Evolucija vs Kreacija

Ovde nije pitanje nicije licnosti.

Evolucionisti kada nemaju dokaza pokusvaju uvek da srozaju licnost koja iznosi dokaze a izbegvaju da se bave iznetim dokazima jer su nemocni pred njima.

Mozda sam ja pismeniji do vas?

Ja sam nepismen za Srpski ali za druge jezike nisam.

Ja sam isao u nemacke skole pa sam zadovloljan da Srspki pisem i ovoliko.

Medjutim vama nije bitna istina i sta sve stoji iza toga isto kao sto cinite i sa evolucijom.

Vama je samo bitno da proturite vase lazi po svaku cenu, zrtve nisu bitne.

Nivo vaseg obrazovanja pokazuje vase ponasanje i nacin ophodjenbja sa sagovornikom.

Problem je što tebi nikakav dokaz nije dovoljan , mogu ti ovde predočiti bilo kakav dokaz tebi religiozni kompleks neće dozvoliti da to prihvatiš. Bog je stvorio ljude i tačka. Nema evolucije i tačka. Prelazni oblici ne postoje. Mutacija isto . Programirali te od malena - okrutni ljudi u crnim odorama.
I na kraju ništa mi ne preostaje nego da se šprdam sa tobom.

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh. On sve drugo vidi kao proizvoljne tvrdnje samo evoluciju ne.
Koja nastranost.
Ovo je tema o evoluciji.
I kada lupiš (prepišeš, kopiraš) da su svi fosili nastali istovremeno i ni ne pokušaš to da objasniš ili dokažeš, onda je to proizvoljna tvrdnja.

Tvoja pismenost se svodi na nivou belih mantila i to je sve.
Ti ćeš da mi ocenjuješ pismenost. :lol:

Prema dosadašnjim naučnim saznanjima, ništa se ne kreće brže od svetlosti. ...... Zašto bi bilo koja teorija imala pravo na neprikosnovenu istinu? ... A ljudi u sve to slepo veruju, jer im je rekao čika u belom mantilu (sa debelim stomakom)
Međunarodni tim naučnika uspeo je da registruje neutrino čestice koje se kreću brže od svetlosti, izjavio je njihov portparol, navodeći da bi to moglo da poljulja jedan od fundamentalnih principa fizike.
Kad poljulja, ondak da razgovaramo. :lol:

Ovde nije pitanje nicije licnosti.
Evolucionisti kada nemaju dokaza pokusvaju uvek da srozaju licnost koja iznosi dokaze a izbegvaju da se bave iznetim dokazima jer su nemocni pred njima.
Kakve bre dokaze? Ti lupiš, pa neko treba da ti dokazuje da pudlica nije nastala od konja ili da se svilena buba ne hrani žabama? :lol:

Mozda sam ja pismeniji do vas?
Ja sam nepismen za Srpski ali za druge jezike nisam.
Ja sam isao u nemacke skole pa sam zadovloljan da Srspki pisem i ovoliko.
A kako bi bilo da se okaniš tog tvog folksdojčerskog srpskog i da kreneš da propovedaš međ Švabama?
Možda Srbima nije do tvojih protestantskih koještarija, kao što im nije ni do koncentracionih logora, gasnih komora i Marksova i Engelsova?
Idi, brate, tamo gde si pismen, pa vidi kako ćeš da prođeš.

Medjutim vama nije bitna istina i sta sve stoji iza toga isto kao sto cinite i sa evolucijom.
Objašnjavaj to Švabama, kao što rekoh. :roll:

Vama je samo bitno da proturite vase lazi po svaku cenu, zrtve nisu bitne.
Nama je bitno da ti ne proturaš svoje laži.

