Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како, ако се полази од тога да од мачке не може настати ништа друго , него друга врста мачке и да ће њени потомци увијек припадати мачкама, а то тврде сви заговорници ТЕ овдје на форуму?

Pa mačka je super primer evolucije, taman.

I to afirmisan dokaz u naučnoj zajednici s obzirom da DNK današnjih mačaka pokazuje njihovu srodnost sa divljim mačkama čiji DNK markeri datiraju pre 9.000 godina, koje su prirodnom domestifikacijom u posredstvu čoveka evoluirale u pitome životinje.

https://blogs.scientificamerican.com/science-sushi/evolution-watching-speciation-occur-observations/

Ne samo posmatrane pozitivne mutacije , nego posmatrano radjanje potpuno novih vrsta , to kad se spoji sa drugim genetskim dokazima i fosilima evolucija postaje jedna od najjacih cinjenica u nauci.
To nije dokaz, to je tvrdnja bez dokaza. Dokaz bi bio kad bi se objasnio mehanizam pozitivnih mutacija i šta ih prouzrokuje.
Degeneracija i varijacije u jednoj vrsti prosto postoje od samog početka. Drugo nigde ne postoji dokaz da sve vrste nisu
postojale od samog početka, a i teorija o dinosarurusima se klima zato što nema racionalnog dokaza kako su nestali,
tako da mislim i da su to podmetnute kosti.

To nije dokaz, to je tvrdnja bez dokaza. Dokaz bi bio kad bi se objasnio mehanizam pozitivnih mutacija i šta ih prouzrokuje.
Degeneracija i varijacije u jednoj vrsti prosto postoje od samog početka. Drugo nigde ne postoji dokaz da sve vrste nisu
postojale od samog početka, a i teorija o dinosarurusima se klima zato što nema racionalnog dokaza kako su nestali,
tako da mislim i da su to podmetnute kosti.
Ako ti posmatrana evolucija nije dokaz onda te nista nece ubediti , smaraj nekog drugog.

Pa mačka je super primer evolucije, taman.

I to afirmisan dokaz u naučnoj zajednici s obzirom da DNK današnjih mačaka pokazuje njihovu srodnost sa divljim mačkama čiji DNK markeri datiraju pre 9.000 godina, koje su prirodnom domestifikacijom u posredstvu čoveka evoluirale u pitome životinje.
Слажем се, али то је више доказ за креацију него за еволуцију, сем тога у питању је друга раса, а не друга врста.

Za to ne možeš imati dokaza baš kao ni za TE. Što se Boga tiče to su Sunce, PLanete,
Meseci i zvezde kao fizička manifestacija, a svi smo zapravo enegretska bića koja
manifestuju materiju i realnost kroz veru, tako da smo svi zapravo Bogovi.
Apsolutno nemas nikakav dokaz da to nije stvorila priroda ili bilo koji drugi Bog od desetina hiljada ponudjenih.
Слажем се, али то је више доказ за креацију него за еволуцију, сем тога у питању је друга раса, а не друга врста.
Rase mogu da se pare medjusobno , vrste ne mogu , pokusaj ponovo.

Мислим да би ти требао покушати поново, дивља мачка и домаћа мачка могу да се паре међусобно, тако да су у питању различите расе, а не врсте.
Crna rasa i bela rasa su razlicite rase , ljudi i simpanze su razlicite vrste iako su genetski blizi nego simpanze i gorile :) Da me je Bog stvorio zanimalo bi me zasto me je stvorio genetski blizem simpanzama nego gorilama ali to je vec zasebna tema :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back