Evolucija vs Kreacija

Ovo je veliki dokaz protiv Evolucije u prilog devolucije to jestt ljudske degradacije u svakom pogledu, a ne uspona.

Uskoro ce to postati normalno.

Nebi me zacudilo da se pojave ubice pokrenutim ovim slucajaem da pocnu da ubijaju i jedu ljude.

Svet pada sve vise i dublje ne evoluira vec se degradira...

> У Холандији на ТВ већ пробају
> „људетину” РУШЕ СЕ ФУНДАМЕНТАЛНЕ ВРЕДНОСТИ
> ДВА МИЛЕНИЈУМА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ЗАПАДА КОЈА
> СЕ ИЗРОЂАВА У ТРОШНУ И РАЗОРЕНУ
> КУЛТУРУ СМРТИ

http://srb.fondsk.ru/news/2012/12/03/u-holandiii-na-tv-veh-probaiu-ludetinu.html

Na linku imate dalje primere ljudske degradacije i pada...

Ovo je veliki dokaz protiv Evolucije u prilog devolucije to jestt ljudske degradacije u svakom pogledu, a ne uspona.

Nebi me zacudilo da se pojave ubice pokrenutim ovim slucajaem da pocnu da ubijaju i jedu ljude.

> КУЛТУРУ СМРТИ

http://srb.fondsk.ru/news/2012/12/03/u-holandiii-na-tv-veh-probaiu-ludetinu.html

Pa ovo nije dokaz protiv evolucije. Ovo samo pokazuje šta su ljudi sve spremni da urade za novac i slavu :confused:

> КУЛТУРУ СМРТИ

Preuvelicavas, to je oduvek bilo tako i to nema veze sa dokazom protiv evolucije. Posto si vec skrenuo temu sa nekim ljudozderstvom kao dokazivanjem tvoje vere da kazem sledece.

Sekte koje jedva cekaju smak sveta kao ova tvoja, umesto da stanu na stranu onima koji se trude da podignu nivo ljudske svesti, vi kopate po internetu i trubite o svemu sto je negativno. Time samo potpomazete tu pomenutu degradaciju.

Crkvenjaci bi za promenu osim sto beze u crkvu na molitvu i trube kako je svet zao mogli direktno da se bore protiv degradacije. Postoje razna udruzenja i metode borbe protiv na pr. monetarnog sistema, nepravilnog rasporeda bogatsva, protiv fosilnih goriva, zalaganja za prirodne besplatne energije koje ne zagadjuju i milion drugih pozitivnih stvari. Isto mislim i za korporatizam da je to jedan stil koji se u danasnjici namece drustvu a koji pojedinac NE MORA DA IZABERE, postoji milioni drugih malih firmi i izbora.

Stvar je u strahu, umesto sto mnogi strahuju od onoga sto se desava, treba odgovorno reagovati na to i ne bezati u izolaciju ili neku molitvu koja nece ukinuti zla u svetu. Dosta je nama zatucanih religija jer vama te lose stvari sluze za dokazivanje vere vase sekte a mnogobrojne dobre stvari naravno ni neprimecujete jer ste negativni.
Ako zaista zelis nesto promeniti ti moras da se mesas sa ljudima koji su u poziciji da odlucuju, da osnujes organizacije koje mogu da uticu na njih a ne da ides u izolaciju i da govoris kako su to djavolska posla i kako je ceo svet degradiran. Umesto da govorite kako je djavo kriv za sve, cime sami sebe manipulisete, pocnite za promenu da se bavite vasom ODGOVORNOSCU. Ako mislis da reklamiranjem zlih stvari na "krstarici" pomazes svetu da bude bolje mesto za zivot, onda se grdno varas! Bilo bi bolje da reklamiras mnogobrojne dobre stvari koje se desavaju na ovom svetu, one za koje si ti slep.

Poslednja izmena:
Pa to i jeste poenta!!!

Covek od pada u greh sve dublje i dublje pada...

Toga je bilo ali ga je sve vise i vise.

Covek ne evoluira vec degradira...

Sta jeste poenta kada ti nemas kapaciteta da razumes sta sam ti rekao u predhodnom postu?

Covek ne degradira, vec evoluira, manje je primitivan, evoluira u nauci u tehnickim dostignucima. Nauka je nesto izuzetno pozitivno. Covek danas ima vise sloboda i ljudski zivot se vise ceni danas nego pre. Sto se tice zla, tu nije gori nego sto je bio pre a mozemo primetiti da danas daleko manje ratuje nego pre.
To je sto se tice cinjenica, a sto se tice verovanja, ja verujem da je covek za vreme Atlantide bio mnogo tehnicki i naucno napredniji, cak i moralno iako je covek dualno bice. Verujem da su piramide i vavilonska kultura zaostavstina Atlantidjana koji su bili pozitivni i dobri ljudi. Nakon katastrofe koju su izazvale zle sile (ne "Bog" naravno), covecanstvo je krenulo od nule.

Kapacitet?

Meni je zao da ti nemas objektivnog znanja vec samo sagledavas stvari iz jedne perspektive.

Jer su te ucili oni koji su hteli da tako verujes.

Dok sam ja isto tako ucen, ali sam onda sam tragao za istinom...

Ti si ostao zarobljen...

MALOG SLONA UHVATE I VEZU ZA DRVO; ON VUCE, VUCE I NEMOZE DA SE OSLOBODI.

Onda dodje vreme kada prestane.

Onda ga vezu za mali kolac.

I slon raste i raste i nikada ne pomislja da moze da se istgne.

Naravno da ne moze misli on...

Tako on postane radni slon i veciti rob...

MALOG SLONA UHVATE I VEZU ZA DRVO; ON VUCE, VUCE I NEMOZE DA SE OSLOBODI.

Onda dodje vreme kada prestane.

Onda ga vezu za mali kolac.

I slon raste i raste i nikada ne pomislja da moze da se istgne.

Naravno da ne moze misli on...

Tako on postane radni slon i veciti rob...
Pogrešno. Love se odrasli slonovi koje zatvore u ogradu, nalože vatru svuda okolo i dižu paklenu buku. To je drevni mehanizam ispiranja svesti koji se koristi i na slovnovima i na ljudima. Koriste ga, daklem, vlasnici slonova i verske vođe. :kafa:

Pa neznam zasto se onda koristis metodama na nivo dece?

Nisu mene, tebe su. E nisu tebe.

E bas tebe???
Smešno je da baš ti to kažeš. Ja sam rekao sasvim ozbiljno - način dresure uhvaćenih divljih slonova ima sve značajne karakteristike ispiranja mozga. Životinja (ili čovek) stavi se u užasavajuću situaciju u kojoj strahuje za svoj život (za večni život u slučaju sekti). Prihvatanje autoriteta ukrotitelja (ili Bele Jele Vajt, na primer) dobro je opisano u psihološkoj literaturi. Ako te interesuje, procunjaj internetom.

Ovaj mehanizam koji je zasnovan na indukovanju životnog straha jeste karakterističan za određene škole dresure i za sve verske sekte, ali nikako nije karakterističan za naučno obrazovanje. Tako da su tvoji prigovori neumesni koliko je to uopšte moguće. :kafa:

Back