Nivo vaseg obrazovanja pokazuje vase ponasanje i nacin ophodjenbja sa sagovornikom.
A nivo tvog obrazovanja iskazuje se u lupetanju. Bez obzira koliko ja bio kulturan ili nekulturan, obrazovan ili neobrazovan, ostaje činjenica da se iza tvog lošeg srpskog krije krajnje neobrazovana osoba bez elementarnog vaspitanja. Zapravo, ni ne krije se, već se neprekidno ispoljava ko takva.
Ili ... kao takva ispoljava , što biste rekli vi folksdojčeri.

Ja jos dokaze za Evoluciju nisam video inace bi ste uzeli onih 25.000 dolara.

Evolucija govori teorije, ona nema dokaze.

Evolucija je pokusavala prevarama da iznese neke dokaze, a oni su danas poznati i demantovani kako sam iznosio u toku diskuije..

Naravno da iznosim dokaze za svoje stavove, oni su na linkovima ili predvanjima koja postavljam.

Ali vama vas evolucionistcki KOMPLEKS ne dozvoljava ni da ih pogledate.

Struktura vaseg uma je tako sagradjane, da kada bi ste posunjmali u taj izgradjeni , lazni komleks, vas svet bi se srusio i vi nebiste znali gde ste i sta ste i saznali bi ste da se vasa pismenost Svodi, temelji, na cistu prevaru i laz.

To se zove strah od istine, istina boli i vasa unutrasnjost bezi od nje.

Vasa je borba protiv vas samih i saznanja istine.

Odrasli ste sa tom religijom Evolucijom.

Neki od nas su u raznim naletima dogadjaja, prihvatili islam, neki evolucionizam drugi ostali hriscani.

Poslednja izmena:
NACIN VODJENJA DISKUSIJA.

Obrazovanje treba da izgradi jednu licnost na visem nivou.

Takva licnost treba da pokaze ljudske vrednosti pa onda religiozne ako ih ima.

Nacin diskusije ovde pokazuje kakva je cija obrazovanost, na kavim temeljima ona bazira i dokle ga je dovela kao ljudsku licnost.

Koliko puta mi vernici moramo od vas samozvanih obrazovanih moramo da trpimo uvrede, ponizavanja licnosti i ruganja kada vam ponestanu dokazi?

A koliko puta mi to radfmo sa vama i nazivamo vas pogrdnim imenima i rugamo vam se bavimo se vasom licnoscu, pravimo vas budale i rugamo vam se?

Ako se ista od toga uopste desi to je samo kao zadnji odgovor da vidite da niste toliko pamenti ali ne kao princip postupanja i komuniciranja.
I to daleko uzdrzljivije od vas.

Nacin normalne diskusije, obrazovanih normalnih ljudi treba da bude uzjamno postovanje.
Iznesu se dokazi, argumenti, cinjenice, teorije postave, i da se svima prilika da svako odluci sam za sebe sta ce od toga prihvatiti ili ne.

Ne, vi pocnete da se bavite licnoscu, trazite nacina kako da pljunete, da ju unizite, da bi ste tako pokusali da upropastite argumente koje ta licnost iznosi a nemozete drugacije da ih srusite.

Ili vredjate, rugate se, izmisljate lazi kao i vase evolucionisticke religiozne vodje itd.

To pokazuje u stavri ko ste vi i vasu ljudskost i nivo obrazovansoti i njen temelj.

Naravno po principu vam ovo nikad nebih rekao, ali sam primoran da ukazem na vas bezobrazluk i nepostenje u nacinu vodjenja diskusija i vas nivo ako moze uopste da se nazove nivo a pogotovo diksutnata Cinteze i slicnih?

Nivo koji je opterecen sujetom i gordoscu.

Nivo koji nema ljudskog u sebi.

Zalosno je da vama koji se smtarate obrazovanima i visima, moram da objasnjavam kako se vodi normalna obrazovana diskusija???

Poslednja izmena:
K

A kako bi bilo da se okaniš tog tvog folksdojčerskog srpskog i da kreneš da propovedaš međ Švabama?
Možda Srbima nije do tvojih protestantskih koještarija, kao što im nije ni do koncentracionih logora, gasnih komora i Marksova i Engelsova?
Idi, brate, tamo gde si pismen, pa vidi kako ćeš da prođeš.
Objašnjavaj to Švabama, kao što rekoh. :roll:

, što biste rekli vi folksdojčeri.

