Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bollywood te čekaKosu ofarbao, obrvu nije uhvatio :/
Pogledajte prilog 1628841
Aaaa pa neće on mene varati !
Au , Margery , slusaj svoju baku i drzi se dalje od Cersei .Ево и мене да се упишем.
Баш сам лепо испала.
Поздрав из средњег века.
![]()
Lepa si.Moram da pohvalim AI, jer se bas potrudio da me nacrta u "fantasy" modu...
Ne znam zasto mi je "skinuo" naocare...
Plus mi je oduzeo neku godinicu, hahahah
Evo kako to izgleda:
Pogledajte prilog 1628600
Uradio je jos slika u nekoliko stilova...
Sve to, zna se, na osnovu fotografije...
Super igracka!
![]()
Iz kog si crtaća?Pa možeš mu reći i da te "nacrta"
![]()
![]()
Meni liči na Džerija.Iz kog si crtaća?![]()
Nije. Možda iz onog sa Hemfri Bogartom , Duškom Dugouškom i suvom pitom od kokosovog brašna.Meni liči na Džerija.
A ti tako lep (bio)?Pogledajte prilog 1628860
a mene 3 u jednom ,kako zna ovaj AI da pijem toliko kafu ,,,cccc ))))
zbunio se i AI![]()
ahmA ti tako lep (bio)?![]()
Vidi kakav gležanj, pokidao bih teMoram da pohvalim AI, jer se bas potrudio da me nacrta u "fantasy" modu...
Ne znam zasto mi je "skinuo" naocare...
Plus mi je oduzeo neku godinicu, hahahah
Evo kako to izgleda:
Pogledajte prilog 1628600
Uradio je jos slika u nekoliko stilova...
Sve to, zna se, na osnovu fotografije...
Super igracka!
![]()
Carobnjak?
Yup.Carobnjak?
Koji program? Ima ih gde je to jednostavno, ima ih gde treba da se ubeđuješ s programom da uradi ono što želiš od njegaKako ubacite svoju sliku u program i naterate da vas promeni , svaki put kad pokusam ispada majmun ( sto nije cudno ) , morao sam 4 puta da odem do ogledala., kako spojite sliku i program ?
https://piclumen.com/app/image-generator/createKoji program? Ima ih gde je to jednostavno, ima ih gde treba da se ubeđuješ s programom da uradi ono što želiš od njega![]()
Glup je nekad, potrajalo je dok je shvatio da nemam plave oči.I baš pogled plavim očima![]()
Nisam siguran da je moj način pravi, ali ja učitam fotku, onda idem na remove background, da ostanem samo ja bez pozadine, onda to što sam dobio odaberem i idem na colorize i kucam šta želim da bude na slici oko mene.
I dalje ispada majmun , sto je verovatno precizno jer pripadamo grupi majmuna ali ima jos neke falinke , pitam za najbolju sliku boginje Monike Beluci i izbaci mi neko filtrirano sranje , al nebitno , program je gotivan.Nisam siguran da je moj način pravi, ali ja učitam fotku, onda idem na remove background, da ostanem samo ja bez pozadine, onda to što sam dobio odaberem i idem na colorize i kucam šta želim da bude na slici oko mene.