Majmuni, kao i skoro sve zivotinje cija koza je pokrivena dlakom, imaju svetlu kozu.Kako da ne. Narocito u negativu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majmuni, kao i skoro sve zivotinje cija koza je pokrivena dlakom, imaju svetlu kozu.Kako da ne. Narocito u negativu.
Tacno je. Mutacija je uvek - greska.
Civava... bernardinac...
Sta je tu mutiralo u sta?
Pas u psa?
Sta znaci mutant?
Da li je Dzeki Cen mutant u odnosu na Jao Minga?
Iz koje cinjenice je nastala teorija evolucije?
Darvin je pronasao silne prelazne oblike izmedju razlicitih vrsta zivih bica, seo da razmisli, i onda dosao do zakljucka da su svi oni nastali (ziva bica) pretvaranjem jednih u druge?
Evo i ja da te pohvalim, care!Pa sad... Pogodio si verovatno kako bi bila raspoređena odgovornost. S tim da se risto-b ne bi izvukao jer bi na sudu govorio o slobodnoj volji unesrećenog, paralitičaru bi kliznula suza niz obraz i to bi izazvalo bes porotnika, a risto-b bi bio linčovan na stepenicama suda zbog pravednog gneva svetine koja je prisustvovala suđenju.
Inače, ispravan odgovor je sledeći: dve nedelje pre ovog događaja, naš čoek je slučajno primetio da njegova udata komšinica zapravo ima veoma seksi pozadinu. Za trenutak je zamislio khm...
Bog, da bi sprečio ovo bezakonje, rešio je da čoveka smesti u kolica i tako sačuva obraz komšinice. U ovu svrhu je iskoristio slobodnu volju grešnika koji je rešio da poseti staru tetku tog popodneva.
Da bi upravo podmićeni inspektor pregledao vozilo zelenaša, njegov kolega se razboleo od proliva tog jutra, tako što je, po svojoj slobodnoj volji, doručkovao salamu podrigušu u obližnjem restoranu.
Da bi imao šta da udari, Coca Cola company trebalo je da postavi svoju reklamu uz put na tačno utvrđenom mestu. Za boga, ovo je bila priča za koju je znao da će se desiti od početka vremena. Zato je 1921. poslao svetog duha u obliku goluba koji je upravi Coca Cole došapnuo čarobnu reč -Reklama. Ovo je omogućilo da kompanija preživi dovoljno dugo da postavi reklamu uz put.
risto-b nije ovom prilikom bio vođen od Boga. Ovaj je znao da može da se osloni na njegov talent da se nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i da uradi ispravnu stvar na pogrešan način.
Daklem, svega ovoga ne bi bilo da naš čovek nije gledao gde ne treba, pa je krivica isključivo njegova.![]()
Siguran sam da prvi put ne razmišljaš o ovim mogućnostima i ne samo da bi mene linčovao. Samo nastavi. Na dobrom si putu. 
Evo i ja da te pohvalim, care!Siguran sam da prvi put ne razmišljaš o ovim mogućnostima i ne samo da bi mene linčovao. Samo nastavi. Na dobrom si putu.
![]()

)Samouništenje? O kakvom iskustvu mi pričaš?Fala lepo.
Vidiš, to nedostaje tvojim teorijama- odobravanje druge strane.
(Inače, ja te ne bih linčovao. Ti si po konstrukciji osuđen na samouništenje)
Stabilnost sistema je veća što je veći broj parametara tog sistema i što je veća njihova razuđenost. Vidiš li ti da je sve to Bog udesio? Ja znam i ono što ateisti ne znaju, pa ti vidi ko je sposobniji u smislu da preživi. Jeste, tako glasi prica.
A jesi li ti to svojim ocima gledao kada tako ubedjeno pricas, ili si tu pricu negde cuo ili procitao?
Samouništenje? O kakvom iskustvu mi pričaš?Stabilnost sistema je veća što je veći broj parametara tog sistema i što je veća njihova razuđenost. Vidiš li ti da je sve to Bog udesio? Ja znam i ono što ateisti ne znaju, pa ti vidi ko je sposobniji u smislu da preživi.
![]()
Majmuni, kao i skoro sve zivotinje cija koza je pokrivena dlakom, imaju svetlu kozu.
Sveto685! Vidim da imaš ime androida i da si 685. model po redu.
Možeš li nam objasniti šta se desilo sa prethodna 684 modela? Da li su imali i neke druge funkcionalne poremećaje, ili su bili još nesposobniji od tebe da procesiraju informacije?
