Elan Morin Tedronai
Zainteresovan član
- Poruka
- 311
Moj prijateljski savet vama jeste da se malo podrobnije edukujete, ako vec necete o evoluciji, onda makar procitajte rec-dve o mutacijama, pre no sto pocnete ikakvu dalju diskusiju. Verujem da necete baciti vreme. Takodje se nadam da cete onda uvideti kako je staticnost covekove forme nemoguca. A nadam se da cete otici toliko daleko da shvatite i da evolucija ne kaze da ne postoji Bog.
Ako ti je do savrsenstva, ucini sta sam rekao u prvim recenicama. Razumem da je tesko promeniti misljenje.
Tacno, mislim da su uspeli da dobiju nukleotide, kuvajuci neku' corbicu', treba neko da nadje to i postuje ovde.Da bi nesto evoluiralo ono je moralo biti stvoreno.
Nesto mi se cini da su postojali sistemi verovanja-i dalje najverovatnije mogu da se izbunare neka; koji su podrazumevali cisto postojanje. Znas ono, nemas pocetak, kraj. Krug, da tako kazem. Ako ces vec da se igras postulatima, eto ja cu reci Tvorac mora biti takodje stvoren. Ali ti ces da verujes da on Jeste. I tako, u krug.Da bi postojalo Stvoreno - mora postojati Tvorac. Elementarno
Ne vredi druze, to su biolozi, geneticari, naucnici... Sve oni dokaze imaju... Samo ne mogu da dokazu kako od nezivog moze da nastane zivo, ali to je nebitno, jel, i kako to da mutacije do sada u praksi nisu uradile ni jedan pomak na bolje u organizmu koji mutira, nego samo na gore...
Velika je praznina ljudi koji misle da je sve na zemlji nastalo tek tako - slucajno. Milijarde zivih vrsta koji se razmnozavaju, koji su svako na svoj nacin savrseni...
i to tek tako nastalo, slucajno, samo od sebe....
Oni, mogu da pisu sta hoce, ja im u to necu verovati.
Njihovi dokazi su mrtvo slovo na papiru.
Ako ti je do savrsenstva, ucini sta sam rekao u prvim recenicama. Razumem da je tesko promeniti misljenje.