Vidi se da se nivo tvog obrazovanja bazira na komunsitickim principima koji su upropastili nasu zemlju i napravili neprijateljstvo medju Srbima.

Nivo tvog obrazovanja i svesti nemoze da podnese nikakve razlike izmedju Srba.
Ako Srbin nije isti kao ti to jest u tvom sablonu i naocrima koje su ti metnuli tvoji bogovi, on za tebe vise nije Srbin?

Kao i svuda u svetu ljudi svih nacija ima raznih unutar svake nacije.

Razni i uticaji i dogadjaji su kreirali njihov zivot i sudbinu pa trako i kod mnogih Srba.

Ali ta raznolikost ih ne cini drugom nacijom od one kjoje jesu.

Jedna obrazovana licnost bi to trebla da shvati, osim da je u svom obrazovanju izmanipulisana.

Za mene su svi Srbi, i eviolucionisti i oni koji veruju i oni koji ne veruju nista itd.

To ih ne cini drugom nacijom, pa su za mene vredni da im iznesem svoja saznanja.

Pa i mene moja sudbina ne cini nemcem. Ja i dalje ostajem Srbin nasuprot svim nacionalistckim, komunistickim srbomrscima.

Iako je moje obrazovanje bilo izvan Srbije, nije me naucilo da ne smatram sve Srbe srbima i sebe necim drugim.

A tvoje obrazovanje u srbiji te naucilo da ne shvatas srbima sto ne pase u tom okviru koji su ti dali u tvom obrazovanju?

Kakve su to srbomrzacke skole u centru same Srbije u koje si ti i tebi slicni isao Cinteza ??? :eek::(

Poslednja izmena:
Pronalažene su kosti mamuta i dinosarusa u istom geološkom sloju u smislu "mora biti da su pronalažene jer je meni tako logično"
ili
Pronalažene su kosti mamuta i dinosarusa u istom geološkom sloju u smislu "to je poznata činjenica i saćem da metem link da to i dokažem".
:ceka:

Ма проналажене су, какав линк. :mrgreen: Ако ти можеш да лупаш глупосто, могу и ја. :mrgreen:

Teško. Morala bi da postigne I kosmičku brzinu ili da i sada bude iznad nas.

А да можда ниво мора није био мало више мањи, па да је однос копна и мора био 2:1? Шта мислиш?

А јел у море? Па могуће да је и та претопопна вода завршила исто у мору. :per:

Kako su stigli kenguri do Nojeve barke?

Трчећи и скачући. :hahaha:
Можда је био авион од Мебурна до Блиског Истока.
Човече ти си имао и лавове и кангуре у Србији, све животиње су биле заједно, нису биле разбацане.

Ne znamo, nego neki eto veruju jer im se tako sviđa.
Ono što znamo, to je da svi do sada pronađeni fosili koji imaju ikakve veze sa ljudima pokazuju da je danas čovek viši nego ikada.

09lobanje.jpg

Јесу ли и ово фалсификати? :hahaha:
Сад вероватно мислиш у себи: Па човече, јеси ли видео те лобање па тврдиш да су велике ко две лубенице? :mrgreen:
Ако су и ово фалсификати, онда ја кажем да су све оне лобање хомо ерактуса и хомо кактуса и осталих хомића и сличних мајмуна фалсификати? Јел може, да будемо квит? :mrgreen:

Da je istinita priča o potopu, predpotopski stanovnici bi živeli u večitom mraku. Ovo malo vode što se isparava danas ponekad zatamni nebo. Šta bi bilo da je iznad nas milijardama puta veći sloj oblaka...

Па није само вода са неба поплавила, било је и вода из земље. И одакле ти идеја да су изнад нас били облаци милијарду пута више слојевити од данашњих?

