EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...Ko to u Evropi (osim balkanskog bloka koji tradicionalno razmenjuje glasove bez obzira na kompoziciju) razume tekst?...Da ponovim pitanje:...Da li je realno ocekivati da jedna kompozicija, bilo kakva, pomiri sve muzicke ukuse i zasto je bitno ucestvovati i dobro se plasirati na ovoj manifestaciji?...Pred kime se to 'blamiramo' - pred malogradjanskom mediokritetskom publikom koja prati ovaj dogadjaj i zaboravi sta je slusala odmah nakon sto, posle odjavne spice, promeni kanal?...

...Ko to u Evropi (osim balkanskog bloka koji tradicionalno razmenjuje glasove bez obzira na kompoziciju) razume tekst?...Da ponovim pitanje:...Da li je realno moguce ocekivati da jedna kompozicija, bilo kakva, pomiri sve muzicke ukuse i zasto je bitno ucestvovati i dobro se plasirati na ovoj manifestaciji?...Pred kime se to 'blamiramo' - pred malogradjanskom mediokritetskom publikom koja prati ovaj dogadjaj i zaboravi sta je slusala odmah nakon sto, posle odjavne spice, promeni kanal?...
Pa uz malo srece pevace se na engleskom i oni dobijaju prevedene lyric u komisiji a od ostalih kome se svidi svidi se :lol:

Pa uz malo srece pevace se na engleskom i oni dobijaju prevedene lyric u komisiji a od ostalih kome se svidi svidi se :lol:

...Uz 'malo srece' Srbija nece narednih 10-15 godina dobiti organizaciju Eurosong-a, koja kosta vise nego njen godisnji devizni priliv...Ukoliko se to i dogodi prevod na Engleski svakako ne bi imao nikakve veze sa originalnim tekstom, iako ih u obe verzije, retko ko slusa, posebno u pesmama 'poskocica' tipa...

E moja Srbijo sta si dozivela !?! Ovo je kap koja je prelila casu, ove Tv Stink nakaze treba napokon strpati tamo gde im je i mesto: U LUDARU ILI NAZAD NA SELO.
Tv Stink, bagra koju treba besiti po banderama...ma gasne komore za sve,a i za ovog Bregu retarda od plagijatora.Kome se ovaj peskiric od Milana svidja neka ga uzme pod ruku pa neka ga vodi kuci.BRUKA....OCAJ....BEDA!!!

Jos jedan fan Tv Stinka :hahaha::hahaha::rotf::rotf:Jeste, stiglo dabome, cujem i da su neki likovi "posteno" putem sms-a osvajali kola i stanove :hahaha::rotf::rotf: Vodi ti Milancicu kuci ako ti se vec toliko svidja,a ja cu se spremati za dan zalosti kad taj cirkus od nazovi Eurovizije pocne :hahaha:

:eek: :eek: Po cemu si zakljucio da volim Milana Stankovica? pogledaj moje prethodne komentare na ovoj temi, ja uopste ne slusam domacu muziku... uostalom avatar dovoljno govori...

Predstavnik ne mora da pobedi, samo da nas ne obruka. Posle onakvog show programa gorana bregovica je to nemoguce. Em je bio udrogiran sinoc, em udrogiran dok je pravio pesme. Nisam verovala da cu to reci, ali severinina stikla je za nase predstavnike umetnost! :hahaha:

Poslednja izmena:
Meni se Bregović nije sviđao ni pre 20 godina,pa mi se ne dopada ni ovaj kvazi etno što radi u poslednje vreme,tako da nisam preterano iznenađena onime što sam sinoć čula.ALI,u celoj tužnoj priči meni se čini k'o da je gospoja Marina bila na nekim teškim drogama kada je pisala tekstove za ove pesme.Kod prve sam skapirala samo onu musaku,a sve ostalo neki ding-dong,iš-iš i tako neke nebuloze:dash::dash::dash:I,otkad mi to imamo mornaricu,i ko je onda tu za ludnicu????Žalosno,žalosno...

Ja sad cula pesmu,opet,na tv-u i i dalje ne mogu da verujem :hahaha:
Koje budale i kakav uopste profil ljudi glasa za ovo?I kako je moguce da postoje ljudi koji veruju da glasovi ista odlucuju,kod nas.Posle afere sa stanovima i kolima,pogotovo!
Ali,ako su glasovi zaista odlucili,treba ozbiljno da se zabrinemo za nas!!!
Kad sam na You Tube-u citala komentare,nisam mogla da verujem "bravo care,najbolja pesma,milan najlepsi,milan frajer,najbolji pobedio,pesma je woooow"...Takve ljude treba leciti!
Kakvi pevaci pristaju da se brukaju i dolaze na televiziju sa ovakvim "pesmama"?Zar su im karijere toliko bedne i nemaju da jedu?Mora da je to.
I ko je uopste dao degenericima,koji su radili tekstove i muziku,da se uopste mesaju u sve to?

