CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Po TE, ko je predak svih primata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad god vam je nauka razbila iluziju, vi pobegnete tamo gde jos uvek nemamo odgovore.

nauka je koliko i astrologija, dakle nije.
Ako neko kaže da je 2+2=5, da li to da opovrgnemo matematički (naučno) ili da ostavimo čoveka neka živi u totalnoj zabludi?Ako nije nauka, zašto je opovrgavaš naukom?
Ako neko kaže da je 2+2=5, da li to da opovrgnemo matematički (naučno) ili da ostavimo čoveka neka živi u totalnoj zabludi?
Teorija evolucije ima veze sa naukom. Ono što pokušava da je opovrgne baš i nema.Ako 2+2 ima veze sa naukom, onda 2+2 dokazuj i opovrgavaj naukom.
Ili, kako kažu naši stari, klin se klinom izbija.
Ja ti postavim kladogram, i ti mene pitaš zašto ja postavljam nešto što nisam postavio?!Sta ovo znaci?Ako pratimo tabelu idu Primati pa Catharrhini pa Hominidae pa Covek.
Zasto onda stavljate Australopithekusa, kao neku kariku, kada je na posebnoj grani?

Nije sasvim sigurno, ali Plesiadapis je dobar kandidat. Nema dovoljno podataka da se odredi da li je u pitanju predak ili zasebna grana.Po TE, ko je predak svih primata?
Ako nije nauka, zašto je opovrgavaš naukom?
Ej Sale, možeš i ovde da nam izneseš svoje prapretke i neće biti spam.
Ali stvarno, zašto izbegavaš da nam objasniš kako je nastao čovek, pa vidiš da mi, pristalice TE-e, stalno grešimo. Pouči nas.
I nemoj u svojoj priči da izostaviš dokaze.
Preciznije, veoma često se nameće zaključak da sagovornici poput tebe nisu pohađali školu, ili su se provlačili zahvaljujući ćuranima i prasićima koje je dobijala učiteljica u kritičnim trenucima.
Zanemarimo za trenutak raspravu o evoluciji i pogledajmo tvoju rečenicu koju sam citirao:
ваше атеистичко еволуционо једино знање је да саговорнику кажете да нису ишли у школу
Na koga se misli u toj rečenici? Ko nije išao u školu?
Vidiš, neko ko ne ume da se jasno izražava redovno ne ume jasno ni da misli. A to obično znači da ne ume da misli ili bar da nije navikao da misli.

Saleee, kako ti je nastao praćaća?
Krajnje je vreme da objasniš.
Moram ovo često da ponavljam da mi forumaši ne "zatrpaju" pitanje.
Ajde Sale, kako je to bilo? I nemoj da se stidiš, možda ti ukažemo da to nije baš bilo tako.