Kakve veze beton ima sa bilo čim?
Uostalom, beton je građevinski materijal, a ne sedimentna stena. Krečnjak je, na primer, sedimentna stena i razlikuje se po hemijskom sastavu od betona koji se najčešće pravi od silikatnih materijala.

Назовимо бетон врстом стене.

Mogu samo da ti kažem da me ne čudi da je u tvojoj familiji bilo paranormalnih pojava. :lol:
Tvoja fiksacija je da beton nataje taloženjem.
Istina, postoji tehnika izgradnje lažnog kamena tako da se deluje pritiskom na suvu mešavinu peska i cementa uz neke aditive, pa se onda lagano dovodi voda, ali kakve to veze ima sa ovom temom valjda ni tebi nije jasno.

Па да си видео, знао би. Овако немаш појма и зато пст.

Zašto prepotopski eskimi ne bi lovili prepotopske pingvine? Nije valjda da ti je odjednom važno gde žive Eskimi, a gde pingvini? :mrgreen:

Како год, Ескими нити било који људи не лове пингвине.

Jedini koji na tim pričama zarađuju su kreacionistički šarlatani.
Sem toga, veliki broj ljudi koji se bave istraživanjima ili primenom naučnih saznanja nemaju nikakve direktne veze sa evolucijom. Pretpostavimo za trenutak da je tvoja teorija zavere tačna i da satanisti masno plaćaju grupu genetičara da šire laži o genetskoj sličnosti raznih vrsta.
Ovo nije nikakva spoljna sličnost koja može, ali ne mora imati veze sa suštinom stvari. Genetska ispitivanja mogu pokazati tragove evolucije, može se proračunati čak i približno vreme kada se određena promena desila.
No, šta je sa ljudima koji nisu plaćeni, a morali bi biti svesni da je u pitanju laž?

Zatim, suoči se sa jednom jednostavnom istinom. Nauka takva kakva je danas, nauka koja prihvata evoluciju, zaslužna je za tehnološki i privredni napredak, pa čak i opstanak čovečanstva. Čak i ako njene teorije nisu tačne, rezultati su očigledni.

Ала су се зарадили, нема, вероватно су богатији и од Бил Гејтса. Јел ти знаш колико само пара оде на истраживање које би требало да докаже еволуције? Јел знаш колико пара је пукло на ЦЕРН? Јесу ли тамо икакви креационсти? И још бозон називају Божијом честицом. :dash:

И немам ја ништа против науке. Јер су ствари у науци доказане. Јабука пада јер је вуче гравитација. Просто и јасно. Нема ту никаквог таложења нити милијарди од година. Срце куца јаче када трчимо итд. Све је то испитано и доказано. Али није доказано да је човек настао од мајмуна нити да је сунчев систем настао од небуле, нити да је пре 65 милиона година на Земљу пао астероид. То су све теорије и нагађања, јер се то не може доказати.
То је проблем. Еволуција која нема доказа, док наука има. Е проблем је што та Еволуција хоће да се увуче у науку, па деца у школи уче да су настала од шимпанзе и да је нека каменчуга убила диносаурусе. А једини начин да се то уведе у школе је да то неко плати, да неко подмити. Сви ти еволуционисти су плаћени од стране не атеиста, већ од стране сатаниста који желе да шире лаж.

Evo sta vasi svetenici rade sa vama na svim podrucjima da bi ziveli od vas:

NAUČNA” PREVARA NAZVANA “POVIŠENI HOLESTEROL"

http://ivonazivkovic.net/HOLESTEROL.html

Е свака ти част за ово. Дуго су мислили да холестерол штети, а у ствари су се захебали, јер су експерименте изводили на зачевима, па су ти зечеви добили висок холестерол и ови су се одма ухватили да холестерол штети организму. А зашто? Па опет због хебене Еволуције. Мисле, зец сисар, па ако зец има виши холестерол, онда ће и човек.

