Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Darvinisti su postavili TE
Буквална бесмислица и, логично, неистина и нетачна тврдња.

a onda sve cinjenice tumace tako da se uklapaju u nju. Ono sto se ne uklapa odbacuju kao netacno.
Које то чињенице дарвинисти наводно одбацују као нетачне јер се не уклапају у теорију еволуције?

A čuj, kad je Crkva prihvatila, znači da je fakat ČP
Kakva crkva? Ja koliko vidim crkva je protiv TE. Čak i da jeste ti znaš da su za mene i religija i evolucija dve najveće prevare.
Bravo.
Poznato mi je da ideje poticu iz paganizma.
Ipak je religija
Neka vrsta religije jeste. Ima tu mnogo "mi verujemo". :D

Kako koje, pa kreacionisticke. :D
Svako ko ima bar malo mozga će da odbaciti TE.

Koja budalaština i lupetanje! :eek:

Talasemija je nasledna bolest.
Da, urođeni defekt u sintezi hemoglobina.
Deca sa alfa talasemijom su se prilagodila tako što stvaraju više eritorcita sa manje hemoglobina i imaju blizu 70 % veće šanse da prežive / izleče se od malarije, dakle radi se o genetskoj rezistenciji na malariju , a postojanje ovih genotipova objašnjava evolucija .

Da, urođeni defekt u sintezi hemoglobina.
Deca sa alfa talasemijom su se prilagodila tako što stvaraju više eritorcita sa manje hemoglobina i imaju blizu 70 % veće šanse da prežive / izleče se od malarije, dakle radi se o genetskoj rezistenciji na malariju , a postojanje ovih genotipova objašnjava evolucija .
To neće dovesti do promene vrste. To se zove adaptacija.

Ne možemo ni da vidimo s obzirom na to koliko je Zemlja stara
Normalno da je nemoguće posmatrati proces star nekoliko miliona godina. To je još jedna evolucionistička obmana.

pitaj ga otkud kinezima bio potop u približno vreme, ko je od sinova nojinih bio crnokosi nizak kosooki
Biblija je prepisana od drugih naroda.

Нема Трећег светског рата, није било ни Другог светског рата... цело човечанство спава...

Normalno da je nemoguće posmatrati proces star nekoliko miliona godina. To je još jedna evolucionistička obmana.
Апсолутно нико у научним сферама ни не тврди да је тако нешто могуће, тако да је ова твоја изјава још једна фактографска нетачност.

Biblija je prepisana od drugih naroda
mislim da je mojsije napravio kompilaciju. nešto je drpio a nešto svoje ubacio.
ipak je bio egipatski princ (mada zvanicna istorija ne može da potvrdi).
on je morao jevrejima dati zakon i strašiti ih, čim se upokojio ona bena od navina pobi hanance koji su daleko napredniji bili.
podsećaju me na hune i mongole, divljačko ponašanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back