- Poruka
- 5.217
sta se time misli
na sta se to odnosi
ajde malo detaljnije
Посматрати како се природни процеси одвијају и онда доносити закључке.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta se time misli
na sta se to odnosi
ajde malo detaljnije
pa ajde
koji su zakljucci
koji su to procesi
- - - - - - - - - -
sta je do sada sigurno
sta ?
kako ?
ima li nesto sto se vec zna ?

ima li nesto sto se vec zna ?
kako si ih oduzeo
- - - - - - - - - -
to su deformiteti
mozda nesto takvo i bude prelazna forma za coveka 259134 godine
- - - - - - - - - -
danas deformacija ce mozda biti prosecan izgled coveka i realnost
.....E, ovde se moze svasta cuti, ali nista pametno. Sve sam neuki vernik, osim ismejavanja nista ne znaju. Zato i jesno u svemu na poslednjem mestu u Evropi. Uzas! Toliki broj skolovanih i sposobnih Srba emigrira iz Srbije, bezi od takvih needukovanih likova.Nauka dokazala da je covek nastao od slona.
- - - - - - - - - -
Kad bi nauka dokazala da je dobro sebe razneti bombom onda bi ateisti sebe razneli bombom![]()
E, ovde se moze svasta cuti, ali nista pametno. Sve sam neuki vernik, osim ismejavanja nista ne znaju. Zato i jesno u svemu na poslednjem mestu u Evropi. Uzas! Toliki broj skolovanih i sposobnih Srba emigrira iz Srbije, bezi od takvih needukovanih likova.
Trla baba lan da joj prodje dan. Sve sam verski naucnik do naucnika. Coveka je stvorio bog i niko drugi. Bog i batina.
E svašta. Dovoljno je da ti izjaviš da je čoveka stvorio bog i to postane aksiom.Trla baba lan da joj prodje dan. Sve sam verski naucnik do naucnika. Coveka je stvorio bog i niko drugi. Bog i batina.
Da si razumeo smisao moje "izjave" shvatio bi da ironisem. Ja sam uveren da bogova nema, a ko tvrdi da ih ima nikada to nece moci da dokaze.E svašta. Dovoljno je da ti izjaviš da je čoveka stvorio bog i to postane aksiom.
A kako da razumem smisao izjave: "Coveka je stvorio bog i niko drugi"? A to je tvoja izjava.Da si razumeo smisao moje "izjave" shvatio bi da ironisem. Ja sam uveren da bogova nema, a ko tvrdi da ih ima nikada to nece moci da dokaze.
Koju "svoju" veru?A kako da razumem smisao izjave: "Coveka je stvorio bog i niko drugi"? A to je tvoja izjava.
Kakav si ti to vernik kada već u sledećem postu odbacuješ svoju veru?
Kakve veze ima evplucija sa nastankom žive materije, ili ti života?Него ћу веровати у будалаштину да од не живе материје може настати живот.
Kakve veze ima evplucija sa nastankom žive materije, ili ti života?
Molim za pojašnjenje, ukoliko nije problem.
E, kad bi on znao o cemu prica. On I ne zna od kakvog je materijala sazdan, niti zna kako je napravljen I ko je bio "kreator". Niti razlikuje botaniku od zoologije, a jos manje fiziku od hemije.Kakve veze ima evplucija sa nastankom žive materije, ili ti života?
Molim za pojašnjenje, ukoliko nije problem.
E, kad bi on znao o cemu prica. On I ne zna od kakvog je materijala sazdan, niti zna kako je napravljen I ko je bio "kreator". Niti razlikuje botaniku od zoologije, a jos manje fiziku od hemije.
Tvoje vise nego skromno znanje, ili tacnije receno neznanje, je tvoj i samo tvoj, a ne moj ili bilo ciji problem. To si demonstrirao bezbroj puta i, sto je jos gore I crnje, ti ne samo da demonstriras neznje, vec i najgori oblik vredjanja forumasa koji se trude da te, kolikio toliko, upoznaju sa elementarnim znanjem koje si morao da savladas u osmogodisnjoj skoli. I dalje se sve svodi na omalovazavanje, spamovanje i vredjanje ostalih forumasa.NecaŠmeca:Ti си се баш прославио на овом форуму са знањем.