Холестерол је јако битан и тестостерон се састоји од њега. Много људи не једу јаја, поготов жуманце због холестерола. А не знају шта све то жуманце крије у себи. Лецитин се налази у жуманцету, а исти тај лецитин одржава ниво холестерола код човека. Јају су здравија него што људи мисле.

Ево овде пар линкова о јајима и жумацету и све су то савети боди билдера. Мој буразер и ја, кад смо почели да се бавимо боди билдингом смо рокали јаја ко луди, знали смо појести и по 8 дневно. Кад смо вадили крв, холестерол није био ни мало повишен. Ето, мој лични пример:

http://www.building-body.com/Jaja-upravo-ono-sto-vam-treba-za-izgradnju-misica.html

http://www.building-body.com/Dobar-dan-zuto.html

Ајде сад да ми неко зуцне против јаја, има да му ја повисим холестерол. :mrgreen:

П.С. Гласниче, благословио те Бог, да ми живиш још 150 година.

Intelekt ljudi je pod totalnom kontrolom male grupe ljudi koja vodi ovaj svet.
Na svim podrucjima, i ne samo amerikanaca.
Drugi misle za njih i sve im se slepo veruje bez promislanja.
Svaka sumnja u te njihove bogove, bilo da su politicari, naucnici itd, se napada i smtara zaostalom i budalastinom???

Poslednja izmena:
Intelekt ljudi je pod totalnom kontrolom male grupe ljudi koja vodi ovaj svet.
Na svim podrucjima, i ne samo amerikanaca.
Drugi misle za njih i sve im se slepo veruje bez promislanja.
Svaka sumnja u te njihove bogove, bilo da su politicari, naucnici itd, se napada i smtara zaostalom i budalastinom???

I Ti veruješ da je svet nastao za 6 dana, jer je tako napisano, bez da se zapitaš, jesi li pročitano dobro spoznao.
I tako postaje tvrdokorni vernik i zid duhu spoznaje, a to je ne odnosi samo na religiozne vernike, već generalno, na većinu ljudi.

Pa ne verujem samo zbog toga. Da si pratila diskusiju, videla bi da su gore izneseni mngi linkovi sa naucnim dokazima ili predavanjnima o tom pitanju.

A ti si dosao na kraj i vrsis neke pokusaje???

Osim toga postoje dimenzije koje NE verujuci ne poznaju, koje su verujuci stekli sa Bogom, pa mogu i da mu veruju.

Medjutim ako je ta tvrdnja o svetu koji je star od prilike 6000 godina treba i za to da postoje i dokazi.

A nase dokaze smo izneli u toku diskiúsije gore.
Sada sto tebe mrzi da odes gore da citas, preslusas, ili to trazis ja za tebe to nemogu da ucinim.

Dokaz da je svet postao iz nista pre 4,5 milijardi godina takodje ne postoji to je samo teorija pa vi bez imalo sumnje verujte u to i nezante da je to samo nedokazana teorija?

Celo vreme pokusvamo nekima da pokazemo da nemamo nista protiv vaseg verovanja, ali da je to samo nedokazana teroija za koju treba isto vera.

I kao dokaze dobijamo da su koji u to veruju skolvani i kao bog toga oni to znaju i to je najaci dokaz???

Mnogo jaca vera treba za 4,5 milijarde godina teorije nego za 6000.

Ja trebam tebe da pitam ti verujes u teoriju da je svet nastao pore 4,5 milijardi godina??? :eek:

Kada bi takvu veru imali hriscani!!!!

Poslednja izmena:
Pa ne verujem samo zbog toga. Da si pratila diskusiju, videla bi da su gore izneseni mngi linkovi sa naucnim dokazima ili predavanjnima o tom pitanju.

A ti si dosao na kraj i vrsis neke pokusaje???

Osim toga postoje dimenzije koje verujuci ne poznaju, koje su verujuci stekli sa Bogom pa mogu i da mu veruju.

