EVANESCENCE

• Začetnik teme Začetnik teme AMY-LEE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zoranpetrovic84:
Ja u principu ne slusam tu muziku ali EVANESCENCE je bas do jaja 8),jel'im jedini album FALEN,ili ima jos neki?Preporucite mi neku grupu na tu foru:)
poz
hvala

Nisi napisao sta slusas.
"U tom fazonu" je Within Temptation. Oni sviraju taj rock sa primesom dark rocka. Ni oni ni Evanescence nikako nisu gothic, cisto da napomenem.
Nightwish sviraju power metal, bend sa jos boljim zenskim vokalom od Evanescence i jacom muzikom. Imaju pet-sest albuma, trenutno se vrti Once, koji je najlosiji od svih snimljenih.
Od nasih grupa odlican je Abonos, mozete zdraknuti na www.abonosband.com , ima i mp3, pa poslusaj, ako ti se svidi to svidece ti se i Therion, Tristania, Diluvium itd.
Jos neko pitanje?

Gotivim Evanescence, iako smatram da ima i boljih bendova. Relativno skoro se pojavio disc sa njihovim live nastupima i odlican je. Amy fantasticno peva, odusevila me je njena interpretacija Thoughtless, koju originalno izvodi Korn.

SoSad:
Nisi napisao sta slusas.
"U tom fazonu" je Within Temptation. Oni sviraju taj rock sa primesom dark rocka. Ni oni ni Evanescence nikako nisu gothic, cisto da napomenem.
Nightwish sviraju power metal, bend sa jos boljim zenskim vokalom od Evanescence i jacom muzikom. Imaju pet-sest albuma, trenutno se vrti Once, koji je najlosiji od svih snimljenih.
Od nasih grupa odlican je Abonos, mozete zdraknuti na www.abonosband.com , ima i mp3, pa poslusaj, ako ti se svidi to svidece ti se i Therion, Tristania, Diluvium itd.
Jos neko pitanje?
mislis da ce se nekome ko slusa Evanescence svideti Therion i Tristania?...
'ajde Abonos (8 ali... RoLL

bleach:
SoSad:
Nisi napisao sta slusas.
Jos neko pitanje?
mislis da ce se nekome ko slusa Evanescence svideti Therion i Tristania?...
'ajde Abonos (8 ali... RoLL

Blah....pa ja slusam sve to, u zavisnosti od raspolozenja.
Jos bendova sa front-woman: Garbage, The Cranberries, The Cardigans, No Doubt.
Pored Abonosa, pominjem i Inumbro ili tako nekako, mada nisu nista posebno, kopija Evanescence.

Одлични су, не слушам много такву музику, али они ми се свиђају. А који бенд по вашем мишљену није комерцијала? Па сви они свирају да би зарадили паре (осим оних паљевина по гаражама, али и они су последица комерцијалне музике)?

SoSad:
Blah....pa ja slusam sve to, u zavisnosti od raspolozenja.
Jos bendova sa front-woman: Garbage, The Cranberries, The Cardigans, No Doubt.
Pored Abonosa, pominjem i Inumbro ili tako nekako, mada nisu nista posebno, kopija Evanescence.
m ne, ok sto ti slusas ;) ne kazem ja da je nemoguce slusati neku takvu kombinaciju...
ali... ne bih rekla da su to neke slicne grupe, pa da bi se nekome ko sigurno slusa Evanescence svideo i Therion...
mozda pre ovo sto si sad nabrojala (8 sa izuzetkom Cranberries~a (8

