Агарта
Poznat
- Poruka
- 8.355
Sposobniji bolje prolaze na duze staze![]()
Ne tvrdim![]()
Онако како је рекао Дарвин.
Шта је онда ту идеолошки проблем?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sposobniji bolje prolaze na duze staze![]()
Ne tvrdim![]()
U vasim snovima se prave u Realnosti NE![]()
Nego od koga po Evoluciji ??![]()
Ja sam ucio tako u skoli ...ono majmun pa pecinski covek ..pa zatim Moderan covek ..![]()
Blago tebi
Čovek i majmun su imali zajedničkog pretka...
Druga stvar, evolucija sa dešava jako jako sporo, pa ti ako očekuješ da 100 godina od nečeg postane nešto drugo - grešiš.
Evo npr. ljudi su u proseku viši nego pre 1000 godina....i to je neka evolucija...
) 
Znam.ma jok ja ne napadam, znas da se samnom samo raspravljas, ne prepucavas
to i kazem, nesto sto je podlezno ovozemaljskim promenama, nesto sto se menja u zavisnosti od promena u ovom prostom zivotu ne moze biti istinito. Ako se moral menja sa menjanjem ljudskog dnk, to mu dodje kao da se ono bozansko, jedino istinito menja kako covek... evoluiraznaci da ono bozansko zavisi od evolucije?
![]()

Ne preostaje ti ništa drugo no da udaraš u zid glavom...
Човече, креационистичка гарнитура писаца је у својој креацији измаштаног света захебала и професора ЏРР Толкина.
Још само нисам видео теорију која "доказује" да је светлост некад путовала 10.000.000.000 пута брже.
У сваком случају, лепо је видети признање да се и "апсолутни" морал мења. Напредујете, можда још видимо објашњење да некад секс пре брака није био моралан, а сада јесте...![]()
Koliko si ti prolupaoooo...Šta, danas je sex pre braka moralan? Pa da...toliko je moralan da su ga i polne bolesti toliko zavolele da haraju to što mogu...znaci kad su bili cisti nisu imali savest, kad su prljavipojavila se ?
znaci na dobrom sam putu, eliminisati savest, da bi se procistili geni![]()

Ne, mi smo ti koji odlučujemo da li ćemo biti ljudi, ili ćemo se spustiti na nivou životinje. Ti vređaš svoje ljude, jer tvojih ljudi delo se danas veliča, da je čovek čoveku bog, da nema kategorije dobro - zlo, moral - nemoral, da može da radi šta ko hoće....evolucija jednostavno ima tu ideologiju...a tebi to smeta, nešto se u tebi buni..Pitam se šta, kada smo evoluirali i kada je sve ovo što se danas radi normalno...Zato i tvrdim,zivotinje su bolja bica od coveka!A ti se smej koliko hoces.

Ali opet, tu si da kritikuješ... Pa znaš, to nije lepo... Kritikuješ nečije mišljenje, a nemaš sopstveno.hahahahah
radim na tome, moju teoriju ce mozda uciti tvoja deca u skoli
salim se, nemam teoriju, za sada...ali za razliku od nekih sto se zalepe za jednu stvar i uzmu je zdravo za gotovo, ja i dalje trazim...vi ste stali na jednom mestu,a ja i dalje tragam.![]()
nego sta se menja? moral se dakle prilagodjava stepenu cistoce ljudskih gena po ovom tvom izlaganju. Moral se menja zajedno sa evolucijom, iliti degradacijom kako ti kazes. Da se moral ne menja i danas bi bilo ok leci sa sestrom ili bratom.Ne preostaje ti ništa drugo no da udaraš u zid glavom...
Link gde imaš o tome (brzini svetlosti) ti je postavljen, ali uobičajno je od tebe da ignorišeš činjenice da bi nastavio po starom da uperijuš prst u nekog drugog ne bi li prikrio svoju nesposobnost i neznanje.
Moral se ne menja...Treba da naučiš šta je moral, ali za tebe je to špansko selo...tešiš se činjenicom da nisi jedini.
Koliko si ti prolupaoooo...Šta, danas je sex pre braka moralan? Pa da...toliko je moralan da su ga i polne bolesti toliko zavolele da haraju to što mogu...
sto znaci da savrseni ljudi nisu imali granice opet ide u prilog mom razmisljanju

