Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sama cinjenica da se razmnozavaju samo ne mutirani primerci, (zenke biraju prosecne prirodno) govori protiv TE.
Pa naravno, kad oni sve što je u suprotnosti sa njihovim "dokazima" samo strpaju pod tepih. U stanju su da negiraju validnost čitavih egzaktnih disciplina, kao što je statistika recimo, samo da bi im ludost zvana "evolucija" opstala nekako na svojim staklenim nogama... I kako onda argumentovano razgovarati sa takvima? Sve to goli fanatiik i NVO...

Nisu ga stvorile slucajnosti. Stalno ovo mantras i mislis ako milion puta to napise bice tacno.

pa i ja kazem da nisu , da ga je stvorio Bog.

ali vi ateisti vjerujete da su ga stvorile slucajnosti, jer vjerujete da se stvari stvaraju evolucijskih, pa samim tim i prve celije su nekako se evolucijski se stvorile, spajali se dijelovi razvijalo se nekako kroz slucajnosti i imamo to sto imamo.

Jel znaš bre ti koliko je meteora palo?? Na hiljade. Pa šta je bilo? Svašta. Jel ugasilo život? Naravno da ne. Objasni mi kako kamenčić od 10km može da uništi ovoliku planetu?
Opa! Sada znači nije samo jedan meteor nego na hiljade. To bi tek ugasilo ceo život na zemlji. Ukopavaš se iz odgovora u odgovor.

Ни вода ни метеор везе немају с овом темом, имаш Гугл па тражи одговоре.

Наравно да не, лик не зна шта је аргументован разговор нити о чему говори, а умишља да може нешто оповргавати.
Ispada da vi ne znate o čemu govorte. Slušajte sebe šta pričate.
Prvo je bio jedan meteor. Onda pominjete kišu meteora. A sada kažete da ni meteor ni voda nemaju veze sa tim. I ko je onda ovde lud?

Sveukupno oko 300 hiljada je palo, i 99,99% u vreme dok je život bio jednoćelijski, posle veoma mali broj.

Zašto bi ugasilo objasni mi?
Kako ste sada izbrojali tristo hilljada meteora i to pre 65 miliona godina?

Evo pričitaj ovaj zanimljiv članak na internetu koji potiče baš od tih vaših genijalaca naučnika koji sve znaju, a ja ću ti posle ukazati na rupe i bušotine u tim tvrdnjama.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-51156217

U proseku hiljadu tokom LHB.
Pa je.bote imaš kratere.
Piše asteroid, a ne metor ni meteori. Sam tekst je jako kontradiktoran i bušan kao švajcarski sir.

„To je bio asteroid", oduševljeno je za BBC rekao profesor Pol Vilson.
Dan kada se srušio svet dinosaurusa.

Dakle prema ovoj tvrdnji to bi značilo da je pao jedan asterodi i sve dinosauruse pobio u jednom dana na celoj planeti zemlji.

Piše asteroid, a ne metor ni meteori. Sam tekst je jako kontradiktoran i bušan kao švajcarski sir.

„To je bio asteroid", oduševljeno je za BBC rekao profesor Pol Vilson.
Dan kada se srušio svet dinosaurusa.

Dakle prema ovoj tvrdnji to bi značilo da je pao jedan asterodi i sve dinosauruse pobio u jednom dana na celoj planeti zemlji.
Ne, ali je to bio početak kraja. Nije pobio u jednom danu, to je nemoguće.

Dan kada se srušio svet u smislu da više ništa nije bilo isto nakon toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back