ne uvek, ali cesto jeste tako. a sta drugo da kazes nekome ko tvrdi da su se planine izdigle posle velikog potopa. sto se tice evolucije mnogi ne znaju ni sta je, onako na sporadicnim informacijama donesu zakljucak da smo nastali od majmuna, pri tom ubedljiva vecina nije ni procitala neku gradju o tome vec se od uusta do usta prepricava da smo nastali od majmuna i tu cinjenicu prodaju kao njenu sustinu, sto je potpuno besmisleno sve i da je istina da smo nastali od majmuna.
inteligentan covek ce prhivatiti teoriju i da smo nastali od govana majmuna ukoliko za to postoje naucnih osnova, sa druge strane vernicima je tesko prihvatljiva ideja da ceo univerzum nije stvoren samo za coveka i da covek nije nesto najbitnije u celom kosmosu. taj ego koji imaju hriscani prevazilazi granice crnog humora.
основа има али научних никако, то што сте ви убеђени да су вам преци мајмуни то је друга ствар.
Saaleeee. Opet ja. Jesam li ja to na ignore-listi, ili ne znaš ko su ti prapreci, ili se stidiš da ih ovde javno izneseš?
Ovo je poslednji poziv. Ako ne odgovoriš ja prihvatam da ti je prapredak bratoubica i mamapoznač.
A najbolji način da oboriš TE je da izneseš tu tvoju hipotezu.
где си видо мене да спомињем потоп
а зар нисте настали од мајмуна?
основа има али научних никако, то што сте ви убеђени да су вам преци мајмуни то је друга ствар.
наравно да имам его јер сам човек![]()
има шема ал има и илустрацијаJoš jedna laž.
![]()
Kao što se jasno vidi, sve navedene životinje se nalazi na različitim granam od čoveka.![]()
Sale, navodiš mi tekst iz novina kao neki stručni argument?! Pa ti si prs'o ko i drugi kreacionisti.
Izraz čovekoliki majmun je kolokvijani izraz, a ne odrednica. Austraopithecus je hominid, a ne majmun.
Sale, ti si lažov, a evo i dokaza:
Dakle, nigde se ne pominje majmun.
Naprotiv, u tekstu koji navodiš izričito stoji:
Očito je da vama kreacionistima ništa ne preostaje nego da se služite lažima i to tako očiglednim lažima.
Netačno. Teorija evolucije ni na jednom mestu to ne tvrdi.
Slike koje sam postavio su slike fosila izloženih u muzejima, a slike koje si ti postavio su slike sa takmičenja u Photoshop-u.
Stvarno si jadan i bedan.
само будале схватају дарвинову теорију еволуције озбиљномnisi ti jedini hriscanin da bi samo tebe gledao sta spominjes. a inace ljudi koji se bave teorijom evolucije nisu naucnici, nego slobodni umetnici i proces evolucije koji je dokazan u laboratorijama je u stvati falsifikat i milenijumska prevara![]()
Daj, uozbilji se. Teorije stvorene na predpostavkama su tebi pouzdani...Najpoznatija metoda za određivanje starosti fosila je metoda radioaktivnog ugljenika, tj. metoda C-14. Ovo je davno osporeno....ali da navedem predpostavke na kojima se temelji ovaj metod...ovo su predpostavke da se nije ništa promenilo od kako je nastala planeta, pa sve do danas (po evolucionistima 4,5 milijarda god.)..dakle, predpostavke su:Razlika je hiljadu puta, tj. tri reda veličine.
Dalje, datiranje je utvrđeno putem više različitih metoda datiranja, koje proističu iz fundamentalnih prirodnih zakona.
Pošto tvrdiš da je datiranje lažno, budi ljubazan pa nam objasni kako je moguće da su na stotinje hiljada fosila datirani lažno pomoću više desetina metoda, u više stotina laboratorijam, širom planete, pri čemu su sve te metode pokazale slaganje rezultata?
Navedi mi prelazni oblik kako su nastale ptice...da ne idemo dalje.Ne vidiš slike u mojim porukama? Biće da je do foruma. U svakom slučaju linkove možeš da vidiš.![]()
Upravo tako. Znamo koliko su stari fosili i znamo judeo-hrišćanski mit o 40 dana potopa, stoga je ono što si ranije tvrdio ne samo netačno, nego i nemoguće, čak i da pretpostavimo, zarad rasprave da se globalni potop uopšte dogodio.
Pa evoucionisti počinju da govore o globalnom potopu...jer je to više nego očigledno...samo što oni to žele da uklope sa njihovom teorijom. Mržnja prema judeo-hrišćanstvu ti ne dozvoljva da razmišljaš.Ne umeš da napraviš razliku između crteža i fotografije fosila? E, pa onda je krajnje vreme da posetiš oftamologa.
Zar na taj način braniš evoluciju? Bilo bi lepo da mi ovde okačiš sliku i da napišeš da li je crtež, ili je pravi fosil....jer očigledno ne vidim dobro...pa budi ljubazan. Hvala.само будале схватају дарвинову теорију еволуције озбиљном

Sta ovo znaci?Ako pratimo tabelu idu Primati pa Catharrhini pa Hominidae pa Covek.
Zasto onda stavljate Australopithekusa, kao neku kariku, kada je na posebnoj grani?

има шема ал има и илустрација
![]()

Sta je sledece na lestvici evolucije?![]()

zato sto se bavi stvarima koje se mogu opovrgavati naukom, recimo ova tema je jedna od tih, a ima ih mnogo.