Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mislite da živa bića usled svoje genetike imaju različite karakteristike koje im omogućavaju bolju stopu preživljavanja i reprodukcije?
Genetika je Bogom dana lepeza koja moze da se siri koliko je u genetici zapisano.
Izvan tog zapisa ni milimetar.
To vi lazno zovete mutacija, evolucija.
To je samo genetski zapis tvorca zbog boljeg prezivljavanja.
I ni makac izvan tog zapisa.

Strucno objasnjeno.

Kao sto je Walter Veith i rekao.
Sukob oko STVARANJA.
Свако може годинама да дели линкове снимака застарелих, превазиђених, оповргнутих и квазинаучних идеја, ставова, мишљења и расправа, и да игнорише поједине објаве попут ове, ове или ове, правећи се блесав, да не говоримо тек о безброј научних (и ненаучних) публикација у којима се стручна (и нестручна) јавност бавила овим питањима, а о којима ни 1% вас суштинских лаика уопште ни нема икаквих сазнања.

Свако може годинама да дели линкове снимака застарелих, превазиђених, оповргнутих и квазинаучних идеја, ставова, мишљења и расправа, и да игнорише поједине објаве попут ове, ове или ове, правећи се блесав, да не говоримо тек о безброј научних (и ненаучних) публикација у којима се стручна (и нестручна) јавност бавила овим питањима, а о којима ни 1% вас суштинских лаика уопште ни нема икаквих сазнања.
Pa gde si sta od toga sta opovrgao?
Vasi jedini argumenti du pljuvanje po svemu tome.
Eto ti si pravi kandidat da izazoves Kenta na debatu i lako opovrgnes sve to?
Ti imas sigurno doktorsku tituli ili ne?

Sad vam dobar Miki? 😄

Miki u videu prebacuje Terzinu da treba se drzi vse Biblije i sto predaje na evolucinistickom Univerzitetu.
Izgledami treba kao Miki da zaradjuje pare po Talk sou emisijama.
To je sve.

Miki ga u stvari vidi samo kao konkurenciju jer je stvarno strucnjak nasuprot Mikiju laiku

Kreacionizam je izvorno adventistički produkt koji su poslije prihvatili baptisti i neke druge kršćanske crkve. Kreacionizam je i danas utkan u temelje adventističke teologije. Tako je na posljednjoj generalnoj konferenciji, koja je najviše tijelo, a saziva se svakih pet godina, opet potvrđeno da se mora prihvatiti nedavno stvaranje. To znači da je svijet nastao prije 6000 do 10.000 godina, u najboljem slučaju prije 20.000 godina. To je kao da sada raspravljamo je li od Maruševca do Zagreba udaljenost šest, 16 ili 20 metara.
bivši adventistički pastor https://www.jutarnji.hr/vijesti/pri...-sam-shvatio-da-bog-zapravo-ne-postoji-179569

ovo što čitate adventiste što pišu veze nema ni sa biblijom a kamoli sa nekim stvaranjem.
Бог по тврдњи Библије јесте створио свет у току шест дана стварања, али Библија негде не каже да су то били седмични природни дани, јер седмица није ни могла постојати пре стварања света. Осим тога природни дани са заласком и изласком сунца могли су се рачунати тек од онда кад је Бог поставио Сунце, месец и звезде“да буду знаци временима, данима и годинама”(1.Мојсије 1, 14), а то се по тврдњи Библије десило тек четвртог дана стварања. Према томе, дани стварања нису исто што и седмични календарски дани.
to je lični projekat da zamajavaju narod vršeći propagandu na jutjub kanalima.

Ne?
Mozes li ti da izazoves Kenta na debatu, muski evolucionisti ovde nemaju petlju ni titulu..
Kakav Kent ! Čovek je sprdnja.
Ti si bolji od njega , izazivam tebe na debatu , pod uslovom da pročitaš prvo naše poruke na temi i odgovoriš direktno na naša pitanja , svojim rečima, bez slika kokica i video zapisa kojekakvih.
Može ?

Zašto bi se iko bavio debilom koji kružno zaključuje, otvoreno laže, i vrši zamenu teza?

Ja mogu. Samo ne znam zašto bih, al kao ajde.
Pa sta cekas, trebam li molbu da ti posaljem?
Zasto bih neznas?

Pa to ti je samo izgooir jer znas da ne mozes da pariras s njine nikako.
Ti si samo Cinkaros .

@Glasnik.

Evo izazivam tebe na debatu o evoluciji, za početak.
Ne mizes mene, treba ti dr titula.

@Glasnik.

Evo izazivam tebe na debatu o evoluciji, za početak.
Kakav Kent ! Čovek je sprdnja.
Ti si bolji od njega , izazivam tebe na debatu , pod uslovom da pročitaš prvo naše poruke na temi i odgovoriš direktno na naša pitanja , svojim rečima, bez slika kokica i video zapisa kojekakvih.
Može ?
A mene bi?
Zasto se svi bojite j Kenta?
Cim je sprdnja lako ce te vi snjim...

Ali izgleda niije sprdnja, zato izbegavate...

Pa sta cekas, trebam li molbu da ti posaljem?
Zasto bih neznas?

Pa to ti je samo izgooir jer znas da ne mozes da pariras s njine nikako.
Ti si samo Cinkaros .

AHAHAHA. Pa nije teško parirati tom liku.

A mene bi?
Zasto se svi bojite j Kenta?
Cim je sprdnja lako ce te vi snjim...

Ali izgleda niije sprdnja, zato izbegavate...
Nije nego ne želimo da mu dižemo cenu.

Pa pozovi Kenta na debatu i dokazi to sto pricas.
Sve dotle stoji ono sto sam objavio...
Najaci evolucionisticki doktori nisu smeli sa njime a vi ce te obicnjaci?
Vidim da si uvojio njihovu retoriku , smeješ se tuđim objavama bez i da pročitaš, ne odgovaraš na pitanja, iznosiš netačne tvrdnje.
Meni potpuno bezvezan način komunikacije.

Vidim da si uvojio njihovu retoriku , smeješ se tuđim objavama bez i da pročitaš, ne odgovaraš na pitanja, iznosiš netačne tvrdnje.
Meni potpuno bezvezan način komunikacije.
Stvar je lako resiva.
Javite se Kentu za dabstu, i pobijete ga, postavite ovde snimak i svi se ucute onda...
U protivnom samo pokazujete koliko ste nemocni pred iznesenim argumentima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back