- Poruka
- 3.404
A-a. Nemoj sad da se vadis. Pitao si kao su NASTALA cula ne kako su se razvila/evoluirala(eto i sam pominjes evoluciju koja"ne postoji")
kako god...pito sam evolucioniste kako su nastala čula i samim tim tok evolucije nastajanja istih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A-a. Nemoj sad da se vadis. Pitao si kao su NASTALA cula ne kako su se razvila/evoluirala(eto i sam pominjes evoluciju koja"ne postoji")
Odgovor si dobio nekoliko puta. Ako ne mozes da shvatis i da procitas ja stvarno s takvima nemam sta dalje da diskutujem.kako god...pito sam evolucioniste kako su nastala čula i samim tim tok evolucije nastajanja istih
Odgovor si dobio nekoliko puta. Ako ne mozes da shvatis i da procitas ja stvarno s takvima nemam sta dalje da diskutujem.
Ometa ga, teorija evolucije.da li tebe neko ometa da odgovoriš kako su po nauci nastala čula ?
Одговорио сам ти више него једном. Онда сам ти цитирао одговор кад си поновио питање. Чак сам се трудио да буде што једноставније за лакше разумевање. Зато се и учи у основној школи, јер и мала деца могу да разумеју, али ако ти не разумеш, то је твој проблем, и нећеш га отклонити понављањем питања на које си одговор добио.da li tebe neko ometa da odgovoriš kako su po nauci nastala čula ?
Одговорио сам ти више него једном. Онда сам ти цитирао одговор кад си поновио питање. Чак сам се трудио да буде што једноставније за лакше разумевање. Зато се и учи у основној школи, јер и мала деца могу да разумеју, али ако ти не разумеш, то је твој проблем, и нећеш га отклонити понављањем питања на које си одговор добио.
И, хоћемо ли добити дуго очекиване одговоре?izvini moj propust
Koliko ja vidim i znam da citam ovo je kako je EVOLUIRALo a ne nastalo culo vida.,.. Nastalo je kao i sam covek, kao sastavnoi deo covekovog organizma...Boze kakvi ste debili...
А шта тебе омета да нешто у животу даље од Библије и креационистичких сајтова прочиташ и научиш?Ometa ga, teorija evolucije.
Pazi ni po jada da se cita Biblija, da se veruje...Ali da se SHVATI-Biblija je prepravljana i prepisivana 1000 puta...IZbacivani i ubacivani delovi teksta...Pazi kad bi mi sad neko dao PRVU Bibliju na svetu, prvu neprepravljanu verziju mozda bih i verovao 100 % u to. Ali ovako dok mi neko nista vise pametan nego ja odredjuje sta smem a sta ne smem da pitam, vec treba da ko tele klapnem usima i kazem" da, tako je..." Hmmm...Dok s druge strane nauka bar veci deo obrazlozi i opet-to kao nije istina...А шта тебе омета да нешто у животу даље од Библије и креационистичких сајтова прочиташ и научиш?
Ako pod tim ,, nešto " misliš na evolucionističke bajke, ometa me zdrav razum, kojeg, hvala Bogu, još uvijek imam.А шта тебе омета да нешто у животу даље од Библије и креационистичких сајтова прочиташ и научиш?
U svakom slucaju sigurno nije stara 6 dana ili 6 pa ni 12 hiljada godina. Vec pre stotinama hiljada ili milionima pa i miljardama godina...Ne lupetaj gluposti. Darvin se nije bavio time koliko je stara planeta zemlja.
Jeste, al' za malo. Stari zavet, koji je ključan za ovu temu, je ostao apsolutno isti. Jedno slovo ne fali, niti je dodato od drugog vijeka prije nove ere.Ali da se SHVATI-Biblija je prepravljana i prepisivana 1000 puta...