Opet ću ponoviti, jer vidim da ne prihvataš Boga, tj. istinu, da dokazi su neposredne istine, a to što Ti iznosiš ovde su eventualno zaključci, na osnovu nekih dokaza, koji su svima nama nedostupni.
Kako Ti misliš da ubediš nekoga da veruje u posrednu istinu, kada je i sam Isus, neposredna istina, otelotvorenje Ljubavi, bio među ljudima koji ga nisu prepoznali, tj. poverovali u njega?

Ja ne mislim nikoga da ubedjujem.

Ne vreujem da iko ikoga moze da ubedi niti je ubedjivanje nesto sto je trajno, niti vredno pred Bogom.

Nase je da sejemo duh Bozji cini da radja u svoje vreme.

Dokazi koji su izneseni su i logicni i vidljivi u prirodi.
Da li si pregledao sve one linkove i predavanja koja su iznesena gore?

Samo neko ke je sve to pregledao nemoze da pricao tako kao ti.

Opet i da covek ima najbolje dokaze mnogi nece to prihvatiti iz raznih razloga.
Ja nemam nista protiv toga.
Ja sam samo pokazo da nije istina da oni koji veruju nemaju dokaza za svoja verovanja o stvaranju sveta itd, itd.

A ako to za nekoga nisu dokazi, njegova odluka nemam problema sa time.

Ko kako hoce.

Imam problem tada kada neko akze da su moji dokazi nista a evolucija ja nesto iako za nju uopste nema dokaza kako smo mogli da vidimo u raznim linkvoima i predavanjima koja su gore iznesena.

Inace ako neko hoce da veruje u evoluciju, neka veruje!

Svako bira sams voj put it ako treba da bude.

Sloboda volje i izbora treba da se postuje svakome ko zivi u slobodnom i razumnom svetu.

Gore sam napomenuo nesto sto nisi zapzio:

Osim toga postoje dimenzije koje ne verujuci ne poznaju, koje su verujuci stekli sa Bogom pa mogu i da mu veruju.

Ko stekne ovo iskustvo sa Bogom on ce verovati.

Steci ce ga ako se ne brani.

Sve dok se brani nemoze ga steci.

Meni nije ovde cilj da nekoga ubedim da veruje u stvaranje.
Vec da pokazem da evolucija nije nista bolja od verovanja i da pokazem da verujuci imaju dovoljno dokaza i argumenata da veruju stvaranje i slicno.
Dakle nije samo verovanje.
I to daleko vise dokaza i argumenta imaju od evolucije.
Evolucija u stvari nema nikakve osim vere i teorije.

Narvno neki su obrazovani za vreme komunizma i takvima je tesko pomoci da shvate te cinjenice.

Cilj je bio u tim ljudima unsititi VERU i pojam nacije sto ima veze jedno sa drugim kod srba, i to je komunizmu i uspelo.

Sada komunizmu to nista ne koristi ali steta je ucinjena i njene psoledice jos traju.

One mozda budu prilicno ispravljene posle nekoliko generacija ako se pamteno radi?

Opet neko ko je bio komunistickji djak, i cita kraj ove diskije, ce se pitati odakle ovaj tvrdi ovako nesto protiv evolucije?

Pa vratite se nazad, pregedajte argumente i dokaze koji su postavljeni pa cete videti.
ja to nemogu da ucnim za vas.

Medjutim opet se vernici evolucije oslanjaju samo na ono sto su ih lazno ucili i samo to slepo veruju a drugo nista nezele da nauce.

Nazalost.

Ali za mene su i oni ljudi Srbi i postujem njihov izbor.

Jedino pokusavam da razgovaram sa njima koliko je to moguce?

Jer su uceni da brane to cime su nauceni da bi ga sacuvali.

Komunizam je imao dalekosezne planove.

Oni njihovi ucenici to nesvesno i dalje cine i brane a neznaju u stvari zasto.