Evo sta ja mislim... ako nekoga zanima... :shock: :D
Po meni je Evanescence CISTA KOMERCIJALA... Imam rodjaku koja o'kida na njih, tako da sam imala priliku da preslusam album... valjda se Fallen zove... nevermind, mislila sam da ta Amy Lee ima fenomenalan glas, dok na TV-u nisam vidjela snimak koncerta u Njemackoj-uopste ne zna da pjeva, izblamirala se zesce... sto se balada tice... paaa, ima solo na klaviru koji mi se prilicno dopada, ali ostatak... blaaah... ne, ne volim Evanescence... a Amy Lee me nenormalno nervira, jer izigrava kao neku gothic-kraljicu i po svaku cijenu zeli da izgleda kao neka darkerka, mracan lik, a to joj bas i ne polazi za rukom... Kurt se nije oblacio od glave do pete u crno, pa je ipak izgledao... uuuuuffff :oops: :oops: :oops: :wink:

Moony Angel:
Po meni je Evanescence CISTA KOMERCIJALA... uuuuuffff :oops: :oops: :oops: :wink:

Ajde jopet da prokomentarisem...
Opet ta ozloglasena komercijala. To bi trebalo da bude.....? Naime, ako se pod tim podrazumeva muzika koja se dopada masi ljudi, ne mogu da je okarakterisem kao nesto negativno, odnosno da osudim ljude koji to rade. Njima i jeste u interesu da zarade lovu, da prodaju albume, da prave koncerte all over the world... da nije, ostali bi kod svojih kuca i svirali za svoju dusu, ili pevali pod tusem. Sve ostalo je stvar licnog ukusa, ali moram da prokomentarisem da je i Nirvana profitirala na Kurtovoj tragicnoj sudbini. Tako to ide... svi sveci prvo moraju da umru da bi sveti postali.

SoSad:
Moony Angel:
Po meni je Evanescence CISTA KOMERCIJALA... uuuuuffff :oops: :oops: :oops: :wink:

Opet ta ozloglasena komercijala. To bi trebalo da bude.....? Naime, ako se pod tim podrazumeva muzika koja se dopada masi ljudi, ne mogu da je okarakterisem kao nesto negativno, odnosno da osudim ljude koji to rade. Njima i jeste u interesu da zarade lovu, da prodaju albume, da prave koncerte all over the world... da nije, ostali bi kod svojih kuca i svirali za svoju dusu, ili pevali pod tusem. Sve ostalo je stvar licnog ukusa, ali moram da prokomentarisem da je i Nirvana profitirala na Kurtovoj tragicnoj sudbini. Tako to ide... svi sveci prvo moraju da umru da bi sveti postali.
Niko ne sme da poredi Evanescence i Nirvanu. NIKO!!!! :shock:

pa ovako...iako izuzetno postujem evanescence, zaista je nemoguce porediti daj bend sa Nirvanom...Nirvana je nesto legendarno, a evanescence jedan od NU metal bendova u nizu, koji jos treba da se dokazuje. Ali ne treba ni njih pljuvati...ko je rekao za koncert u nemackoj? Mislis na Rock am Rong 2004? Treba da znas neke stvari pre nego sto pocnes da pricas...to je festival koji organizuje MTV i na kojem nastupaju priznati rock i metal bendovi...ali imaju obicaj da kombinuju vokal, koji je live, i pratece vokale koji su snimljeni...tako da to ne zvuci bas kako treba, i zbog toga nisam bas neki fan tog festivala. I, cisto da znas, Amy ima dobar glas, imam pesmu sa neke radio stanice, kad je otpevala Nirvanin Heart Shaped Box, i uradila je to fenomenalno...medjutim, imidz jeste njen problem...trudi se da bude nesto sto nije...a ako pricate da su komercijala, to me zaista nervira...zapamtite, samo onaj old school punk i danas neki metal bendovi nisu komercijala, SVE OSTALO JESTE...naravno da im je cilj da prodaju nesto, ali postoje ljudi koji zaista vole to sto rade, i pored novca su im bitni obozavaoci, muzika...evanescence jeste MTV bend, ali ma koliko je ja voleo, i Nirvana je to bila...Nirvana je pocela kao sredstvo MTV za kontrolisanje world-wide tinejdzera...posle su to prerasli, ali Kurt sebi to nije oprostio...

