenima da nam dozvole da ukinemo dinar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne treba da evro bude 150, nego treba da molimo EU na kolenima da nam dozvole da ukinemo dinar.
Ajde, ajde radikali, da nema ovih pristipnih fondova ne bi dobijali plate nikad u tim drzavnim firmama u koje ste se ubudzile 90tih godine dok je bilo slobe![]()
kada bi se to desilo tj kad bi ovde evro bio valuta u slucajevima krize ne bi dolazilo do zamrzavanja plata, vec do smanjenja istih za 50-60% kao sto se desilo recimo u rumuniji i bugarskoj. narocito u rumuniji.
ono sto vi tadicevski neoliberali i NEZNALICE ne razumete jeste da je slab dinar u stvari reprezent slabosti srpske ekonomije.
i mesto da ova vlast to shvati kao rezultat prethodne katastrofalne politike i okrene novi list oni pokusavaju da vatru gase benzinom i sprece ono sto je neizbezno, i da protiv trzista reaguju tako sto ce uzeti kredite i braniti kreditima kurs. i tako mesto da smanje poreze i ojacaju srpsku ekonomiju na taj nacin oni zbog uzetih kredita samo privredi tovare nove i to privredu srbije cini jos vise nekonkurentnom nego sto je bila do sad a samim tim i dinar slabijim.
nide plate nisu pale za 30-40% ko u rumuniji.
u srbiji se evo odrmzavaju plate a to ce u sustini rezultovati povecanom inflacijom i smanjenjem investicija sto ce jos vise oboriti standard gradjana.
sto se tice znanja - za tebe sam sto se tice ekonomije profesor
a znas zasto . zato sto trosim samo ono sto zaradim, ne kradem ne plaljackam , zivim od svog rada a ne od PARAZITIRANJA NA TUDJOJ GRBACI
Када би Тихи био председник, колико би динара износио 1 ојро ?ROKAAAJ MILEEE![]()
А оно само 300.akcije od najmanje 1000E
Па ја немам ништа од тих бесплатних пара, нисам се пријавила. Испод части ми је да идем у пошту за само 300 евра; мада можда је требало то да урадим, да бисте ви добили мањи износ, и тако се научили раду.Ti izgleda ne shvatas da te pare nisu besplatne i da su to pare gradjana Srbije!!!
To sto su tebi pale sa neba tebi izgleda super a meni ocajno jer su prodali imovinu u kojoj ja imam udeo
Па каква политика може да буде некога ко шурује са мафијом,
некога коме је прво радно место у животу било подпредседник владе,
неко ко је за мање од два месеца дао двадесет испита (није проверена информација)...
...
Sami smo bre krivi za sve sto nas je snaslo. SAMI.
evro bi danas vredeo 85 din da drzava nije uletela sa 40 miliona eura i tako stabilizovala kurs na 78. znaci ova njihova zayebaqncija zvana "jaki dinar" nas kosta , gradjane srbije, trenutno 1.2 MILIJARDE eura mesecno (30 dana puta 40 miliona eura) . To je da kurs ostane na 78. Sobzirom da oni tih para nemaju niti vise mogu da zajme u inostranstvu dinar je prdnuo u cabar....
Pa vi varate, kad je dinar bio 80 vi ste rekli da je to porazno i da treba da bude bar 107.