Uf, bas mi je krivo sto nisam stigao ranije da se javim, ali ukratko:
Najbolja pesma je definitivno pobedila!
Milanu Stankovicu se divim sto je iz lose pesme izvukao maksimum maksimuma i tu svoju energiju preneo na publiku...Ma koliko ga neki osporavali, decko nas je savrseno predstavio svojom energijom i harizmom...dosta sam citao komentare sa nekih stranih foruma i nasao dosta misljenja da je bio savrsen i uprkos cudnoj (strancima je to ipak cudno a ne lose) pesmi naterao ih da ustanu, igraju i lepo se zabave za ta tri minuta...Mislim da je to i bio krajnji cilj...Svako ko je mastao o pobedi, presao se gadno, ali ne samo da smo prosli u finale vec smo u njemu zauzeli casno 13. mesto ostavivsi iza sebe brojne favorite...Te veceri Evropa se zabavljala uz 'Ovo je Balkan' i treba da budemo ponosni...
Sledece godine bih jako voleo da vidim neki normalni pop, ono sto Evropa voli...Ove dve, da ne kazem tri godine ako racunam i Tomasevicku, predstavljali smo etno i folk, a valjda je dosao red na nesto urbano, moderno i po ukusu Evrope...

Lena je fantasticna, obozavam njenu pesmu, i citava Nemacka je danas sigurno preponosna na nju...Ovom pobedom je osvetila proslogodisnji Miss Kiss Kiss Bang koji je bio moj favorit...

I za kraj, nadam se da ce Francuska pesma postati veliki letnji ili makar hit Svetskog Prvenstva jer je stvarno to jedna happy i cool pesma...