CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Bog moze sve, bog je ljubav.
Može čak i da stvori kamen, koji ne može da podigne, tj. može da stvori zakon, koji ne može da prekrši.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog moze sve, bog je ljubav.
Ne reče li ti to bar par desetina puta?
Ako i rekoh, to je ono što mislim, i rekoh zašto tako mislim, a ako to reče neko drugi, želeo bih da čujem zašto ovaj misli to što govori.
Ma nemoj, tako je mocan. Bre, skoro kao i ja.Može čak i da stvori kamen, koji ne može da podigne, tj. može da stvori zakon, koji ne može da prekrši.
Ma nemoj, tako je mocan. Bre, skoro kao i ja.
Ovo je veliki dokaz protiv Evolucije u prilog devolucije to jestt ljudske degradacije u svakom pogledu, a ne uspona.
Uskoro ce to postati normalno.
Nebi me zacudilo da se pojave ubice pokrenutim ovim slucajaem da pocnu da ubijaju i jedu ljude.
Svet pada sve vise i dublje ne evoluira vec se degradira...
> У Холандији на ТВ већ пробају
> „људетину” РУШЕ СЕ ФУНДАМЕНТАЛНЕ ВРЕДНОСТИ
> ДВА МИЛЕНИЈУМА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ЗАПАДА КОЈА
> СЕ ИЗРОЂАВА У ТРОШНУ И РАЗОРЕНУ
> КУЛТУРУ СМРТИ
http://srb.fondsk.ru/news/2012/12/03/u-holandiii-na-tv-veh-probaiu-ludetinu.html
Na linku imate dalje primere ljudske degradacije i pada...
Ovo je veliki dokaz protiv Evolucije u prilog devolucije to jestt ljudske degradacije u svakom pogledu, a ne uspona.
Uskoro ce to postati normalno.
Nebi me zacudilo da se pojave ubice pokrenutim ovim slucajaem da pocnu da ubijaju i jedu ljude.
Svet pada sve vise i dublje ne evoluira vec se degradira...
> У Холандији на ТВ већ пробају
> „људетину” РУШЕ СЕ ФУНДАМЕНТАЛНЕ ВРЕДНОСТИ
> ДВА МИЛЕНИЈУМА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ЗАПАДА КОЈА
> СЕ ИЗРОЂАВА У ТРОШНУ И РАЗОРЕНУ
> КУЛТУРУ СМРТИ
http://srb.fondsk.ru/news/2012/12/03/u-holandiii-na-tv-veh-probaiu-ludetinu.html
Na linku imate dalje primere ljudske degradacije i pada...
Pa to i jeste poenta!!!
Covek od pada u greh sve dublje i dublje pada...
Toga je bilo ali ga je sve vise i vise.
Covek ne evoluira vec degradira...
Kapacitet?
Meni je zao da ti nemas objektivnog znanja vec samo sagledavas stvari iz jedne perspektive.
Jer su te ucili oni koji su hteli da tako verujes.
Dok sam ja isto tako ucen, ali sam onda sam tragao za istinom...
Ti si ostao zarobljen...

Pogrešno. Love se odrasli slonovi koje zatvore u ogradu, nalože vatru svuda okolo i dižu paklenu buku. To je drevni mehanizam ispiranja svesti koji se koristi i na slovnovima i na ljudima. Koriste ga, daklem, vlasnici slonova i verske vođe.MALOG SLONA UHVATE I VEZU ZA DRVO; ON VUCE, VUCE I NEMOZE DA SE OSLOBODI.
Onda dodje vreme kada prestane.
Onda ga vezu za mali kolac.
I slon raste i raste i nikada ne pomislja da moze da se istgne.
Naravno da ne moze misli on...
Tako on postane radni slon i veciti rob...

Ne. Znači tebe su tako isprali.Znaci tebe su tako isprali???![]()

Smešno je da baš ti to kažeš. Ja sam rekao sasvim ozbiljno - način dresure uhvaćenih divljih slonova ima sve značajne karakteristike ispiranja mozga. Životinja (ili čovek) stavi se u užasavajuću situaciju u kojoj strahuje za svoj život (za večni život u slučaju sekti). Prihvatanje autoriteta ukrotitelja (ili Bele Jele Vajt, na primer) dobro je opisano u psihološkoj literaturi. Ako te interesuje, procunjaj internetom.Pa neznam zasto se onda koristis metodama na nivo dece?
Nisu mene, tebe su. E nisu tebe.
E bas tebe???

Ja sam odgovorio kako sam odgovorio. A ti očigledno ne umeš da odgovoriš ni na šta. Nikako.Ne kazem, to je bilo pitanje. A sa nazivanjem pocinjes ti.
Mogao si drugacije da odgvoris ali kako smo videli nije moglo drugacije.
Jer sto imas to i dajes...(nivo)

Ovaj mehanizam koji je zasnovan na indukovanju životnog straha jeste karakterističan za određene škole dresure i za sve verske sekte, ali nikako nije karakterističan za naučno obrazovanje.
Evo ti pa čitaj i smisli sam.A da li je taj mehanizam zasnovan na indukovanju straha karakterističan za kapitaliste i na primer državnu vlast?
Nije logicno. Nije kao ja, vec skoro kao ja.Ako skoro jesi, onda sasvim nisi.
Logično.