Nista posebno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amy Lee ima fantastican glas,dobri su.zoranpetrovic84:Ja u principu ne slusam tu muziku ali EVANESCENCE je bas do jaja 8),jel'im jedini album FALEN,ili ima jos neki?Preporucite mi neku grupu na tu foru
poz
hvala
mislis da ce se nekome ko slusa Evanescence svideti Therion i Tristania?...SoSad:Nisi napisao sta slusas.
"U tom fazonu" je Within Temptation. Oni sviraju taj rock sa primesom dark rocka. Ni oni ni Evanescence nikako nisu gothic, cisto da napomenem.
Nightwish sviraju power metal, bend sa jos boljim zenskim vokalom od Evanescence i jacom muzikom. Imaju pet-sest albuma, trenutno se vrti Once, koji je najlosiji od svih snimljenih.
Od nasih grupa odlican je Abonos, mozete zdraknuti na www.abonosband.com , ima i mp3, pa poslusaj, ako ti se svidi to svidece ti se i Therion, Tristania, Diluvium itd.
Jos neko pitanje?
bleach:mislis da ce se nekome ko slusa Evanescence svideti Therion i Tristania?...SoSad:Nisi napisao sta slusas.
"U tom fazonu" je Within Temptation. Oni sviraju taj rock sa primesom dark rocka. Ni oni ni Evanescence nikako nisu gothic, cisto da napomenem.
Nightwish sviraju power metal, bend sa jos boljim zenskim vokalom od Evanescence i jacom muzikom. Imaju pet-sest albuma, trenutno se vrti Once, koji je najlosiji od svih snimljenih.
Od nasih grupa odlican je Abonos, mozete zdraknuti na www.abonosband.com , ima i mp3, pa poslusaj, ako ti se svidi to svidece ti se i Therion, Tristania, Diluvium itd.
Jos neko pitanje?
'ajde Abonos (8 ali... RoLL
m ne, ok sto ti slusasSoSad:Blah....pa ja slusam sve to, u zavisnosti od raspolozenja.
Jos bendova sa front-woman: Garbage, The Cranberries, The Cardigans, No Doubt.
Pored Abonosa, pominjem i Inumbro ili tako nekako, mada nisu nista posebno, kopija Evanescence.
ops:
ops:
ops: :wink:Moony Angel:Evo sta ja mislim... ako nekoga zanima... :shock:![]()
Po meni je Evanescence CISTA KOMERCIJALA... uuuuuffffops:
ops:
ops: :wink:
Niko ne sme da poredi Evanescence i Nirvanu. NIKO!!!! :shock:SoSad:Moony Angel:Evo sta ja mislim... ako nekoga zanima... :shock:![]()
ops:
Ajde jopet da prokomentarisem...
Opet ta ozloglasena komercijala. To bi trebalo da bude.....? Naime, ako se pod tim podrazumeva muzika koja se dopada masi ljudi, ne mogu da je okarakterisem kao nesto negativno, odnosno da osudim ljude koji to rade. Njima i jeste u interesu da zarade lovu, da prodaju albume, da prave koncerte all over the world... da nije, ostali bi kod svojih kuca i svirali za svoju dusu, ili pevali pod tusem. Sve ostalo je stvar licnog ukusa, ali moram da prokomentarisem da je i Nirvana profitirala na Kurtovoj tragicnoj sudbini. Tako to ide... svi sveci prvo moraju da umru da bi sveti postali.

