Evo kako me je nacrtao AI

Provalih ! :dash::super: Mora da ga častim podmladi me

image
Meni ova ! uhvatila me tuga neka !:(
Video sam da Al smanjije godine kako bi se primali . Pametni su oni
Ja mu ponudio staru sliku od pre 20 ak godina , on skinuo 20

Poslednja izmena:
Meni ova ! uhvatila me tuga neka !:(
Video sam da Al smanjije godine kako bi se primali . Pametni su oni
Ja mu ponudio staru sliku od pre 20 ak godina , on skinuo 20 i presliko me malte ne kao po završetku srednje škole :eek: samo što sam ja uvek imao dugu kosu
Ja sam napravio celu seriju fotki gde mi je dodao godine, da vidim kako ću izgledati kad, ako Bog da, omatorim. :D

image-1855630506.png

No homo ali moram da prokomentarišem koliko sam shvatio da je nečiji stil bitan. Ako čovek nađe ono što mu paše. Ti si sa ovim stilom doslovno najbolji frajer na Krstarici. Ozbiljno.
Slika je prejaka, stil, ide ti uz facu neverovatno.
E sad jbg što ne možeš ići tako obučen. Sad sam se baš zamislio oko vremena, mode, stila..Roditi se u pravo vreme na pravom mestu, nisam pre mislio o tome u ovom smislu.

No homo ali moram da prokomentarišem koliko sam shvatio da je nečiji stil bitan. Ako čovek nađe ono što mu paše. Ti si sa ovim stilom doslovno najbolji frajer na Krstarici. Ozbiljno.
Slika je prejaka, stil, ide ti uz facu neverovatno.
E sad jbg što ne možeš ići tako obučen. Sad sam se baš zamislio oko vremena, mode, stila..Roditi se u pravo vreme na pravom mestu, nisam pre mislio o tome u ovom smislu.
Ako ima neka kombinacija da bude neki Apač il Sijuks, mislim da bi mu i to lepo stajalo.

Back