EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Italija i Austrija su odbile da ucestvuju jer misle da je Eurosong postao sr.anje a Madjari i Crnogorci nisu imali para ove godine za Eurosong. :)

Inace bas mi je drago da je Lena pobedila. Posle Eimar Quin ( Irska pobednica 90i neke) prva pesma koju cu zaista slusati.
<3

A Milanche, dobro smo i prosli, ja sam mislila da cemo biti mnogooo nize:)

Italija nijer odbila, nego već dugi niz godina ni ne pomišlja da učestvuje.

Mađari nisu imali para za učešće? :eek::eek: Eto, pa vi samo pustite Tadića da vas vodi u EU. :hahaha:
Pretpostavljam da ni Česi nisu imali para.

Da,pevam u horu,sviram 8 instrumenata,pregovaram sa nekim izdavackim kucama da snimim album :hahaha:

Na cemu ti zasnivas svoju kritiku?To sto je tebi kvalitetno,nije svima.Pesma je "jeftino djubre 90-ih",ne znam sta ti nije jasno tu :roll::roll::roll:

Pa, nisu svima 90-te bile što i nama. Mada sam ja više naklonjen stilu 80-ih, ipak moram reći da su i 90-te dale dobrih hitova.

Italija nijer odbila, nego već dugi niz godina ni ne pomišlja da učestvuje.
Italija trenutno vodi pregovore da se vrati na takmicenje.
Kako ne shvatate da je ESC jos jedan nacin da se utice na narodne mase?
Sledece godine mozemo ocekivati da se UK pobuni jer su uvek zadnji. Nemacka pobeda je bila unapred odlucena, pogledajte samo rezultat, svi konkurenti su zavrsili negde u tri lepe, osim Turske, koja je opet ostala daleko iza. Ziri je "odradio posao" sa ovim fake glasanjem, oni su odlucivali o 50% glasova, a kad i kako, to niko ne zna.
Ranije je ziri glasao prvi, kao jedna zemlja, bodovima od 1-12.
Da se razumemo, Nemacka pesmica je simpaticna, ali da ovako ubedljivo pobedi, i ostavi sve velike favorite negde u prasini, ma da... :roll:

OMG, ja prosto moram da reagujem na ovo...:eek:
Kapiram da neko ne prati bas toliko ali da ti stvarno mislis da ima veze ko je prosao prvi a ko zadnji?:eek::eek::eek:
Da ti objasnim, u pitanju je random izvlacenje koverti sto znaci da je prva pesma mozda osvojila i najmanje glasova a ona koja je prosla polsednja mozda ima najvise glasova...To se jos uvek ne zna...

Inace, stojim pri tome da je Nemacka moj favorit ove godine, a i Francuska je simpaticna...Naravno ja sam takodje odusevljen i Milanovim nastupom i interpretacijom i smatram da je vrlo harizmatican i simpatican i svim srcem sam uz njega u subotu!!! Polako pocinjem da mislim da on ima fine sanse tamo...:)

Svaka čast za "nos" po pitanju Nemačke. Ako se izlistaju postovi i ja bih dobila na kladionici. Lena je med, medeni, a pesmica skroz moderna. Je l da malo ličucka na stil Lili Alen, u pozitivnom smislu.

Kakva ogavna pesma je pobedila :eek: :eek: :eek:
Jesu ukusi različiti ali ova nemačka pesma nije ni za takmičenje u Vrnjačkoj Banji...ali nisu oni krivi što su pobedili kada je izbor bio više nego očajan za ovako veliku manifestaciju.
Razočaran sam što je (po meni prvi favorit) Island tako loše prošao a takođe i Azerbejdžan (favorit publike)...jedino lepo što sam video je bilo ono zviždanje kada su rusi dobijali poene :klap:

Uf, bas mi je krivo sto nisam stigao ranije da se javim, ali ukratko:
Najbolja pesma je definitivno pobedila!:heart:
Milanu Stankovicu se divim sto je iz lose pesme izvukao maksimum maksimuma i tu svoju energiju preneo na publiku...Ma koliko ga neki osporavali, decko nas je savrseno predstavio svojom energijom i harizmom...dosta sam citao komentare sa nekih stranih foruma i nasao dosta misljenja da je bio savrsen i uprkos cudnoj (strancima je to ipak cudno a ne lose) pesmi naterao ih da ustanu, igraju i lepo se zabave za ta tri minuta...Mislim da je to i bio krajnji cilj...Svako ko je mastao o pobedi, presao se gadno, ali ne samo da smo prosli u finale vec smo u njemu zauzeli casno 13. mesto ostavivsi iza sebe brojne favorite...Te veceri Evropa se zabavljala uz 'Ovo je Balkan' i treba da budemo ponosni...
Sledece godine bih jako voleo da vidim neki normalni pop, ono sto Evropa voli...Ove dve, da ne kazem tri godine ako racunam i Tomasevicku, predstavljali smo etno i folk, a valjda je dosao red na nesto urbano, moderno i po ukusu Evrope...:)
Lena je fantasticna, obozavam njenu pesmu, i citava Nemacka je danas sigurno preponosna na nju...Ovom pobedom je osvetila proslogodisnji Miss Kiss Kiss Bang koji je bio moj favorit...:D
I za kraj, nadam se da ce Francuska pesma postati veliki letnji ili makar hit Svetskog Prvenstva jer je stvarno to jedna happy i cool pesma...;)

Uf, bas mi je krivo sto nisam stigao ranije da se javim, ali ukratko:
Najbolja pesma je definitivno pobedila!:heart:
Milanu Stankovicu se divim sto je iz lose pesme izvukao maksimum maksimuma i tu svoju energiju preneo na publiku...Ma koliko ga neki osporavali, decko nas je savrseno predstavio svojom energijom i harizmom...dosta sam citao komentare sa nekih stranih foruma i nasao dosta misljenja da je bio savrsen i uprkos cudnoj (strancima je to ipak cudno a ne lose) pesmi naterao ih da ustanu, igraju i lepo se zabave za ta tri minuta...Mislim da je to i bio krajnji cilj...Svako ko je mastao o pobedi, presao se gadno, ali ne samo da smo prosli u finale vec smo u njemu zauzeli casno 13. mesto ostavivsi iza sebe brojne favorite...Te veceri Evropa se zabavljala uz 'Ovo je Balkan' i treba da budemo ponosni...
Sledece godine bih jako voleo da vidim neki normalni pop, ono sto Evropa voli...Ove dve, da ne kazem tri godine ako racunam i Tomasevicku, predstavljali smo etno i folk, a valjda je dosao red na nesto urbano, moderno i po ukusu Evrope...:)
Lena je fantasticna, obozavam njenu pesmu, i citava Nemacka je danas sigurno preponosna na nju...Ovom pobedom je osvetila proslogodisnji Miss Kiss Kiss Bang koji je bio moj favorit...:D
I za kraj, nadam se da ce Francuska pesma postati veliki letnji ili makar hit Svetskog Prvenstva jer je stvarno to jedna happy i cool pesma...;)

Ja bas nemam takav utisak, sve je bilo ocajno :confused:

Back