- Poruka
- 77.555
Vidš da je ključno da mogu da porastu 7 puta veći, pa kada se smanje, opet, i tako stalno...![]()
растегљиве природе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidš da je ključno da mogu da porastu 7 puta veći, pa kada se smanje, opet, i tako stalno...![]()
растегљиве природе![]()
Bogami najbolje je imati i tehniku i biti prave veličine...garantuje besmrtnost![]()
шта ће кад је мали -апстинира или мора да се довија?![]()

Ne znam šta tada, moraćeš da pitaš nekog drugog![]()
Pa do 7mm kažu može...mada kad se vrati opet u detinjstvo samo 1mm
Priča se da veličina nije važna![]()
Ne uklapa se u istinu.
ти мали су заебани техничари живе до у бесконачност, сад ми је јасна моја смртност![]()
Što znači ako je jedan god širine jednog milimetra, to drvo u poluprečniku ima 11 metara, tj. u prečniku 22 metra.![]()
A ŠTA MISLITE: DA LI JE RELIGIJA EVOLUIRALA? ? ?
Ovo je ono što ne štima u evoluciji zar ne? Pa se kroz laži želi uklopiti po svaku cenu... Imaš u najstarijim pisanim spisima, sumerskim pločicama, da je prvo postojao monoteizam, a tek kasnije imamo politeizam.Jeste, iz politeizma je nastao monoteizam, samo nema prelaznih vrsta.![]()
nemaš, daj link (samo nemoj neki glupi video onog kretena petrovića).Ovo je ono što ne štima u evoluciji zar ne? Pa se kroz laži želi uklopiti po svaku cenu... Imaš u najstarijim pisanim spisima, sumerskim pločicama, da je prvo postojao monoteizam, a tek kasnije imamo politeizam.
Ko je i zašto izbrisao moje postove?
A to se Сале žalio, zar ne?
Ja ću opet da mu postavim pitanje: zašto se Bog našalio kada mu je ugradio preko 95% isti genom kao kod šimpanze.
U međuvremenu sam saznao da je sazdan od crvene zemlje, pa na to pitanje ne mora da mi odgovori.
Ovo je ono što ne štima u evoluciji zar ne? Pa se kroz laži želi uklopiti po svaku cenu... Imaš u najstarijim pisanim spisima, sumerskim pločicama, da je prvo postojao monoteizam, a tek kasnije imamo politeizam.

Prelaznih vrsta, kažu, ima veoma mnogo, samo ih ti ne priznaješ, i to je veliki problem za evoluciju. I ja mislim da će TE brzo da propadne zato što je balkanski pravoslavci ne priznaju. I znam, onda ćeš ti da likuješ.Ovo je ono što ne štima u evoluciji zar ne? Pa se kroz laži želi uklopiti po svaku cenu... Imaš u najstarijim pisanim spisima, sumerskim pločicama, da je prvo postojao monoteizam, a tek kasnije imamo politeizam.
To sto je 95% slican simpanzi je posljedica degradacije kroz istoriju, a ne evolucije.
Oba koncepta ne mogu da budu istinita. Jedan je pogrešan. TE nema ništa protiv kreacije, ona ima svoju metodologiju istraživanja i dokaza i gura napred, ali kreacionisti imaju protiv evolucije jer im negira prvih desetak strana Svete knjige. Zato kreacionisti po svaku cenu traže rupe u TE nebi li je oborili, ali eto, ona opstade skoro 150g. Ja lično sam se već uplašio da će biti oborena TE jer eto naši pravoslavci je ne priznaju, a to je velika stvar.Zašto bi evolucija bila u suprotnosti sa kreacijom i obratno?![]()
A ŠTA MISLITE: DA LI JE RELIGIJA EVOLUIRALA? ? ?