Evro ide na 110 dinara!

pa boje se chede, jer chedu placa neko uticajniji od njih ili pak cheda nije zadovoljan "platom" koju dobija od njih.
njegovi prihodi nikako ne odgovaraju prostoj rachunici.

jel te to zanima ili si navijach?

Njegovi prihodi- njegova stvar, mene zanima njegova politika. Krivicnim delima neka se bavi policija. Ceda ti je klasican primer satanizacije u medijima, jer postoji na desetine politicara koji su bogatiji i placeniji od strane tajkuna nego sto je to on. Klasican primer su ti DSS politicari kada su bili na vlasti. U Srbiji postoji uvrzeno misljenje da su oni postenjacine, a istina je da nikada neki politicari nisu bili toliko placeni od strane tajkuna kao za vreme DSS vlasti. Sve su to lepo odradili DSS i Miskovicevi mediji.

Uostalom, kada bih gledao na taj nacin, pobegao bi sa planete Zemlje, jer na celoj planeti ne postoji stranka koju ne finansira neko ko je bogat.

Njegovi prihodi- njegova stvar, mene zanima njegova politika. Krivicnim delima neka se bavi policija. Ceda ti je klasican primer satanizacije u medijima, jer postoji na desetine politicara koji su bogatiji i placeniji od strane tajkuna nego sto je to on. Klasican primer su ti DSS politicari kada su bili na vlasti. U Srbiji postoji uvrzeno misljenje da su oni postenjacine, a istina je da nikada neki politicari nisu bili toliko placeni od strane tajkuna kao za vreme DSS vlasti. Sve su to lepo odradili DSS i Miskovicevi mediji.

Uostalom, kada bih gledao na taj nacin, pobegao bi sa planete Zemlje, jer na celoj planeti ne postoji stranka koju ne finansira neko ko je bogat.

kako mislis njegovi prihodi - njegova stvar?
zar ti nije stalo da znas ko mu je poslodavac?
sutra ces da ga izaberes i taj ce da vlada i valjda ti treba da si mu poslodavac, tvoje interese treba da zastupa?
zar te to ni malo ne sekira?

kako mislis njegovi prihodi - njegova stvar?
zar ti nije stalo da znas ko mu je poslodavac?
sutra ces da ga izaberes i taj ce da vlada i valjda ti treba da si mu poslodavac, tvoje interese treba da zastupa?
zar te to ni malo ne sekira?
Ako ne zastupa moje interese i odjednom promeni plocu za 180 stepeni i postane neki okoreli nacionalista, onda cu da ga pljujem isto kao sto danas pljujem DSS, to je najmanji problem.

Svakog politicara neko placa, zbog cega ljudi uvek posebno apostrofiraju Cedu?:think:Ceda prihode prijavi u Poreskoj upravi isto kao svaki politicar, nista manje ni vise. Ako policija misli da on cini neko finansijsko krivicno delo neka ga hapsi.

Када чујем да неко овако размишља не знам да ли да плачем или да се смејем,
али на крају (после избора), увек некако плачем, јер је оваквих много.

Па каква политика може да буде некога ко шурује са мафијом,
некога коме је прво радно место у животу било подпредседник владе,
неко ко је за мање од два месеца дао двадесет испита (није проверена информација)...

И докле више људи у овој земљи излазе да гласају за МАЊЕ ЗЛО,
боље је не гласати уопште него овако.
А врхунац је када кажу па сви су корумпирани, и овај за кога ја гласам али ето...

Када чујем да неко овако размишља не знам да ли да плачем или да се смејем,
али на крају (после избора), увек некако плачем, јер је оваквих много.

Па каква политика може да буде некога ко шурује са мафијом,
некога коме је прво радно место у животу било подпредседник владе,
неко ко је за мање од два месеца дао двадесет испита (није проверена информација)...

И докле више људи у овој земљи излазе да гласају за МАЊЕ ЗЛО,
боље је не гласати уопште него овако.
А врхунац је када кажу па сви су корумпирани, и овај за кога ја гласам али ето...

