Živiš nekoliko miliona godina, pa znaš?Evolucija je promena vrste kroz generacije. A ja vidim da se to ne dešava.
Sačekaj minut, samo da pošaljem slike i tekst.Gde je dokaz o prelaznom obliku te vrste u mrave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Živiš nekoliko miliona godina, pa znaš?Evolucija je promena vrste kroz generacije. A ja vidim da se to ne dešava.
Sačekaj minut, samo da pošaljem slike i tekst.Gde je dokaz o prelaznom obliku te vrste u mrave?
Ja ne baš kao ni vi. I to je još jedan problem kod evolucije. Tvrdite da znate kako se nešto desilo pre 100 miliona godina. Možete samo da ležete kao sto to i radite.Živiš nekoliko miliona godina, pa znaš?
Hajde da se smejem.Živiš nekoliko miliona godina, pa znaš?
Sačekaj minut, samo da pošaljem slike i tekst.
Znamo, jer vidimo istoriju. Vidimo fosile. Imamo datiranja hemijskim i matematičkim modelima....do sutra mogu da nabrajam čime se sve proverava...znaš li gde je nauka stigla??Ja ne baš kao ni vi. I to je još jedan problem kod evolucije. Tvrdite da znate kako se nešto desilo pre 100 miliona godina. Možete samo da ležete kao sto to i radite.
EvoHajde da se smejem.
Znate moj da ne kažem šta. Fosili su dokaz o postojanju vrste, a ne prelaznom obliku. Ne može da se izračuna nikakvim hemijskim ni matematičkim merenjima.Znamo, jer vidimo istoriju. Vidimo fosile. Imamo datiranja hemijskim i matematičkim modelima....do sutra mogu da nabrajam čime se sve proverava...znaš li gde je nauka stigla??
Starost i pripadnost vrste može.Znate moj da ne kažem šta. Fosili su dokaz o postojanju vrste, a ne prelaznom obliku. Ne može da se izračuna nikakvim hemijskim ni matematičkim merenjima.
Hvala na trudu. Eto vidiš i sam da se ne možete da utvrdite ni tačnu starost mrava. Upravo si pokazao da mrav potiče od mrava. Mrav ima svoje pretke. I to su mravi, a ne druge vrste.Starost i pripadnost vrste može.
Eto
Dakle, vidimo da se mrav u fosilnom zapisu prati već više od 92 miliona godina, a preci već 130-150 miliona godina.
Ovo ti je naša Vikipedija, na engleskoj imaš mnogo detaljnije, na našoj su samo kratke crte. Preko geneaološkog stabla vidimo koji rod se od kog razvio, koji je izumro a koji postoji itd...a poslaću ti i slike fosila, ako nađem slike i ako ti treba.
Ne baš tačnu, ali dovoljno tačnu. A kako vreme ide, znaćemo još tačnije.Eto vidiš i sam da se ne možete da utvrdite ni tačnu starost mrava.
Ima i 15 vrsta pračoveka i pećinskih ljudi, i dalje su ljudi ali DRUGAČIJI od nas. Razumeš?!I to su mravi, a ne druge vrste.
Jedino ako se napravi vremenska mašina. Eto vidiš i sam priznaješ da je TE truba.Ne baš tačnu, ali dovoljno tačnu. A kako vreme ide, znaćemo još tačnije.
Koji će mi k vremenska mašina?Jedino ako se napravi vremenska mašina. Eto vidiš i sam priznaješ da je TE truba.
Da sa video opremom dokažeš TE.Koji će mi k vremenska mašina?
Nekim ljudima ni jedan dokaz nije dovoljan , da naucnici izmisle vremensku masinu i da snime milione godina evolucije takvi ljudi bi rekli da je i to namesteno , kao sto sada misle da 99% naucnika laze tako bi mislili i tada.Koji će mi k vremenska mašina?
Da je TE tacna, sve bo vrvelo od dokaza, ali toga nema...Nekim ljudima ni jedan dokaz nije dovoljan , da naucnici izmisle vremensku masinu i da snime milione godina evolucije takvi ljudi bi rekli da je i to namesteno , kao sto sada misle da 99% naucnika laze tako bi mislili i tada.
Врви, кипи и шикља, али неки нису упућени.Da je TE tacna, sve bo vrvelo od dokaza, ali toga nema...