Negde u Francuskoj je Kraljica postavila strazu pored jednog posbenog, retkog cveta da ga cuva da ne bude unsiten.
Straza je stojala decenijama na tom mestu.
Proslo je i vreme Monarhije straza je jos uvek stojala tamo.
Dok se neko nije pitao zasto straza stoji tamo?
Kada su pogledali knjige shavtili su.
Onda je straza bila sklonjena.

O kada bi neki shvatili da Karljice nema vise i da su slobodni?

Poslednja izmena:
09lobanje.jpg

Јесу ли и ово фалсификати? :hahaha:
Сад вероватно мислиш у себи: Па човече, јеси ли видео те лобање па тврдиш да су велике ко две лубенице? :mrgreen:
Ако су и ово фалсификати, онда ја кажем да су све оне лобање хомо ерактуса и хомо кактуса и осталих хомића и сличних мајмуна фалсификати? Јел може, да будемо квит? :mrgreen:

Same lobanje nisu falsifikati ali je suština iskrivljena i falsifikovana .
Radi se o običaju u mnogim delovima sveta (ove lobanje su konkretno iz Perua i Meksika) da umotavaju tkaninama novorođenčad ili malu decu kako bi im oblikovali rast lobanje na željeni način , osim toga negde se tkanine kvase hladnom vodom radi namernog izazivanja hidrocefalusa i kraniosinostoze (gde dolazi do abnormalnog povećanja glave) jer se smatralo da tako postaju inteligentnija.
Da ne bih prilepljivao relevantne arheološke izveštaje jer naši kreacionisti ne veruju naučnicima evo prilepiću tekst koji se odnosi baš na ove lobanje a potiče sa kreacionističkog sajta gde čak i oni priznaju da se radi o običaju.

Необично издужени облици многих од ових лобања вероватно указују на њихове обичаје, јер је познато да су нека домородачка племена у скоријој прошлости везивала својој деци дрвене предмете на чела. Тако су им деформисали лобање, верујући да ће то побољшати њихов интелектуални развој (izvor ;

I o čemu sad pisati , o čemu raspravljati sa kreacionistima kada su spremni da podmeću i falsifikuju ovako providne stvari.

Poslednja izmena:
Veurjem. zavisi sta ti pod time podrazumevas.

Upravo celo vreme o tome govorim i cilj je da se dogode promene u razmisljanju, da covek pocne da razmislja malo i o nekim drugim stavrima, ne samo o onome kako je programiran.

Evolucija svesti se dogadja kada se Bozasnko i ljudsko spoji.

Evolucija sveti se psotize i obrazovanjem ili novim saznanjima, itd.

Sto se tice ovih lobanja.

Gore su postavljeni clipovi na kojima se vidi kako su pronadjeni ljudi 2-do 3 puta veci od dansnjih i naravno sa vecim lobanjama,.
To nema niakakve veze sa nekim formiranjem lobanja.
i gde se objasnjava zasto su oni veci.
Samo nema ko da to pogleda a iste price se dalje nastavlaju?

Veurjem. zavisi sta ti pod time podrazumevas.

Upravo celo vreme o tome govorim i cilj je da se dogode promene u razmisljanju, da covek pocne da razmislja malo i o nekim drugim stavrima, ne samo o onome kako je programiran.

Evolucija svesti se dogadja kada se Bozasnko i ljudsko spoji.

Evolucija sveti se psotize i obrazovanjem ili novim saznanjima, itd.

Da li veruješ da evolucija svesti uzrokuje promenu ponašanja živog bića?

Sta je to za tebe evolucija sveti?
Da je covek sve bolji i bolji i kako su rekli komunisti, da ce doci dan kada ce raditi koliko stavrno moze a uzimati samo koliko mu treba?

I vidimo da nije tako nego naopako.

Kada se covek spoji sa bozanskim onda nastaje promena svesti i onda covek postupa tako kako su komunisti rekli.
A ako ne onda postupa kako su komunisti postupali, uzima, otima krada sto vise moze.

