gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Greška je u čemu? Šta će mačka drugo da rodi osim mačiće?Ko zna koliko puta objašnjeno gde je greška u takvom razmišljanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Greška je u čemu? Šta će mačka drugo da rodi osim mačiće?Ko zna koliko puta objašnjeno gde je greška u takvom razmišljanju.
Tako je.Greška je u čemu? Šta će mačka drugo da rodi osim mačiće?
I gde je tu greška?Tako je.
Magija, Čarobni štapić, puc i nastade svet.Znaci nije nastao razvojem!!
Pa to i govorimo...
A gde je pocetak?
Ali postoji jedna začkoljica, ko je i zašto stvorio komarca ?Sve ovo je protivno evoluciji.
Jer ako je zako onda je nemoguce postici veci stadijum jer bi te nepravedni eleminisali i ne bi ni stigao tu gde si.
Osim da si stvoren i imas u startu sve to o cemu si pisao i svi oko tebe.
Ne postoji prva čestica, svemir pulsira non stop, kao što se naša planeta okreće non stop, kao što se život na Zemlji odvija non stop, jedni se rađaju drugi umiru, tako i zvezdani sistemi, tako i galaksije.Konkretno, na nastanak prve cestice.
Pa ti polazis od toga da je Bog stvorio idiote ne razumne ljude.Magija, Čarobni štapić, puc i nastade svet.
Objašnjenje dostojno jednog desetogodišnjaka.
| Jov 12,7 | Zapitaj stoku, naučiće te; ili ptice nebeske, kazaće ti. |
| Jov 12,8 | Ili se razgovori sa zemljom, naučiće te, i ribe će ti morske pripovjediti. |
| Jov 12,9 | Ko ne zna od svega toga da je ruka Gospodnja to učinila? |
| Jov 12,10 | Kojemu je u ruci duša svega živoga i duh svakoga tijela čovječijega. |
| Jov 12,11 | Ne raspoznaje li uho riječi kao što grlo kuša jelo? |
| Jov 12,12 | U starca je mudrost, i u dugom vijeku razum. |
To što su geni slični ne govori uopšte u prilog tome. U memoriji kompjutera možeš da izvrneš samo jedan bajt pa da dobiješ neštoNe propagiraju to ateisti nego naucnici , pomesao si malo loncice , da li si nastao od majmuna ili ne ne menja cinjenicu da delis 99% gena sa simpanzama , to je malo tesko objasniti ako mislis da smo mi posebno stvoreni , izuzetno lako je objasniti ako prihvatis naucnu cinjenicu evolucije.
Sav zivot na planeti deli isti molekul zivota DNK , samo mutacije u tom molekulu dele tebe od majmuna, foke , drveta i trave , te mutacije su posmatrane , zato evolucija i jeste naucna cinjenica. Da bi neko dokazao da evolucija ne postoji morao bi da dokaze da postoji neki mehanizam koji sprecava nagomilavanje tih mutacija koje dovode do velikih promena koje vidimo u fosilima , taj mehanizam nije pronadjen ( niti ce ikad biti pronadjen ).To što su geni slični ne govori uopšte u prilog tome. U memoriji kompjutera možeš da izvrneš samo jedan bajt pa da dobiješ nešto
sasvim drugo. Ta analogija ne stoji niti je to dokaz da je nešto spontano nastalo od drugog. Sve su to teorije bez ikakvog dokaza.
Pogrešno, evolucija mora biti dokazana tako da spontana mutacija koja zapravo nikada nije dokazana dovodi doSav zivot na planeti deli isti molekul zivota DNK , samo mutacije u tom molekulu dele tebe od majmuna, foke , drveta i trave , te mutacije su posmatrane , zato evolucija i jeste naucna cinjenica. Da bi neko dokazao da evolucija ne postoji morao bi da dokaze da postoji neki mehanizam koji sprecava nagomilavanje tih mutacija koje dovode do velikih promena koje vidimo u fosilima , taj mehanizam nije pronadjen ( niti ce ikad biti pronadjen ).
