EVANESCENCE

• Začetnik teme Začetnik teme AMY-LEE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa rizikom da budem ispljuvan od svih zivih na forumu,moram reci da je vokal najblaze receno ocajan!Dobro ajde,raniji albumi nisu bili tako losi cak su mi se i dopali ali ovaj novi album je jos jedan u nizu promasaja od strane mtv pozera...Toliko falsiranja na jednom mestu odavno nisam cuo

Heh, pa...
imaju par dobrih pesama za koje niste čuli (a ja ću sebično da ih držim u tajnosti). Ono što ste čuli na TV je poprilično prosto, i brzo se izgubi želja sa slušanjem (ako ste je i uopšte i dobili).
Što se tiče poziranja, potpuno se slažem. Tu nema originalnosti. Ovaj bend je sličan mnogima koji su kao oni prilagođeni širokim narodnim masama.
Bilo mi je čak malo smešno kada sam na moru videla lika sa njihovom majicom, ookeeej...

Znate, slušam ih ponekad, znači jako retko, kad mi dođe, ali nemoj te nikome da kažete - na lošem su glasu "kod obrazovanih muzičara" (a ja kao...ovaj...držim do sebe).
((:

LPhoklica:
Sve dok ima uverljiv tekst, ovaj mi mnogo znači:

Don’t say I’m out of touch
With this rampant chaos - your reality
I know well what lies beyond my sleeping refuge
The nightmare I built my own world to escape

Imaginary, pesma je sjajna!!! Ali moja omiljena je ipak My last breath... uh,najezim se dok je slusam :|

Kurt Cobain:
odmah shvatis kakv je bend kada se njime odushevljava (Ceo moj zid je oblepljen samo njihovim posterima,a sve pesme su im super!Nijedna grupa nije napravila album a da su im sve pesme super kao sto su oni. :arrow: :arrow:
) devojka koja slusha kristinu agileru i ostala mtv ***!! :twisted: :twisted:
P.S. pogotovo ovo : "Nijedna grupa nije napravila album a da su im sve pesme super kao sto su oni"
tipichi ken**nje[/QUOTE]

slusaj,to je enjaza...za pocetak,polovina duzih slusalaca metala ce ti reci da su jednostavni(premda se ja tu ne slazem,meni su gotivan band,pa sta ako su komercijala....)Hocu samo reci da je za neke Evanescense kao sto je za tebe Christina Aguilera....ignorant

slazem se da evanescence ima ok tekstove,posto sam preslusala album,ali ta pevacica je jedan obican folirant,potpuno bezlicna,a glas joj je super na plocama.a uzivo.....hm....srednje zalostan..i glupost je napravila sto je onog tamo bena izbacila.ona je nula bez njega..evo vec se sad nerviram dok pricam o njoj :)

Lucky girl:
slazem se da evanescence ima ok tekstove,posto sam preslusala album,ali ta pevacica je jedan obican folirant,potpuno bezlicna,a glas joj je super na plocama.a uzivo.....hm....srednje zalostan..i glupost je napravila sto je onog tamo bena izbacila.ona je nula bez njega..evo vec se sad nerviram dok pricam o njoj :)

10.gif
cekaj cekaj....ti kazes da je Amy Lee folirant?
7.gif
13.gif
Mislim da s obzirom da si bila jedan od najucestalijih i najaktivnijih Britnijinih advokata,smatram da je povrsno reci onda za amy da "se nervirash dok pricash o njoj"

joGooOOD:
10.gif
cekaj cekaj....ti kazes da je Amy Lee folirant?
7.gif
13.gif
Mislim da s obzirom da si bila jedan od najucestalijih i najaktivnijih Britnijinih advokata,smatram da je povrsno reci onda za amy da "se nervirash dok pricash o njoj"

cekaj sad sta ti hoces od mene?jel ja mogu da kazem misljenje svoje a da ti ne pomenes doticnu osobu?ovo nije tema o njoj,s toga necu da pricam o tome.ja sam svoje rekla.amy lee me nervira i kraj.o drugim osobama ne pricam,a ti pisi sta god hoces o njoj!!!!!!!!!!!!

Lucky girl:
cekaj sad sta ti hoces od mene?jel ja mogu da kazem misljenje svoje a da ti ne pomenes doticnu osobu?ovo nije tema o njoj,s toga necu da pricam o tome.ja sam svoje rekla.amy lee me nervira i kraj.o drugim osobama ne pricam,a ti pisi sta god hoces o njoj!!!!!!!!!!!!

povrsan odgovor....ma u redu je,ja se ne vezujem za idole za razliku od nekih...

LPhoklica:
Heh, pa...
imaju par dobrih pesama za koje niste čuli (a ja ću sebično da ih držim u tajnosti). Ono što ste čuli na TV je poprilično prosto, i brzo se izgubi želja sa slušanjem (ako ste je i uopšte i dobili).
Što se tiče poziranja, potpuno se slažem. Tu nema originalnosti. Ovaj bend je sličan mnogima koji su kao oni prilagođeni širokim narodnim masama.
Bilo mi je čak malo smešno kada sam na moru videla lika sa njihovom majicom, ookeeej...

Znate, slušam ih ponekad, znači jako retko, kad mi dođe, ali nemoj te nikome da kažete - na lošem su glasu "kod obrazovanih muzičara" (a ja kao...ovaj...držim do sebe).
((:

Aha... Znaci to kaze neko ko je fan Linkin Parka, inace najvece komercijale i najveceg poz benda koji je nevidjeno prilagodjen sirokim narodnim masama??!! Meni su smesniji ljudi sa LP majcicama...ili jadniji, ne znam kako bih se pre izrazila. I jos nesto- "obrazovani muzicari" ne slusaju LP, obicno ga prevazidju za nedelju dana i krenu na nesto teze i jace, a slabici (pozeri) ga gotive do kraja svojih jadnih, malih zivota. I "obrazovani muzicari" se uglavnom ne druze sa LP fanovima... Samo ti nastavi da slusas LP i nastavi da "drzis do sebe", naravno, ako je moguce ukomponovati ta dva...

A sto se tice benda Evanescence...hmm... Amy nema los glas, pesme su ok, ali nisu nista posebno... Limunada... Laganica...

Devojka se samo malo zbunila :lol:

Sto se Evanescence tice, mislim da im nesto bas muzika nije mastovita. Amy moze lepo da peva, fali im malo kreativnosti i malo vise rada. Jer nijedan dobar bend nije uspeo preko noci. Oni koji jesu izbacili su samo jednu pesmu i pali u zaborav...

Zelela bih malo da vam objasnim pojam "komercijale". On se najcesce koristi u negativnom smislu. Pogledajte Dimmu Borgir (koliko god neko ne gotivio Borgire, oni jesu kvalitetan bend...). Svaki nalozeni klinac ih slusa i opste su poznati...a to ne znaci da su losi. Jednostavno ljudi su napravili dobru muziku i dosta ljudi ih slusa. A postoji i druga strana komercijale. To vam je ono kada se bend odrekne nekih svojih stavova i imidza za dobre pare i priblizi se vecim narodnim masama....i tako cesto izgubi na kvalitetu (npr Nightwish).

Uostalom zar jos niste prevazisli tu fazu komercijale i undergrounda.... Ja slusam i klasicni norveski black i komercijalni Dimmu i malo manje komercijalni Morbid Angel i odem na zurku pa slusam i Rage Against the Machine i satanisticki row metal i okultisticke uspavanke.......ma sve sto mi prija i tako treba da bude............jedina razlika je u kvalitetu......a bolje je da tezite ka najboljem...

Back