:dontunderstand:
Definitivno su ljudi na ovom forumu optereceni Cedom.

Mislim, pa promasio si temu u potpunosti, pogledaj naziv.

Ako ne zastupa moje interese i odjednom promeni plocu za 180 stepeni i postane neki okoreli nacionalista, onda cu da ga pljujem isto kao sto danas pljujem DSS, to je najmanji problem.

Svakog politicara neko placa, zbog cega ljudi uvek posebno apostrofiraju Cedu?:think:Ceda prihode prijavi u Poreskoj upravi isto kao svaki politicar, nista manje ni vise. Ako policija misli da on cini neko finansijsko krivicno delo neka ga hapsi.

policija njega chuva ko da je vrsta u nestanku (mada nije da nije).
svi ga se boje sem srpskih glasacha.
sta mislis, zasto je to tako?

vidi, on ne dobija novac da bi stitio tvoje interese, vec svog poslodavca i svoje.

znam ja da on bandit kod bandita prijavi neku sumicu, za sve ostalo je dobio kao poklon jel, jer ima lepe ochi sa nesto malo crnih podocnjaka zbog kojih ih joste cela ekipa u dzipovima stiti.

nece on tvoje interese da stiti.
jedino ako si njegove interese prihvatio za svoje.

:dontunderstand:
Definitivno su ljudi na ovom forumu optereceni Cedom.

Mislim, pa promasio si temu u potpunosti, pogledaj naziv.

Прво овај пост који сте цитирали је одговор на Ваше писаније.

Друго, да ли Ви мислите да курс евра нема везе са тим ко, односно КАКО води земљу?

policija njega chuva ko da je vrsta u nestanku (mada nije da nije).
svi ga se boje sem srpskih glasacha.
sta mislis, zasto je to tako?

vidi, on ne dobija novac da bi stitio tvoje interese, vec svog poslodavca i svoje.

znam ja da on bandit kod bandita prijavi neku sumicu, za sve ostalo je dobio kao poklon jel, jer ima lepe ochi sa nesto malo crnih podocnjaka zbog kojih ih joste cela ekipa u dzipovima stiti.

nece on tvoje interese da stiti.
jedino ako si njegove interese prihvatio za svoje.

Tajkuni mnogo vece sume uplacuju SNS-u i DS-u, a ranije i DSS-u nego bilo koje pare koje je Ceda dobio.

I zasto ne upucujete iste kritike prema onima koji dobijaju vecu kintu, nego konstantno, uvek i jedino se hvatate za Cedu? Ceda nije sinonim za liberalne ideje u Srbiji, postoji masa ljudi za koje ja glasam kada zaokruzim LDP na glasackom listicu. Ne glasam ja tim cinom cak ni samo za LDP, a kamoli za jednog Cedu.

Прво овај пост који сте цитирали је одговор на Ваше писаније.

Друго, да ли Ви мислите да курс евра нема везе са тим ко, односно КАКО води земљу?

Naravno da sve vezano za ekonomiju u Srbiji ima veze sa drzavom, pa samim tim i sa tim ko i kako vodi zemlju. Da smo normalnija zemlja, neke stvari bi bile nezavisnije od drzave i od vlasti. Ovako, kurs dinara je cesto direktno uslovljen politickim odlukama. Narocito je to vidljivo sada kada su oterali Jelasica, koji im je koliko toliko kontrirao kada je politika kursa u pitanju.

Tajkuni mnogo vece sume uplacuju SNS-u i DS-u, a ranije i DSS-u nego bilo koje pare koje je Ceda dobio.