Ja sad cula pesmu,opet,na tv-u i i dalje ne mogu da verujem :hahaha:
Koje budale i kakav uopste profil ljudi glasa za ovo?I kako je moguce da postoje ljudi koji veruju da glasovi ista odlucuju,kod nas.Posle afere sa stanovima i kolima,pogotovo!
Ali,ako su glasovi zaista odlucili,treba ozbiljno da se zabrinemo za nas!!!
Kad sam na You Tube-u citala komentare,nisam mogla da verujem "bravo care,najbolja pesma,milan najlepsi,milan frajer,najbolji pobedio,pesma je woooow"...Takve ljude treba leciti!
Kakvi pevaci pristaju da se brukaju i dolaze na televiziju sa ovakvim "pesmama"?Zar su im karijere toliko bedne i nemaju da jedu?Mora da je to.
I ko je uopste dao degenericima,koji su radili tekstove i muziku,da se uopste mesaju u sve to?

Kako mi se cini po onome sto smo sinoc videli i culi, RTS je molio Bregovica da se angazuje.

Siguran sam da ce nas Milan Stankovic svojom harizmom i velikim talentom dostojno predstaviti u maju...Pobedu je zasluzio, pesma je dobra i ostaje nam samo da navijamo za njega i svoju zemlju na Evroviziji...Kome se ne svidja neka ne gleda...
Bicu ponosan na Srbiju i ove godine, ma kako prosli u takmicarskom smislu...:)

:vatromet::vatromet::vatromet:

Mislim da cu navijati za BIH i ove godine. Njih bi trebalo da predstavlja Vukašin iz "Operacije trijumf"
Od pesama koje sam cula do sada, a koje ce se pojaviti na ESC, nekako mi najvise uhu prijao Island

a nasa pesma...bez komentara.

ovako... ja imam utisak da se Bregovic zajebava.

Covek jeste u velikoj meri krao od kad zna za sebe... u vreme Dugmeta mu je bilo lakse, jer nije bilo neta i dok ti provalis da je neki crnja iz SoHo-a taj rif odsvirao proslog leta, vec izlazi novi album Dugmica.
Nije se dzabe pricalo 'Brega otiso u Ameriku, sad ce novi album"...

Zeza ga sto je sad "protok" muzike brzi i za sve se zna, ali se i on izbezobrazio i sad ga bas briga i sto znamo.
Necu da sirim pricu o njegovom bogacenju na pesmama Sabana Bajramovica i Esme Redzepove... to je posebna tema za ovog shampiona medju kompilatorima.

e sad, zasto sam rekla da se zajebava... pa one tri pesme ne moze ozbiljan covek da smisli.
pogledala sam takmicenje pre odlaska u grad i smesno je.
kontam da Bregovicu vise nije stalo ni do kradje kvalitetnog, nego prodaje ovom zaglupljenom narodu i izvodjacima bez integriteta neke gluposti, dok usput vacari sve estradne ribe koje nesto valjaju.

bahanalishe covek i zajebava se, a ko je drugima kriv sto ga uzimaju za ozbiljno, on ih ne tera.
nikoga Brega nije naterao da mu da to pravo i slobodu da fakticki umesto nas odlucuje o predstavniku... cim sam cula da ce nas izbor biti tako 'uredjen" znala sam da nas cekaju 'Afrika paprika" gluposti...

uspela sam da uhvatim da Emina Jahovic u svojoj pesmi kaze izmedju ostalog 'ljubav je musaka" :hahaha: covece...
stil pesama od sinoc me podseti na jednu ulicarsku pesmicu "popela se zaba na banderu, ceshe picu o trofaznu zicu" ... mislim, bolje da nas predstavlja ona kilometarska svadbarska nazovi pesma pod imenom "Gara".

tako da se Brega zajebava (sem ako se ne drogira), a ja se pitam ko je njemu to zajebavanje omogucio?
jer narod sinoc nije izabrao predstavnika, vec je sasa popovic prodao dzipa i dao za glasanje za svoje cedo.
a i cak da jeste ovaj sludjeni narod navijao za izblajhanog, glupo je staviti nas pred svrsen cin i reci "koga cete od ovo troje"... jok s kim bi spavala s Milanom Srdocem, Taskom Nacicem ili Prezom Milinkovicem? I sad je kao treba da izaberem :) Fer izbor :)

Ne mogu da vjerujem šta je Bregović uvalio, da nije smješno bilo bi žalosno :confused:
Mada predpostavljala sam da će tako nešto i da bude, poslije Štikle :zcepanje: i gas, gas :zcepanje: šta se drugo i moglo očekivati :roll:
Neko reče da je Marina radila tekstove pa me i ne čudi što su takvi kada inspiraciju dobija u wc-u (bar je tako izjavila).
Poslije Cecinih ´´po staklu krvare mušice´´, ´´Lajka iz svemira´´ i JK bisera šata se drugo i moglo očekivati nego musaka, mornarica........tralalalalala :lol:

Back