Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne baš kao ni vi. I to je još jedan problem kod evolucije. Tvrdite da znate kako se nešto desilo pre 100 miliona godina. Možete samo da ležete kao sto to i radite.
Znamo, jer vidimo istoriju. Vidimo fosile. Imamo datiranja hemijskim i matematičkim modelima....do sutra mogu da nabrajam čime se sve proverava...znaš li gde je nauka stigla??

Hajde da se smejem.
Evo

Znate moj da ne kažem šta. Fosili su dokaz o postojanju vrste, a ne prelaznom obliku. Ne može da se izračuna nikakvim hemijskim ni matematičkim merenjima.
Starost i pripadnost vrste može.

Eto

Dakle, vidimo da se mrav u fosilnom zapisu prati već više od 92 miliona godina, a preci već 130-150 miliona godina.
Ovo ti je naša Vikipedija, na engleskoj imaš mnogo detaljnije, na našoj su samo kratke crte. Preko geneaološkog stabla vidimo koji rod se od kog razvio, koji je izumro a koji postoji itd...a poslaću ti i slike fosila, ako nađem slike i ako ti treba.

Prilozi

• Screenshot_20220206-224846.png
    Screenshot_20220206-224846.png
    357,9 KB · Pregleda: 7
  • Screenshot_20220206-224818.png
    Screenshot_20220206-224818.png
    129,3 KB · Pregleda: 7
  • Screenshot_20220206-224743.png
    Screenshot_20220206-224743.png
    102 KB · Pregleda: 7
Starost i pripadnost vrste može.

Eto

Dakle, vidimo da se mrav u fosilnom zapisu prati već više od 92 miliona godina, a preci već 130-150 miliona godina.
Ovo ti je naša Vikipedija, na engleskoj imaš mnogo detaljnije, na našoj su samo kratke crte. Preko geneaološkog stabla vidimo koji rod se od kog razvio, koji je izumro a koji postoji itd...a poslaću ti i slike fosila, ako nađem slike i ako ti treba.
Hvala na trudu. Eto vidiš i sam da se ne možete da utvrdite ni tačnu starost mrava. Upravo si pokazao da mrav potiče od mrava. Mrav ima svoje pretke. I to su mravi, a ne druge vrste.

Ja i dalje ne mogu da poverujem da smo u kamenom dobu ostali... poražavajući rezultati ankete....
Opusti se , ovo je Religija forum , mene cudi da krecionisti ne vode , a i narod na ulici se uglavnom ne razume u nauku , zamisli tek ubedjene vernike.
Bitne su statistike medju naucnicima , a tu 99% prihvata evoluciju kao apsolutnu cinjenicu bez ikakve sumnje.

Opusti se , ovo je Religija forum , mene cudi da krecionisti ne vode , a i narod na ulici se uglavnom ne razume u nauku , zamisli tek ubedjene vernike.
Bitne su statistike medju naucnicima , a tu 99% prihvata evoluciju kao apsolutnu cinjenicu bez ikakve sumnje.
Bah....i to je tačno...ma kapiram da je narod ne razume, ali nek prihvate. Evo ja, nikad nisam mogao niti ću moći da shvatim da je π~3,14 pa se ne pravim pametan i ne pravim svoje formule a pritom nemam veze sa matematikom....

Sve i vrvi od dokaza , sto kaze IgarJ i siklja , ali tebi ni jedan dokaz nece biti dovoljan zato sto si vec izjavio da mislis da je 99% naucnika sirom sveta pod Sataninom komandom tako da ne znam ni zasto se raspitujes o naucnim temama i dokazima , bolje se drzi religije.
Nemate ni jedan jedini dokaz. Pokopao sam vas na primeru mrava.

Vi se brukate. Eto upravo si rekao da nema evolucije, Rekao si da je zajednički predak šimpanze i gorile bio majmun. To je tačno!
Naravno da je tacno , samo tvoje neznanje ti daje lazno samopouzdanje i tripujes da se razumes u bilo sta na ovu temu , postoje milioni zajednickih predaka , ne samo jedan , ali da tebe to zanima ti bi procitao i edukovao se , tebe naravno samo zanima da kontriras i da se brukas.

Koje moje neznanje?
O tome da to sto je jedan od zajednickih predaka danasnjih mrava isto mrav to nekako pobija evoluciju , o tome da svaki fosil pokazuje samo da je ta vrsta postojala iako nisu pomesani nego tacno poredjani kroz vreme da pokazuju evoluciju , o tome da ako neko nadje vrstu koja nije mnogo evoluirala milionima godina i to pobija nekako evoluciju , o tome sto mislis da postoji neka globalna zavera u kojoj ucestvuje 99% naucnika i guraju nepostojece dokaze iz skoro svih naucnih polja svaki dan sirom sveta vec 150 godina itd.
Ovo poslednje je gore od neznanja , zalazi u nesto drugo...ali slobodno nastavi , samo jako Saric Darko :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back