Odakle ti to da evolucija ima ikakve veze sa moralom?Evolucija je proces-a ne ideologija!Ne, mi smo ti koji odlučujemo da li ćemo biti ljudi, ili ćemo se spustiti na nivou životinje. Ti vređaš svoje ljude, jer tvojih ljudi delo se danas veliča, da je čovek čoveku bog, da nema kategorije dobro - zlo, moral - nemoral, da može da radi šta ko hoće....evolucija jednostavno ima tu ideologiju...a tebi to smeta, nešto se u tebi buni..Pitam se šta, kada smo evoluirali i kada je sve ovo što se danas radi normalno...![]()
Ali opet, tu si da kritikuješ... Pa znaš, to nije lepo... Kritikuješ nečije mišljenje, a nemaš sopstveno.
Do incesta je moralo doći isključivo zbog potrebe...a znamo da je incest štetan...Znamo da se evolucija zasniva na mutacijama (koje su štetne), a incest bi ih iskorenio tj doveo do uginuća vrste.Incest se u teoriji evolucije nikad nije smatrao normalnim!Ne tvrdim da ga nije bilo,ali samo kao oblik nastranosti a ne potrebe,jer citavi copori su evuluirali istovremeno,a ne samo jedan par!
..pa onda neki sastanci, ovo ono...
No da stavimo maštu po strani...a i gde su ti dokazi...ma hajde i da maštamo...Zašto komplikovano kada može jednostavno?Sto svemocni ne napravu u startu bar desetak parova,vec samo jedan?
To je kanarinkina filozofija...a ona ti najbolje leži koliko vidim.znaci kad su bili cisti nisu imali savest, kad su prljavipojavila se ?
znaci na dobrom sam putu, eliminisati savest, da bi se procistili geni![]()

.isto razmisljamo...mada cini mi se da kanarinka veruje u ovu teoriju evolucije, ebgPa naravno da će sposobniji najbolje proći u životu...vi nesposobi možete samo da mislite da ste dobro prošli.Надам се да ћу добити одговор на питање да ли је идеологија или чињеница да способнији боље пролази у животу.
п.с. Значи богоугодниви су могли бити сестропозначи, као и фараони. Ако неко овде неко деградира, то је онда само ваша шачица зилота.
To si ti napisala, ne ja.To tvrdi Serivant,
cisti geni-moze incest
prljavi geni(kao danas)-nemoral
Nisu sva moralna načela povezana sa genima, i ne zavise od gena. Kako može danas biti ok, ako će se iz takvog braka roditi degenerisano dete? A pritom za tim ni nema potrebe jer smo se namnožili u ovolikom broju.nego sta se menja? moral se dakle prilagodjava stepenu cistoce ljudskih gena po ovom tvom izlaganju. Moral se menja zajedno sa evolucijom, iliti degradacijom kako ti kazes. Da se moral ne menja i danas bi bilo ok leci sa sestrom ili bratom.
Po meni savrseni su ziveli nemoralnije nego mi nesavrseni...Bile su prihvatljive neke stvari koje danas nisusto znaci da savrseni ljudi nisu imali granice opet ide u prilog mom razmisljanju
![]()
![]()
To si ti napisala, ne ja.
A za incest si dobro napisala.
Nemoral je nešto što uništava, razara....incest koji nema štetne efekte ne može biti nemoralan, ali incest koji ima štetne efekte mora biti nemoralan.

Ne preostaje ti ništa drugo no da udaraš u zid glavom...
Link gde imaš o tome (brzini svetlosti) ti je postavljen, ali uobičajno je od tebe da ignorišeš činjenice da bi nastavio po starom da uperijuš prst u nekog drugog ne bi li prikrio svoju nesposobnost i neznanje.
Moral se ne menja...Treba da naučiš šta je moral, ali za tebe je to špansko selo...tešiš se činjenicom da nisi jedini.
Koliko si ti prolupaoooo...Šta, danas je sex pre braka moralan? Pa da...toliko je moralan da su ga i polne bolesti toliko zavolele da haraju to što mogu...

Evolucija kaže da si nastala slučajno, bez ičega, big beng - tras. Da možeš da radiš šta god hoćeš...to je ideologija...pitaj Hitlera, Staljina i kompaniju.Odakle ti to da evolucija ima ikakve veze sa moralom?Evolucija je proces-a ne ideologija!
Nisu sva moralna načela povezana sa genima, i ne zavise od gena. Kako može danas biti ok, ako će se iz takvog braka roditi degenerisano dete? A pritom za tim ni nema potrebe jer smo se namnožili u ovolikom broju.
Tvoje razmišljanje nema utemeljenje.

Pa naravno da će sposobniji najbolje proći u životu...vi nesposobi možete samo da mislite da ste dobro prošli.
Pa tvoja degradacija je tolika da bi trebao jedan post da čitaš bar 56 puta...ako ni tada ne ide, da isti taj post prepišeš na papir bar 48 puta.

Evolucija kaže da si nastala slučajno, bez ičega, big beng - tras. Da možeš da radiš šta god hoćeš...to je ideologija...pitaj Hitlera, Staljina i kompaniju.