Evolucija vs Kreacija

pa ajde

koji su zakljucci

Један закључак је сигуран, а то је да све што се дешава је природни и нормалан процес. Нема ничег натприродног, нема ничег божанског, само што ми то још не разумемо или немамо јасне доказе то значи да морамо истраживати и тражити даље.

Nauka dokazala da je covek nastao od slona. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Kad bi nauka dokazala da je dobro sebe razneti bombom onda bi ateisti sebe razneli bombom :hahaha:
E, ovde se moze svasta cuti, ali nista pametno. Sve sam neuki vernik, osim ismejavanja nista ne znaju. Zato i jesno u svemu na poslednjem mestu u Evropi. Uzas! Toliki broj skolovanih i sposobnih Srba emigrira iz Srbije, bezi od takvih needukovanih likova.

E, ovde se moze svasta cuti, ali nista pametno. Sve sam neuki vernik, osim ismejavanja nista ne znaju. Zato i jesno u svemu na poslednjem mestu u Evropi. Uzas! Toliki broj skolovanih i sposobnih Srba emigrira iz Srbije, bezi od takvih needukovanih likova.

Него ћу веровати у будалаштину да од не живе материје може настати живот.

NecaŠmeca:
Ti си се баш прославио на овом форуму са знањем.
Tvoje vise nego skromno znanje, ili tacnije receno neznanje, je tvoj i samo tvoj, a ne moj ili bilo ciji problem. To si demonstrirao bezbroj puta i, sto je jos gore I crnje, ti ne samo da demonstriras neznje, vec i najgori oblik vredjanja forumasa koji se trude da te, kolikio toliko, upoznaju sa elementarnim znanjem koje si morao da savladas u osmogodisnjoj skoli. I dalje se sve svodi na omalovazavanje, spamovanje i vredjanje ostalih forumasa.

Poslednja izmena:

Back