Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.352
Šta me plašiš pred spavanje!!Evo sada gledam aplikacije, vidim da se to nešto plaća, a nemam prebijene na kartici.
Možeš li provući moju sliku, pa staviti rezultat?
Pogledajte prilog 1628617
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta me plašiš pred spavanje!!Evo sada gledam aplikacije, vidim da se to nešto plaća, a nemam prebijene na kartici.
![]()
Care, šalaNadao sam se slici nekog intergalaktičkog Imperatora, a vidim služim za porugu.
![]()
Ma zafrkavam se, sve pet.Care, šala![]()
Protjeraj mi sliku kroz A.I., ispada princ na bijelom konju, majkemi!Šta me plašiš pred spavanje!!
Osijedilo se moj Čvarak, a?Ma zafrkavam se, sve pet.
Bome da...Osijedilo se moj Čvarak, a?![]()
Ubacio moju sliku i rekao "napravi avatar koji izgleda kao ja", i evo šta sam dobio. Podmladio me 15 godina, posvetlio boju očiju, proredio bradu, etc. Ovaj više liči na mog sina nego na mene. xD
Može mail sina, pitam za drugaricuUbacio moju sliku i rekao "napravi avatar koji izgleda kao ja", i evo šta sam dobio. Podmladio me 15 godina, posvetlio boju očiju, proredio bradu, etc. Ovaj više liči na mog sina nego na mene. xD
Pogledajte prilog 1628633
To je zato što si politički korektan.Ubacio moju sliku i rekao "napravi avatar koji izgleda kao ja", i evo šta sam dobio. Podmladio me 15 godina, posvetlio boju očiju, proredio bradu, etc. Ovaj više liči na mog sina nego na mene. xD
da bi se osećala lepoMoram da pohvalim AI, jer se bas potrudio da me nacrta u "fantasy" modu...
Ne znam zasto mi je "skinuo" naocare...
Plus mi je oduzeo neku godinicu, hahahah
Evo kako to izgleda:
Pogledajte prilog 1628600
Uradio je jos slika u nekoliko stilova...
Sve to, zna se, na osnovu fotografije...
Super igracka!
![]()
Isuse ti li siEvo sada gledam aplikacije, vidim da se to nešto plaća, a nemam prebijene na kartici.
![]()
Do sada su me stvarno svakako nazivali, ali ti si definitivno probio plafon.Isuse ti li si
ma 25 ne škrtariUbacio moju sliku i rekao "napravi avatar koji izgleda kao ja", i evo šta sam dobio. Podmladio me 15 godina, posvetlio boju očiju, proredio bradu, etc. Ovaj više liči na mog sina nego na mene. xD
jesi curkaMoram da pohvalim AI, jer se bas potrudio da me nacrta u "fantasy" modu...
Ne znam zasto mi je "skinuo" naocare...
Plus mi je oduzeo neku godinicu, hahahah
Evo kako to izgleda:
Pogledajte prilog 1628600
Uradio je jos slika u nekoliko stilova...
Sve to, zna se, na osnovu fotografije...
Super igracka!
![]()
Izvini ali malo vučeš na Kikija Golubovića ovdema ovaj Al bezobrazan , traži mel i da deli lične podatke . ne može !
Sa druge aplikacije
![]()
Koja app?ma ovaj Al bezobrazan , traži mel i da deli lične podatke . ne može !
Sa druge aplikacije
![]()
Tražim još uvekKoja app?
I ja sam sa druge aplikacije, meni ovaj link pokazuje samo beo ekran.ma ovaj Al bezobrazan , traži mel i da deli lične podatke . ne može !
Sa druge aplikacije
![]()
Baš ti dobro stoji ova mafijaškaNije ta Antihejter .
Iskopaće nju Billi
![]()
![]()