Sve i vrvi od dokaza , sto kaze IgarJ i siklja , ali tebi ni jedan dokaz nece biti dovoljan zato sto si vec izjavio da mislis da je 99% naucnika sirom sveta pod Sataninom komandom tako da ne znam ni zasto se raspitujes o naucnim temama i dokazima , bolje se drzi religije.Da je TE tacna, sve bo vrvelo od dokaza, ali toga nema...
Opusti se , ovo je Religija forum , mene cudi da krecionisti ne vode , a i narod na ulici se uglavnom ne razume u nauku , zamisli tek ubedjene vernike.Ja i dalje ne mogu da poverujem da smo u kamenom dobu ostali... poražavajući rezultati ankete....
Bah....i to je tačno...ma kapiram da je narod ne razume, ali nek prihvate. Evo ja, nikad nisam mogao niti ću moći da shvatim da je π~3,14 pa se ne pravim pametan i ne pravim svoje formule a pritom nemam veze sa matematikom....Opusti se , ovo je Religija forum , mene cudi da krecionisti ne vode , a i narod na ulici se uglavnom ne razume u nauku , zamisli tek ubedjene vernike.
Bitne su statistike medju naucnicima , a tu 99% prihvata evoluciju kao apsolutnu cinjenicu bez ikakve sumnje.
Nemate ni jedan jedini dokaz. Pokopao sam vas na primeru mrava.Sve i vrvi od dokaza , sto kaze IgarJ i siklja , ali tebi ni jedan dokaz nece biti dovoljan zato sto si vec izjavio da mislis da je 99% naucnika sirom sveta pod Sataninom komandom tako da ne znam ni zasto se raspitujes o naucnim temama i dokazima , bolje se drzi religije.
Jesi , ceka te Nobelova nagrada za pobijanje jedne od najjacih teorija u nauci , skupi te mrave da sto brze u neku laboratoriju da dokazes to.Nemate ni jedan jedini dokaz. Pokopao sam vas na primeru mrava.
Sami sebe ste pobili sa tom teorijom. Dokazali ste da je zajednički predak mrava bio mrav.Jesi , ceka te Nobelova nagrada za pobijanje jedne od najjacih teorija u nauci , skupi te mrave da sto brze u neku laboratoriju da dokazes to.
I zajednicki predak simpanze i gorile je bio isto majmun , ali slobodno nastavi da se brukas nemoj da te ja ometam.Sami sebe ste pobili sa tom teorijom. Dokazali ste da je zajednički predak mrava bio mrav.
Vi se brukate. Eto upravo si rekao da nema evolucije, Rekao si da je zajednički predak šimpanze i gorile bio majmun. To je tačno!I zajednicki predak simpanze i gorile je bio isto majmun , ali slobodno nastavi da se brukas nemoj da te ja ometam.
Naravno da je tacno , samo tvoje neznanje ti daje lazno samopouzdanje i tripujes da se razumes u bilo sta na ovu temu , postoje milioni zajednickih predaka , ne samo jedan , ali da tebe to zanima ti bi procitao i edukovao se , tebe naravno samo zanima da kontriras i da se brukas.Vi se brukate. Eto upravo si rekao da nema evolucije, Rekao si da je zajednički predak šimpanze i gorile bio majmun. To je tačno!
Koje moje neznanje?Naravno da je tacno , samo tvoje neznanje ti daje lazno samopouzdanje i tripujes da se razumes u bilo sta na ovu temu , postoje milioni zajednickih predaka , ne samo jedan , ali da tebe to zanima ti bi procitao i edukovao se , tebe naravno samo zanima da kontriras i da se brukas.
O tome da to sto je jedan od zajednickih predaka danasnjih mrava isto mrav to nekako pobija evoluciju , o tome da svaki fosil pokazuje samo da je ta vrsta postojala iako nisu pomesani nego tacno poredjani kroz vreme da pokazuju evoluciju , o tome da ako neko nadje vrstu koja nije mnogo evoluirala milionima godina i to pobija nekako evoluciju , o tome sto mislis da postoji neka globalna zavera u kojoj ucestvuje 99% naucnika i guraju nepostojece dokaze iz skoro svih naucnih polja svaki dan sirom sveta vec 150 godina itd.Koje moje neznanje?