Znaci ja tebi posaljem klip u kojem se objasnjava posmatrana nauka a ti meni posaljes klip od nekih kreacionista koji govore da to nije posmatrana nauka sto znaci da vecina naucnika laze , ok mozemo i tako da proverimo stanje na sledeci nacin :
Rekao si u nekoj drugoj temi da ne verujes u teorije zavere , e pa sa obzirom da ORGOMNA vecina naucnika podrzava evoluciju i mnogi od njih direktno rade na genetskim eksperimentima i geoloskim iskopinama to je po tebi ogrimna globalna zavera svih njih koji svaki dan sirom sveta nezavisno jedni od drugih izbacuju lazne dokaze za izmisljenu teoriju vec 150 godina unazad?
https://en.wikipedia.org/wiki/Level_of_support_for_evolution
Klip koji si mi poslao dolazi iz Discovery Instituta koji je pre 15ak godina pokusao da skupi sve naucnike koji podrzavaju kreacionizam i nasli su oko 700 naucnika , odgovor na to je bio Stiv projekat , ostali naucnici su bez ikakvih problema skupili vise naucnika sa imenom Stiv (Stefani , Stefan ) koji podrzavaju evoluciju nego sto ima krecionista UKUPNO.
The
Discovery Institute announced that over 700 scientists had expressed support for
intelligent design as of February 8, 2007.
[50] This prompted the
National Center for Science Education to produce a "light-hearted"
petition called "
Project Steve" in support of evolution. Only scientists named "Steve" or some variation (such as Stephen, Stephanie, and Stefan) are eligible to sign the petition. It is intended to be a "tongue-in-cheek
parody" of the lists of alleged "scientists" supposedly supporting
creationist principles that creationist organizations produce.
[51][52] The petition demonstrates that there are more scientists who accept evolution with a name like "Steve" alone (over 1370
[53]) than there are in total who support intelligent design
Ovo je ono na sta sam mislio kad sam rekao da kreacionizam sluzi za ismejavanje , a ti ako prihvatas ovo verujes u globalnu nemogucu zaveru skoro svih naucnika koja traje od devetnaestog veka , imas neke dokaze za ovu zaveru ?