I zasto ne upucujete iste kritike prema onima koji dobijaju vecu kintu, nego konstantno, uvek i jedino se hvatate za Cedu? Ceda nije sinonim za liberalne ideje u Srbiji, postoji masa ljudi za koje ja glasam kada zaokruzim LDP na glasackom listicu. Ne glasam ja tim cinom cak ni samo za LDP, a kamoli za jednog Cedu.

cheda je poseban vidis, tip koji nije imao jednog dana radnog staza pre no sto je postao potpredsednik vlade, tip koji je sa chetnichke shajkache preso na shiptarsko keche, neobrazovan, neuk ostareli student koji svojim nachinom zivota podseca na low life mafijasha je bio djindjicev miljenik neko vreme i na djindjica se poziva uvek glumeci pravednika.
vidi, DS dobija itekako mnogo kritika, ali je problem sto se kao alternativa DS-u nudi jovanovic. jovanovic je od EU postavljen kao alternativa Tadicu, da ako tadic koji glumi politicki centar zayebe, eto jovanovica koji glumi levicu.
tadic je marioneta, jovanovic je jeftina maqrioneta i time gori po srbiju

Naravno da sve vezano za ekonomiju u Srbiji ima veze sa drzavom, pa samim tim i sa tim ko i kako vodi zemlju. Da smo normalnija zemlja, neke stvari bi bile nezavisnije od drzave i od vlasti. Ovako, kurs dinara je cesto direktno uslovljen politickim odlukama. Narocito je to vidljivo sada kada su oterali Jelasica, koji im je koliko toliko kontrirao kada je politika kursa u pitanju.

Мислите да је Јелашић контрирао,
па не бих ја баш рекао,
никада ни у једној земљи тако битно место не може да заузима неко ко није
политичар,
а ко је пролитичар...
Мада не знам можда грешим за Јелашића.

Мислите да је Јелашић контрирао,
па не бих ја баш рекао,
никада ни у једној земљи тако битно место не може да заузима неко ко није
политичар,
а ко је пролитичар...
Мада не знам можда грешим за Јелашића.

Ne kazem ja sada da je Jelasic u potpunosti kontrirao, to je nemoguce u Srbiji, ali ipak svakako je vise kontrirao nego ovaj novi Soskic.

cheda je poseban vidis, tip koji nije imao jednog dana radnog staza pre no sto je postao potpredsednik vlade, tip koji je sa chetnichke shajkache preso na shiptarsko keche, neobrazovan, neuk ostareli student koji svojim nachinom zivota podseca na low life mafijasha je bio djindjicev miljenik neko vreme i na djindjica se poziva uvek glumeci pravednika.
vidi, DS dobija itekako mnogo kritika, ali je problem sto se kao alternativa DS-u nudi jovanovic. jovanovic je od EU postavljen kao alternativa Tadicu, da ako tadic koji glumi politicki centar zayebe, eto jovanovica koji glumi levicu.
tadic je marioneta, jovanovic je jeftina maqrioneta i time gori po srbiju

Nikako ne mislim da je Ceda savrsen ili sta ti ja znam, ali svakako da od svih srpskih politicara, najvece predrasude imate prema njemu.

I on nije levica. Stavise, sto se tice ekonomije koja je najvaznije odrediste za levo-desno, on je u Srbiji najveca desnica.

Ekonomisti: Evro ide na 110 dinara
1. oktobar 2010. | 08:15 | Izvor: Novosti, Press
Beograd -- Iako je NBS juče prodala 91,7 miliona evra na deviznom tržištu, evro je i danas porastao, i to za 19 para, pa je zvanični srednji kurs dostigao 106,3713 dinara.

otislo skoro 100 miliona za dan - ali dzaba :sad2:

IZIT strucnjaci kazu da je realan kurs 170 dinara za 1 evro

u tom slucaju dragosh i snosaj efendija i maksim3 radice za 200 evra :sad2:

IZIT: Evro treba da bude 150 dinara

Direktor Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Miloje Kanjevac smatra da bi evro trebalo da vredi najmanje 150 dinara. "Evro treba da vredi najmanje 150, a smatram da bi mogao da bude i 170 dinara. Da sam ja država, vrednost evra bi se kretala u tom rasponu, što bi bilo bolje i za izvoznike i za proizvođače. Niko ko zna praksu i teoriju ekonomije ne radi to što rade naši nadležni", kaže on.

Back