imam i ja taj snimak-heart shaped box koji peva live na radio samo uz pratnju gitare,odlicno zvuci...dkole:pa ovako...iako izuzetno postujem evanescence, zaista je nemoguce porediti daj bend sa Nirvanom...Nirvana je nesto legendarno, a evanescence jedan od NU metal bendova u nizu, koji jos treba da se dokazuje. Ali ne treba ni njih pljuvati...ko je rekao za koncert u nemackoj? Mislis na Rock am Rong 2004? Treba da znas neke stvari pre nego sto pocnes da pricas...to je festival koji organizuje MTV i na kojem nastupaju priznati rock i metal bendovi...ali imaju obicaj da kombinuju vokal, koji je live, i pratece vokale koji su snimljeni...tako da to ne zvuci bas kako treba, i zbog toga nisam bas neki fan tog festivala. I, cisto da znas, Amy ima dobar glas, imam pesmu sa neke radio stanice, kad je otpevala Nirvanin Heart Shaped Box, i uradila je to fenomenalno...medjutim, imidz jeste njen problem...trudi se da bude nesto sto nije...a ako pricate da su komercijala, to me zaista nervira...zapamtite, samo onaj old school punk i danas neki metal bendovi nisu komercijala, SVE OSTALO JESTE...naravno da im je cilj da prodaju nesto, ali postoje ljudi koji zaista vole to sto rade, i pored novca su im bitni obozavaoci, muzika...evanescence jeste MTV bend, ali ma koliko je ja voleo, i Nirvana je to bila...Nirvana je pocela kao sredstvo MTV za kontrolisanje world-wide tinejdzera...posle su to prerasli, ali Kurt sebi to nije oprostio...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tinar:Niko ne sme da poredi Evanescence i Nirvanu. NIKO!!!! :shock:SoSad:Moony Angel:Evo sta ja mislim... ako nekoga zanima... :shock:![]()
ops:
Opet ta ozloglasena komercijala. To bi trebalo da bude.....? Naime, ako se pod tim podrazumeva muzika koja se dopada masi ljudi, ne mogu da je okarakterisem kao nesto negativno, odnosno da osudim ljude koji to rade. Njima i jeste u interesu da zarade lovu, da prodaju albume, da prave koncerte all over the world... da nije, ostali bi kod svojih kuca i svirali za svoju dusu, ili pevali pod tusem. Sve ostalo je stvar licnog ukusa, ali moram da prokomentarisem da je i Nirvana profitirala na Kurtovoj tragicnoj sudbini. Tako to ide... svi sveci prvo moraju da umru da bi sveti postali.
Ali te nule nisu otisle njemu i preostaloj dvojici clanova Nirvane u prilogSoSad:Tinar:Niko ne sme da poredi Evanescence i Nirvanu. NIKO!!!! :shock:SoSad:Moony Angel:Evo sta ja mislim... ako nekoga zanima... :shock:![]()
ops:
Nisam ih poredila. Samo sam prokomentarisala taj profitirajuci deo cele Kurtove tragedije. Smrt sa jako puno nula, slozicete se.
Ne, nisam mislila na nastup na Rock Am Ringu, nego neki njihov, u Kelnu. :wink:dkole:pa ovako...iako izuzetno postujem evanescence, zaista je nemoguce porediti daj bend sa Nirvanom...Nirvana je nesto legendarno, a evanescence jedan od NU metal bendova u nizu, koji jos treba da se dokazuje. Ali ne treba ni njih pljuvati...ko je rekao za koncert u nemackoj? Mislis na Rock am Rong 2004? Treba da znas neke stvari pre nego sto pocnes da pricas...to je festival koji organizuje MTV i na kojem nastupaju priznati rock i metal bendovi...ali imaju obicaj da kombinuju vokal, koji je live, i pratece vokale koji su snimljeni...tako da to ne zvuci bas kako treba, i zbog toga nisam bas neki fan tog festivala. I, cisto da znas, Amy ima dobar glas, imam pesmu sa neke radio stanice, kad je otpevala Nirvanin Heart Shaped Box, i uradila je to fenomenalno...medjutim, imidz jeste njen problem...trudi se da bude nesto sto nije...a ako pricate da su komercijala, to me zaista nervira...zapamtite, samo onaj old school punk i danas neki metal bendovi nisu komercijala, SVE OSTALO JESTE...naravno da im je cilj da prodaju nesto, ali postoje ljudi koji zaista vole to sto rade, i pored novca su im bitni obozavaoci, muzika...evanescence jeste MTV bend, ali ma koliko je ja voleo, i Nirvana je to bila...Nirvana je pocela kao sredstvo MTV za kontrolisanje world-wide tinejdzera...posle su to prerasli, ali Kurt sebi to nije oprostio...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U pravu si-a cula sam i da je otjerala onog gitaristu, Dena, Bena, ili kako se vec zove, zato sto su se svadjali oko togako cje da bude lider banda. Bzvz.Tinar:Amy ima fenomenalan glas, ali je debil, i to je to. Previshe forsira svoj darkerski imidz i mnogo s*ere. Ona ni ne pishe sve te pesme a s*ere nekima drugima.![]()
Tinar:Amy ima fenomenalan glas, ali je debil, i to je to. Previshe forsira svoj darkerski imidz i mnogo s*ere. Ona ni ne pishe sve te pesme a s*ere nekima drugima.![]()
julija85 :Na vama je da procenite!!!
Evanescence pleni sirom zemlje!! Ipak ostaje neprevazidjena pesma "my immortal"
Highper:100% New Age Shit...
Deca...
Dont_Break_The_Oath:Klinci....
kao neka originalnost ili tako nesto...
Uzas.
NTT:Njihovo vreme je proshlo.... Odavno...