EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
meni je ova nemačka pesma skroz šklj i nije mi za evroviziju...glasanje je bilo tako monotono da nisam ni morala da gledam do kraja.
milan me nije nešto preterano zanimao, i računala sam tu neko 10. mesto tako da je dobro i prošao.
makar mi je turska završila druga..i ne razumem famu oko belgije i danske? belgija je toliko dosadna da sam je stavila na mute a danska samo vrti 2 stiha ? no dobro..
grčka mi je ubedljivo najzaraznija, fav no. 1, jermenija isto...francuska je konačno imala ok pesmu...onaj englez s kipra mnogo sladak..i to mu dođe to.

Jesi joj video spot? Isti je kao na preformansu veceras i svima je tu ispala preslatka,njoj nije ni trebao nastup ni pevanje da bi glasao za nju!:lol::mrgreen: Sjebala se sto je ubacila one pratece vokale,ima bas cudan Engleski kada peva sama i zato mi je bila slatka! N'ume da izgovara reci kako treba!:hahaha:

pa pogubila se,zamisli i ti da nikada nisi pevao i kazes i zajebancije hajde da se prijavim,em te izaberu da predstavljas zemlju,em pobedis i izjebes sve naucene muzicaere,svetska imena kao Bregovica i sl!:hahaha: Ono i ti bi se istripovao i nebi znao sta da kazes!

E bas tako!

Lenu sam čula na finalnoj večeri i odmah mi se pesma dopala ... drugačija je od drugih i svidja mi se što peva na tom tvrdom engleskom....

Milan mi je bio OK i mislim da je dao maximumo od sebe, ali ništa drugo mi se nije dopalo ... ni kostimi, ni koreografija, ni pesma ... Onaj frak sa onim bedžom ... mislim izgledao je krajnje jeftino i nemaštovito. One balerine, na sve muziku sa trubačima - totalni promašaj .... Mislim da bi sve bilo i originalnije i upečatljivije da su umesto onih igrača i one dve balerine stavili 5 trubača iza milana, ako smo već hteli takav fazon.

Ne znam ko uopšte radi na tim stvarima kod nas, što se tiče pesme Evrovizije ....

Sećam se kad je Željko pobedio sa pesmom Lane moje ... imao je odlične lanene pantalone i istu takvu bluzu, koja je prosto pratila taj etno zvuk ... a onda je dosla Evrovizija i oni su ga ubacili u bež odelo sa zlatnim pojasom - što je bilo traumatično.

Pored Lene, jako mi se dopao Španac i Grk ....

Back