Evolucija vs Kreacija

a to je kao razlicito od onoga sto sam ja napisao....:roll:
Da jeste i to drastično.
To što tebi to nije jasno je pokazatelj da nisi najbolje potkovan da bi pisao na ovoj temi.

znaci od bakterije do coveka kroz prirodno selektiranu mutaciju.....a mutacije nisu korisne il kako rece ovaj sa kafom..nemaju razvojni karakter ....sta onda selekcija selektira?greske pri kopiranju DNK?to nauka..ma daj bre...
Zazijavalo ti je napisao isto što i ja.
Uzgred, potrefio si - prirodna selekcija odabira one greške pri kopiranju DNK koje jedinki daju prednost u odnosu na ostale jedinke.
Čemu čuđenje? :dontunderstand:

Plave oči slabe organizam? Zaista? :whistling:
Mutacija samo izmena - da li će biti korisna po jedinku ili ne zavisi od životne sredine u kojoj se jedinka nalazi.
Ovo što si napisao nije tačno.

ma da bre i crveno doope slabi organizam zaista...:whistling: pa evo ljudi zive u raznim zivotnim sredinama..neki u selima neki u gradovimaneki na plalnini..neki u divljini i niko bre da mutira...izgleda da ta tvoja prirodna selekcija nesto zaboravila da selektuje te greske pri kopoiranju DNK....

ma da bre i crveno doope slabi organizam zaista...:whistling: pa evo ljudi zive u raznim zivotnim sredinama..neki u selima neki u gradovimaneki na plalnini..neki u divljini i niko bre da mutira...izgleda da ta tvoja prirodna selekcija nesto zaboravila da selektuje te greske pri kopoiranju DNK....
Odakle ti to da niko ne mutira? :dontunderstand:
SVAKI čovek u startu ima u proseku oko 60 mutacija.
Mutacije kod čoveka se čak praktično koriste da se prate kretanja određenih populacija kroz vreme.
Zašto me ubeđuješ da ne postoji nešto što se praktično koristi? :think:

od koji mutanata si ti sastavljen zivota :dash:ti? ovom svojom izjavom si pokazao da si zaista kompetentan za temu ;)
Nisam dobio odgovor od tebe. :ceka:

Odakle ti to da niko ne mutira? :dontunderstand:
SVAKI čovek u startu ima u proseku oko 60 mutacija.
Mutacije kod čoveka se čak praktično koriste da se prate kretanja određenih populacija kroz vreme.
Zašto me ubeđuješ da ne postoji nešto što se praktično koristi? :think:

Nisam dobio odgovor od tebe. :ceka:

pa mutiraju svi ali je u pitanju degradacija a ne evolucija organizama....
ja sam ti odgovorio ..a sta ti cekas to ni sam bog ne zna...ako cekas da evoluiras...ima bato da se nacekas iha..:lol:

Šta znači oštećen genom?

Po njemu znači da više nema razvijena čula i sposobnost da pretrči trideset kilometara svakog dana poput ovih:

Bushman1.jpg

pa mutiraju svi ali je u pitanju degradacija a ne evolucija organizama....
Ne znam da li si toga svestan - upravo si izjavio da SVAKA živa vrsta od svog postanka neprestano degradira.
Nadam se da razumeš da to nije tačno.

ja sam ti odgovorio ..
Ne, nisi.
Moje pitanje je bilo:
Možeš li da navedeš neku vrstu koja nije sastavljena od mutanata?
Na to pitanje nisi još uvek odgovorio.

a sta ti cekas to ni sam bog ne zna...ako cekas da evoluiras...ima bato da se nacekas iha..:lol:
Čemu ovakvo ophođenje prema sagovorniku? :dontunderstand:

Može li neko ko opovrgava proces evolucije da objasni, kako su biljke i životinje došle na Zemlju?
Da li su odnekud doneta semena, jajašca i mladunci biljaka i životinja, pa je potom usledilo razmnožavanje?
Ili su pak biljke i životinje odjednom se pojavile na Zemlji?

Neko i nešto.
Da li Ti misliš da mora postojati Tvorac?

Ne znam ništa o tom tvorcu tako da ne mogu reći...
Nego, ti reče "Ono što znamo jeste da život na Zemlji postoji, što znači morao je biti stvoren, a to dalje znači da mora postojati Tvorac. "
Sad to primenimo na tvorca- "Ono što znamo jeste da tvorac postoji, što znači morao je biti stvoren, a to dalje znači da mora postojati Tvorac Tvorca. "
Dakle, pitanje je ko je tvorio tvorca?

Ne znam ništa o tom tvorcu tako da ne mogu reći...
Nego, ti reče "Ono što znamo jeste da život na Zemlji postoji, što znači morao je biti stvoren, a to dalje znači da mora postojati Tvorac. "
Sad to primenimo na tvorca- "Ono što znamo jeste da tvorac postoji, što znači morao je biti stvoren, a to dalje znači da mora postojati Tvorac Tvorca. "
Dakle, pitanje je ko je tvorio tvorca?

Tvorac.

Back