U tvom mehaničkom svetu u kojem postoji tvorac, to jest onaj koji vas sastavlja takve kakvi ste, verovatno je ispravno govoriti o "pretvaranju jednih u druge". Kod živih bića, međutim, ne postoje transformersi. Ono što se rodi kao vuk, kao vuk i umire.
Majmuni imaju crnu kozu.Provereno.
Naravno da nisam gledao svojim ocima, ali nisam video svojim ocima ni atome, ni elektrone, ni protone pa znam da postoje.
Nikada nisam video svojim ocima celu planetu Zemlju iz svemira uzivo, ali znam da je okrugla.
Pre samo nekoliko stotina godina ljudi su imali slicne stavove kao ti danas, njima je bilo sasvim normalno da u skladu sa njihovim znanjem i percepcijom okolnog sveta zakljuce da je Zemlja ravna. Kakve su oni imali dokaze da nije tako?
Isti slucaj je i kod tebe, sa tvog stanovista o shvatanju mutacija ocekujes da baba mutira u zabu preko noci. To je naravno posledica toga sto imas potpuno pogresnu sliku o mutacijama, mutantima, i prirodnom naukom uopste. Drugim recima o tome nemas znanja.
Uz sve to izmisljas neke nove termine poput anatomskih mutacija, kako bi stvorio nekvu banalnu, iskrivljenu i neistinitu sliku evolucije kako bi pokusao da je lakse odbacis.
To se zove teorija coveka od slame.
Mislis, nema nikakve ciklicnosti na ovoj tvojoj slici.
Na grafikonu Raupa i Sepkoskog je ima.
Uostalom, meni nije bitna zvanicna procena razmaka izmedju tih pomora, vec sama cinjenica da se pominje vise njih, a sto povezuje sa njima periodicni prolazak planete X.

Da bi molekuli vode postali vodena para, mora im se najpre dovesti energija.
Onda se izgubi ta dovedena energija, pa nastanu pahuljice.
Ovo nije moja slika, vec je ovo naucna slika. To sto su neka dva coveka nekada mislila nesto drugacije nije bitno. Bitno je sta dokazi pokazuju.
S tim sto:
a) pomori nisu periodicni
b) zvanicno ili nezvanicno, oni nisu uzrokovani nikakvom "Planetom X"
c) bez obzira na pomore, iz osnovne fizike znamo da je opis "Planete X" nemoguc u univerzumu u kome zivimo.
Za tebe, posto zivis u univerzumu koga si izmastao, sve je moguce.![]()
Kako da ne. Narocito u negativu.
Cestitam, Sveto, upravo si otkrio postojanje Sunca.
Sunce daje energiju vodi. Voda postane vodena para. Vodena para se samoorganizuje u kompleksne pahuljice.
Sunce daje energiju zivim stvorenjima. Ziva stvorenja oslobadjaju tu energiju, i kroz gubitak energije fomiraju kompleksne sisteme.
Majmuni imaju belu kozu. Ako ne verujes, svrati u zooloski vrt i pogledaj. Dlaka je ono sto je crno ili tamno-braon, koza je belja nego koza bilo kog "belca" danas.
(Taman kada mislim da ne mozes smesniju glupost da lupis, ti me iznenadis ponovo. Sta ce biti sledece? Moze li biti jos vise neznanja, izreceno sa jos vise samouverenosti? Jedva cekam!)
Mislis, pretpostavljate koja je mutacija do toga dovela?
A sto se tice tvrdnji da su crnci crni zato sto zive u tropskim (suncanim) predelima, pogledaj raspored naroda, pa ces videti da na istim geografskim sirinama zive narodi koji nisu crni.
A koji ti deo recenice "DNK vestacki sintetisana" ne razumes?
Imas li ti primer da je DNK spontano nastala van zivog bica?
Ne, Sveto, mislim ZNAMO.
Imamo tehnologiju, mozda si cuo za nju: sekvenciranje DNK?
Znamo tacnu sekvencu ljudskog genoma. Znamo, bez pogovora, da belci imaju sve gene koje imaju i crnci. Znamo da crnci nemaju nikakve "majmunske gene".
Mislim da si promasio poentu o adaptacijama, ali nema veze. Sacuvacu to za pricu o mutacijama.
Spontano ne. Ti si onaj koji je poceo pricu o tome kako je nemoguce napraviti zivo bice.
Ja ti rekoh da je vec vestacki napravljen genom, a da ce prvo vestacko zivo bice doci za godinu-dve dana. Ne brini se, javicu ti kada bude gotovo.