Stavljao sam linkove posmatranih pozitivnih mutacija i cak posmatranih radjana potpuno novih vrsta , na tebi je da prihvatis ili da izmisljas zavere.Pogrešno, evolucija mora biti dokazana tako da spontana mutacija koja zapravo nikada nije dokazana dovodi do
nove vrste što nije posmatrano. Sličnost ne govori u prilog tome da je jedno nastalo od drugog nego samo sličnost,
koja je zapravo razlika nebo i zemlja. Podmetnuti fosili govore u prilog materijalističke prevare. Svet bi bio non
stop mutiran, mutacije ne mogu odmah napraviti savršena bića ČP
I čovek bi bio mutiran i non stop menjao oblik ili imao prelazne oblike ČP
Ti linkovu su smejurija tipa nacrtaju nekakvu hijerarhiju bez ikakvih dokaza ČPStavljao sam linkove posmatranih pozitivnih mutacija i cak posmatranih radjana potpuno novih vrsta , na tebi je da prihvatis ili da izmisljas zavere.
Iz kog razloga to rade ? Milioni naucnika sirom sveta ? Rade za Sotonu ?Ti linkovu su smejurija tipa nacrtaju nekakvu hijerarhiju bez ikakvih dokaza ČP
Čista iluzija i prevara ČP
Раде за пареIz kog razloga to rade ? Milioni naucnika sirom sveta ? Rade za Sotonu ?
Ko ih placa i zbog cega ?Раде за паре.
Газде, да причају оно што њима одговара.Ko ih placa i zbog cega ?
Ko su te gazde ? Imas neka imena i dokaze ?Газде, да причају оно што њима одговара.![]()
Наравно, можеш и сам пронаћи ако се мало потрудиш, пратиш траг новца, видиш ко су финансијери и донатори, чиме се још баве , а онда укључиш дедукцију.Ko su te gazde ? Imas neka imena i dokaze ?
Ma jok TE se zasniva na tome da je život spontatno nastao. Pa kad odeš na početak stvaranja, shvatiš da neštoIz kog razloga to rade ? Milioni naucnika sirom sveta ? Rade za Sotonu ?
I dalje me zanima razlog poricanja evolucije ?Наравно, можеш и сам пронаћи ако се мало потрудиш, пратиш траг новца, видиш ко су финансијери и донатори, чиме се још баве , а онда укључиш дедукцију.
Evolucija objasnjava raznovrsnost zivota na planeti , ne njegov nastanak , kao i svaki drugi poricatelj nauke nemas pojma o cemu pricas.Ma jok TE se zasniva na tome da je život spontatno nastao. Pa kad odeš na početak stvaranja, shvatiš da nešto
ne može nastati ni iz čega bez nečije intervencije ČP
Dimiš samo. Očigledna je stvar da mutacije ne dovode ni do čega osim u degeneraciju, svedoci smo toga svuda naokolo.I dalje me zanima razlog poricanja evolucije ?
Evolucija objasnjava raznovrsnost zivota na planeti , ne njegov nastanak , kao i svaki drugi poricatelj nauke nemas pojma o cemu pricas.
Нисам баш разумио питање, може мало прецизније.dalje me zanima razlog poricanja evolucije ?
Како, ако се полази од тога да од мачке не може настати ништа друго , него друга врста мачке и да ће њени потомци увијек припадати мачкама, а то тврде сви заговорници ТЕ овдје на форуму?Evolucija objasnjava raznovrsnost zivota na planeti , ne njegov nastanak , kao i svaki drugi poricatelj nauke nemas pojma o cemu pricas.
Nisi poslao nijedan dokaz, samo tvrdnje bez dokaza, valjda kao matermatičar znam šta je dokaz ČPDzabe vrtimo u krug , ja posaljem dokaze vi kjazete da je namesteno , samo ne znamo ko i kako namesta.
Uglavnom se ne radja vrsta koja ne pripada svojim roditeljima , evolucija je uglavnom previse postepen proces.
Koje dokaze. Vrtiš evolucionističku propagandu.Dzabe vrtimo u krug , ja posaljem dokaze vi kjazete da je namesteno , samo ne znamo ko i kako namesta.
Uglavnom se ne radja vrsta koja ne pripada svojim roditeljima , evolucija je uglavnom previse postepen proces.