:!: :!: :!: :!: :!:

dkole:
pa ovako...iako izuzetno postujem evanescence, zaista je nemoguce porediti daj bend sa Nirvanom...Nirvana je nesto legendarno, a evanescence jedan od NU metal bendova u nizu, koji jos treba da se dokazuje. Ali ne treba ni njih pljuvati...ko je rekao za koncert u nemackoj? Mislis na Rock am Rong 2004? Treba da znas neke stvari pre nego sto pocnes da pricas...to je festival koji organizuje MTV i na kojem nastupaju priznati rock i metal bendovi...ali imaju obicaj da kombinuju vokal, koji je live, i pratece vokale koji su snimljeni...tako da to ne zvuci bas kako treba, i zbog toga nisam bas neki fan tog festivala. I, cisto da znas, Amy ima dobar glas, imam pesmu sa neke radio stanice, kad je otpevala Nirvanin Heart Shaped Box, i uradila je to fenomenalno...medjutim, imidz jeste njen problem...trudi se da bude nesto sto nije...a ako pricate da su komercijala, to me zaista nervira...zapamtite, samo onaj old school punk i danas neki metal bendovi nisu komercijala, SVE OSTALO JESTE...naravno da im je cilj da prodaju nesto, ali postoje ljudi koji zaista vole to sto rade, i pored novca su im bitni obozavaoci, muzika...evanescence jeste MTV bend, ali ma koliko je ja voleo, i Nirvana je to bila...Nirvana je pocela kao sredstvo MTV za kontrolisanje world-wide tinejdzera...posle su to prerasli, ali Kurt sebi to nije oprostio...

imam i ja taj snimak-heart shaped box koji peva live na radio samo uz pratnju gitare,odlicno zvuci...

Tinar:
SoSad:
Moony Angel:

Nisam ih poredila. Samo sam prokomentarisala taj profitirajuci deo cele Kurtove tragedije. Smrt sa jako puno nula, slozicete se.

SoSad:
Tinar:
SoSad:
Moony Angel:

Nisam ih poredila. Samo sam prokomentarisala taj profitirajuci deo cele Kurtove tragedije. Smrt sa jako puno nula, slozicete se.
Ali te nule nisu otisle njemu i preostaloj dvojici clanova Nirvane u prilog :roll: .

dkole:

Ne, nisam mislila na nastup na Rock Am Ringu, nego neki njihov, u Kelnu. :wink:

Tinar:
Amy ima fenomenalan glas, ali je debil, i to je to. Previshe forsira svoj darkerski imidz i mnogo s*ere. Ona ni ne pishe sve te pesme a s*ere nekima drugima. :roll:
U pravu si-a cula sam i da je otjerala onog gitaristu, Dena, Bena, ili kako se vec zove, zato sto su se svadjali oko togako cje da bude lider banda. Bzvz.

Tinar:
Amy ima fenomenalan glas, ali je debil, i to je to. Previshe forsira svoj darkerski imidz i mnogo s*ere. Ona ni ne pishe sve te pesme a s*ere nekima drugima. :roll:

Slazem se da cura ima fantastican glas. 8)
Nije debil, njen imidz mi je malo preforsiran, a priznajem da puno filozofira, umesto da se posveti svojoj muzici i svojoj karijeri, ona brine brigu o Xtini i ne znam ni ja kome.
Istina, ne pise sve pesme, ali pise vecinu. Drugi autro pesama je otpishani Ben, sa kojim se posvadjala. Nije ni cudo, bili su zajedno :roll:

Nisu losi.Imaju neke pesme dobre,mada me pevacica uzasno nervira,jer je uobrazena,napaljenja glupaca.Misli da je pokupila svu pamet sveta.Ne peva lose,ali kad sam je uzivo cula,bilo je ocaj zivi.Znaci,ono,ok su,nisu losi.

Back