Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 11.782
I ovo je stripovano
Ahahaha
Bolje pobijeć' u svijet stripa i mašte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volela bih da vidim da ti se oči smeju...
Rođeni, super izgledaš! Malkice opako!

umetnik esteta
Ja sam koristila chat gpt, mogu da ostavim za prvu sta yreba da se upise samo promeni women u man a drugu sam samo rekla da napravi po specifikacijama prve ali da stavi pola sume pola more. Ostali sta koriste ne znamkoji su ovo softveri ?
Ja sam koristila chat gpt, mogu da ostavim za prvu sta yreba da se upise samo promeni women u man a drugu sam samo rekla da napravi po specifikacijama prve ali da stavi pola sume pola more. Ostali sta koriste ne znam
Ja sam koristila chat gpt, mogu da ostavim za prvu sta yreba da se upise samo promeni women u man a drugu sam samo rekla da napravi po specifikacijama prve ali da stavi pola sume pola more. Ostali sta koriste ne znam
Podseti me to na taj zanimljiv film)
)Super jeNikad nisam ovo pre probao, iako ja radim dosta sa AI, evo kako me vidi AI (zanimljivo mi je sta je izabrao)
Pogledajte prilog 1841739
(malo je izgubio u prevoduPodseti me to na taj zanimljiv film)
(a i napravi me kao neku varijantu Djokovica)
Unela si photo u chat bez pitanja ili si dala neke smernice?Ja sam koristila chat gpt, mogu da ostavim za prvu sta yreba da se upise samo promeni women u man a drugu sam samo rekla da napravi po specifikacijama prve ali da stavi pola sume pola more. Ostali sta koriste ne znam
AhaSuper je
Samo uploaduj svoju sliku i reci da je koristi
Upises ovo i naravno das mu svoju sliku (zamenis women za man)Unela si photo u chat bez pitanja ili si dala neke smernice?
Izvini nisam razumeo pa pitam
odlican prompt, i primer kako napraviti instrukcijeUpises ovo i naravno das mu svoju sliku (zamenis women za man)
Use Uploaded Image
Prompt
A dark, surreal double-exposure portrait of a mysterious women with messy windswept hair. Half of his face appears realistic and sharply lit, while the other half
dissolves into a stormy seascape. His hair transforms into swirling smoke and flocks of birds flying into the distance.Moody teal and deep blue color palette. Dramatic lighting with soft shadows. Emotional, brooding atmosphere. The ocean merges seamlessly with his coat, telephone poles fading into the fog. Hyper-realistic eyes, gritty texture,
cinematic tones, ultra-detailed, 8K.
Hvala ali zasluge nisu moje.odlican prompt, i primer kako napraviti instrukcije
vidi se iskustvo
Ekstra