Не мислим. Мислим уопштено на све оно о чему је знање стечено захваљујући науци, коју пљујеш и омаловажаваш иако си необразована особа, тј. науку не познајеш. Самовољно свој ум ограничаваш религијским текстовима старим више миленијума који су у директној колизији са чињеницама, са стварношћу. И то називаш здравим разумом. Иронично.Ako pod tim ,, nešto " misliš na evolucionističke bajke, ometa me zdrav razum, kojeg, hvala Bogu, još uvijek imam.
Biće da je beskonačno, da je oduvijek tu.U svakom slucaju sigurno nije stara 6 dana ili 6 pa ni 12 hiljada godina. Vec pre stotinama hiljada ili milionima pa i miljardama godina...
Jeste ti si je licno pisao pa znas. I mislis nikad nisu manaastiri i knjige s njima gorele....AJd ukljuci malo zdrav razum i logiku. Ili ides BLOK ...Bdw za pravoslavlje je kljucan Novi Zavet-Bog iz starog zaveta je skroz nesto drugo...Jeste, al' za malo. Stari zavet, koji je ključan za ovu temu, je ostao apsolutno isti. Jedno slovo ne fali, niti je dodato od drugog vijeka prije nove ere.
Sad pričamo o nastanku zemlje, a on je opisan u Starom Zavjetu, ili Prvom dijelu Biblije. Pronađeni su ostaci iz 2.vijeka pne, i savršeno se poklapaju sa sadašnjošću, što je dokaz da nije mijenjanaJeste ti si je licno pisao pa znas. I mislis nikad nisu manaastiri i knjige s njima gorele....AJd ukljuci malo zdrav razum i logiku. Ili ides BLOK ...Bdw za pravoslavlje je kljucan Novi Zavet-Bog iz starog zaveta je skroz nesto drugo...
Hahahah,...Pa samo nabroj ovim redom-nastanak Zemlje- za 6 dana se NIJE moglo desiti. Dalje-Adam i Eva,Avelj, Kain, Mojsije Noje i njihovi potomci-svi su ziveli po vise stotina godina skoro po hiljadu. Vec smo presli cifru od 6.000 Godina. A stari zavet tek poceo...Biće da je beskonačno, da je oduvijek tu.
Prije će biti da je stara 6000 godina, nego 4,5 milijardi.
Da, tako je. Ako pod neobrazovan misliš na indokrinisanu osobu, taj samНе мислим. Мислим уопштено на све оно о чему је знање стечено захваљујући науци, коју пљујеш и омаловажаваш иако си необразована особа, тј. науку не познајеш. Самовољно свој ум ограничаваш религијским текстовима старим више миленијума који су у директној колизији са чињеницама, са стварношћу. И то називаш здравим разумом. Иронично.
Jeste, ako uzmemo da je svaki dobijao potomstvo sa 700 godina.Hahahah,...Pa samo nabroj ovim redom-nastanak Zemlje- za 6 dana se NIJE moglo desiti. Dalje-Adam i Eva,Avelj, Kain, Mojsije Noje i njihovi potomci-svi su ziveli po vise stotina godina skoro po hiljadu. Vec smo presli cifru od 6.000 Godina. A stari zavet tek poceo...
Не мислим. Мислим на необразовану особу, баш тако како и пишем. Џаба се служиш Вучићевим ,,ако ме питате" техникама извртања. Образоване особе су свесне чињенице да Библија није научна литература и да подаци из ње нису нимало реалистични, једино необразоване инсистирају на негирању стварности у корист верског креационизма.Da, tako je. Ako pod neobrazovan misliš na indokrinisanu osobu, taj sam. A svoj um samovoljno ne ograničavam Biblijom, niti sam joj u potpunosti predan, ali je nadasve bolja od evolucionističkih bajki.
Da, to nazivam zdravim razumom, jer to on jeste.
Ne, ne negira.Sem toga-Biiblija negira praistorijske ljude, neandertalce i slicno iako postoje CVRSTI materijalni dokazi da su postojali.