Нисам знао да женско може бити масон... Ех, сваки дан научимо нешто ново...![]()
da, nauci
neke loze primaju zenske clanove,neke primaju i ateiste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам знао да женско може бити масон... Ех, сваки дан научимо нешто ново...![]()

Jesi joj video spot? Isti je kao na preformansu veceras i svima je tu ispala preslatka,njoj nije ni trebao nastup ni pevanje da bi glasao za nju!Sjebala se sto je ubacila one pratece vokale,ima bas cudan Engleski kada peva sama i zato mi je bila slatka! N'ume da izgovara reci kako treba!
pa pogubila se,zamisli i ti da nikada nisi pevao i kazes i zajebancije hajde da se prijavim,em te izaberu da predstavljas zemlju,em pobedis i izjebes sve naucene muzicaere,svetska imena kao Bregovica i sl!Ono i ti bi se istripovao i nebi znao sta da kazes!

Nije valjda da su vam pustili reklame u toku ovog plesa???Za one koji su gledali na RTSu, evo sta su zamenile najlepse srpske reklame.

Za one koji su gledali na RTSu, evo sta su zamenile najlepse srpske reklame.
Nije valjda da su vam pustili reklame u toku ovog plesa???![]()
Pa ovo je bilo fantasticno!![]()

Nije valjda da su vam pustili reklame u toku ovog plesa???![]()

Ne da je fantasticno, nego je ............neopisivo mocno! Najbolja stvar vidjena na evroviziji IKAD!Nije valjda da su vam pustili reklame u toku ovog plesa???![]()
Хехехе ипак све делује помало соц
штедели су где су могли![]()
Za one koji su gledali na RTSu, evo sta su zamenile najlepse srpske reklame.

Slazem se!Ne da je fantasticno, nego je ............neopisivo mocno! Najbolja stvar vidjena na evroviziji IKAD!

Spanac je bio - da ga covek pojede!Pored Lene, jako mi se dopao Španac i Grk ....

Upravo sam shvatila da vi onda niste ni videli kako su Nemci slavili pre glasanja.Хехехе ипак све делује помало соц
штедели су где су могли![]()
Samo iz Hamburga je islo LIVE.Upravo sam shvatila da vi onda niste ni videli kako su Nemci slavili pre glasanja.Samo iz Hamburga je islo LIVE.
Upravo sam shvatila da vi onda niste ni videli kako su Nemci slavili pre glasanja.Samo iz Hamburga je islo LIVE.