Dumbass....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema vremenskog ogranicenja, iako ima mnogo stavri koje ne piju vodu u datom tekstu, ima dosta i onih koje piju a o bezbroj otvorenih pitanja necu ni da govorim usput pronadjite sve sto mozete o planaini Rtanj ili ako mozete obidjite malo datu pogotovu u vreme prolecnje ravnodnevnice
p.s. mali tip oni koji imaju adsl ili brzi internet neka sa google maps pogledaju rtanji obratite paznju na geografske kordinate
Pozdrav svima i na ovoj temi. Dugo nisam posecivao ovo mesto tako da mogu da uocim razliku, kako medju clanovima tako i temama. Pored off topic diskusije o licnim nagonima, ;-) gde diskusija o evoluciji stade?

Pozdrav svima i na ovoj temi. Dugo nisam posecivao ovo mesto tako da mogu da uocim razliku, kako medju clanovima tako i temama. Pored off topic diskusije o licnim nagonima, ;-) gde diskusija o evoluciji stade?

U nauci o kosmosu dans je u opticaju Torija struna, po kojoj je najveći dio kosmosa ujedno i najmanji! Zašto istu teoriju ne primijeniti i na čovjekov mozak? Ako se u mozgu krećemo prema njegovom najsitnijem dijelu, kako maetrijalnom tako i misaonom, onda je sasvim izvjesno da ćemo tako ujedno doći i do njegovog najvećeg dijela. A to je Bog.Inace, sto se tice samog odgovora na pitanje da li Bog postoji ili ne vec si priznao da postoji u mojoj glavi. Zasto onda u drugim postovima njegovu egzistenciju negiras?![]()
U nauci o kosmosu dans je u opticaju Torija struna, po kojoj je najveći dio kosmosa ujedno i najmanji! Zašto istu teoriju ne primijeniti i na čovjekov mozak? Ako se u mozgu krećemo prema njegovom najsitnijem dijelu, kako maetrijalnom tako i misaonom, onda je sasvim izvjesno da ćemo tako ujedno doći i do njegovog najvećeg dijela. A to je Bog.

U nauci o kosmosu dans je u opticaju Torija struna, po kojoj je najveći dio kosmosa ujedno i najmanji! Zašto istu teoriju ne primijeniti i na čovjekov mozak?
Ako se u mozgu krećemo prema njegovom najsitnijem dijelu, kako maetrijalnom tako i misaonom, onda je sasvim izvjesno da ćemo tako ujedno doći i do njegovog najvećeg dijela.
Probaj da ga okreneš i pogledaš iznutra prema napolje.Zato sto čovekov mozak nije kosmos?
Ovo, izvini, nema smisla kako god da ga okreneš.
prema teoriji evolucije, svi organizmi u krajnjem imaju zajednickog pretka (prvo zivo bice). na taj nacin, od pretka zabe vodi poreklo danasnji princ od Monaka. Zar ne? Ali to nije bajka, vec nauka?
znam, genetika kaze da je mutiranje veoma pozeljno prilikom reprodukovanje svih zivih bica? ili ne kaze, cini mi se?
pozitivna mutacija je osnov prelaska iz jedne vrste u drugu. pitaj geneticara kolika je sansa da mutacija, ukoliko do nje dodje, bude pozitivna..
Druze, ne trebaju meni ti clanovi i zakoni... Poenta je bila da si bez osnova hteo da naduvas svoj iskaz

a ti si o kreacionizmu ucio sa nekog evolucionistickog pojila?pa nije ti neka diskvalifikacija.
Kakav je bio prelaz vrsta? Skokoviti ili postepen?
Hoces da kazes da slovenski bogovi zapravo predstavljaju procese koji postoje u prirodi?
Ako ne, onda mi objasni kako teoriju evolucije, za koju kazes da je "nauka", "znanje" (mada ne vidim cime je to znanje potvrdjeno), uklapas sa verom u slovenski panteon?

De_Sisti:Hoces da kazes da slovenski bogovi zapravo predstavljaju procese koji postoje u prirodi?
Ako ne, onda mi objasni kako teoriju evolucije, za koju kazes da je "nauka", "znanje" (mada ne vidim cime je to znanje potvrdjeno), uklapas sa verom u slovenski panteon?

E samo mi je u kolekciji falio slavenski pagan kreacionista. Sad ste svi na broju.![]()
e, a ja presao u egipatske pagane. sad smo se mimoisli... damn
Ali je deo kosmosa zar neZato sto čovekov mozak nije kosmos?

Razum je samo pocetak puta kojim smo krenuli u potrazi za istinom.Ovo, izvini, nema smisla kako god da ga okreneš.

Зашто укрштање није еволуција? Укрштање се успешно спроводи на биљкама, животињама и расама.
Зашто укрштање није еволуција? Укрштање се успешно спроводи на биљкама, животињама и расама.

djera:Ako bi se u Africi trenutno promenila klima u polarnu(povecao se selekcioni pritisak), da li bi se neka vrsta prilagodila i opstala zahvaljujuci postepenim slucajnim mutacijama ?
djera:Obrnimo sad situaciju, pa sve lavove preselimo na severni pol(sto je za njih veliki selekcioni pritisak) videcemo da samo mali broj lavova prezivi i to zato sto su imali recimo guscu dlaku.Gusca dlaka je osobina koja nije evoluirala vec je postojala u populaciji.Veliki selekcioni pritisak eliminisao je vecinu lavova koji su mogli evoluirati u razne pravce i izdvojila samo one sa duzom dlakom,pa kako onda tvrdis da selekcija ubrzava evoluciju?Selekcijom dobijas 1.Manji broj lavova, manja verovatnoca mutacije 2.Eko sistem siromasniji zivotom 3.Manjom raznovrsnoscu povecavas verovatnocu nestanka zivota uopste.
Ни наша "браћа" нешто не верују у еволуцију
Takodje, zanimljivo je primetiti i u kom listu je objavljen intervju.