Evolucija svesti se dogadja kada covek primi silu od Boga.
A toisikustvo imaju mnogi hriscani i zato veruju.
Bez Boga nema evolucije svesti vec stagniranja, i napredovanja u nemoralu i zlu.

Pa i imamo takav svet.
Sto vise isteruje Boga od sebe, to je svet vise pokvaren, nemoralan, nezasit i zao.

Ta zla svest je kulminirala dotle da saka ljudi kontrolise ovaj svet, i njihovu volju i misli i njihovo bogatstvo i rad.

Saka ljudi drzi svo bogatstvo sveta us vojim rukama preko 80 %

Dok ostali deo sveta sa svojom evolucijom svesti drzi manje od 20 % bogatstva?

Medjutim veruje u evoluciju svesti!!!!!!

Njegova svest i intelekt je pod kontrolom te sake ljudi koja upravlja njime i daje mu da misli sta oni zele da misli.

A vecina sveta ne vidi to i ne veruje.

Kada rekoh živih bića, nisam mislio samo na čoveka, a kod svake vrste u njenom domenu, naravno, jer besmisleno je očekivati da svest psa i svest prosečnog čoveka budu jednake.
Ovo u kontekstu priče da evolucija svesti uzrokuje promenu ponašanja, a promena ponašanja vremenom uzrokuje i promenu telesnih karakteristika.
Da li veruješ u ovakvu mogućnost?

O cemu diksutovati?
Diskutovati ne o obliku lobanja nego o njihovm mnogo vecem kapacitetu.

Takvo oblikovanje nemoze da nacini veci kapacitet lobanje.

Sto se tice ovih lobanja.

Gore su postavljeni clipovi na kojima se vidi kako su pronadjeni ljudi 2-do 3 puta veci od dansnjih i naravno sa vecim lobanjama,.
To nema niakakve veze sa nekim formiranjem lobanja.
i gde se objasnjava zasto su oni veci.

Samo nema ko da to pogleda a iste price se dalje nastavlaju?

Podvučeno. Jasno je da imaš velika kognitivna ograničenja ali lepo sam ti objasnio postupak veštačkog stvaranja hidrocefalusa i kraniosinostoze i još ti napisao u zagradi o čemu se radi . No i bez te zagrade mogao si izguglati i naći značenja ovih pojmova.
Boldovano. Ako si mislio na klip koji sam postavio onda ti se desio poremećaj percepcije što i nije čudno jer vidiš ono što želiš da vidiš.
Izdužene lobanje sa nalazišta u Omsku pripadaju ženskim osobama (uzrasta oko 40 godina) iz 5-tog veka nove ere normalnog rasta koje su žrtvovane tako da tu nikakvi veliki ljudi nisu pronađeni. A evo ti link koji o tome govori; http://www.omsk.aif.ru/culture/article/9849

Nije jasno ko su bile te žene a i zašto su ubijene ali je jasno da se radi o običnim ženama čije su lobanje bile podvrgnute deformisanju još od malih nogu. Nepoznanicu o poreklu ovih žena donekle razjašnjavaju alanska plemena koja su živela nedaaleko odatle u istom periodu čije su lobanje istog oblika pronađene ranije . Evo šta o tome kaže Vladimir Kuznjecov ugledni istoričar i arheolog ;

" Лобањe su део културе античких Алана. Отприлике, датирају из 3. - 5. века нове ере.Истраживачи су несумнјиво доказали да су лобање деформисане намерно, ужад и посебни блокови су везали уско око главе новорођенчади. Обичај је изашао из моде од 17. века".

Inače u nekim afričkim plemenima ovaj običaj postoji i danas;

0018y78s

Zašto je detetu sa slike veća lobanja nego kod ostale normalne dece ?

Kao i u slučaju peruanskih lobanja nema tu nikakve misterije i nikakvih džinova tako da iskrivljavanje i laganje forumskih kolega gubi svaki smisao .

Poslednja izmena:

Back