EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam se pocepala kada sam odgledala kasnije snimak španije i ovog koji upada na scenu ... Inače čovek se zove Jimmy Jamp i stalno minira utakmice i raznorazna sportska takmičenja ....

I što je meni još veći hit, ni pevač, ni ovi igrači se nisu ni malo zbunili ... nastavili su kao da se ništa ne dešava na sceni :lol:

Poslednja izmena:
Da, to je i meni zapalo za oko. Sumnjivo je...
Ma nije mi vise nista sumnjivo, nego mi je jasno. :lol:
Pogledaj samo kako su zavrsili svi veliki favoriti na kladionicama, osim Turske koja je bila druga, ali opet sa velikom razlikom bodova.
Azerbejdzan bio ubedljivo prvi celo vreme, zavrsio peti.
Jermenija drzala pozicije od prvog do cetvrtog mesta, zavrsila sedma.
Island bio jedan od vecih favorita, zavrsio devetnaesti.
Svedska vazila za velikog favorita, nije se kvalifikovala.

Izrael bio svo vreme treci, zavrsio cetrnaesti. :eek::eek::eek::dash:
IZRAEL JE OSVOJIO SVE TRI NAGRADE Marcel Bezençon , za najbolju pesmu, najboljeg izvodjaca, i najvece umetnicko dostignuce (najoriginalniju kompoziciju)! :rtfm:
http://www.eurovision.tv/page/­news...and­+slam+in+the+Marcel+Bezen%C3%A­7on+Awards

Spanija i Ukrajina su po meni bile fantasticne, a zavrsile katastrofalno. Sta vise reci. :(

Poslednja izmena:
Ja sam se pocepala kada sam odgledala kasnije snimak španije i ovog koji upada na scenu ... Inače čovek se zove Jimmy Jamp i stalno minira utakmice i raznorazna sportska takmičenja ....

I što je meni još veći hit, ni pevač, ni ovi igrači se nisu ni malo zbunili ... nastavili su kao da se ništa ne dešava na sceni :lol:
E zato je Spanac zasluzio da bude u samom vrhu! To je bio profesionalizam na delu, covece, milioni ljudi te gledaju, ali ti samo furas svoje! :ok:
On je po meni moralni pobednik cele ove farse od ovogodisnje Evrovizije.

MIslim da su oni najvise zasluzili pobedu:
Uuuu, obozavam ovog mrsavog iz Madcon, zove se Tshawe Baqwa, lud je kao struja.
Ucestvovao je u takmicenju Skal vi danse (Shall we dance), i pobedio! :)
Bilo je pravo uzivanje gledati kako plese moderne plesove! :klap:
(Mislim na Tango, Valcer, Sambu, itd., kako se to kaze na srpskom, klasicni ples ili moderni ples?):confused:

Poslednja izmena:
Pogledaj samo kako su zavrsili svi veliki favoriti na kladionicama, osim Turske koja je bila druga, ali opet sa velikom razlikom bodova.

IZRAEL JE OSVOJIO SVE TRI NAGRADE Marcel Bezençon , za najbolju pesmu, najboljeg izvodjaca, i najvece umetnicko dostignuce (najoriginalniju kompoziciju)! :rtfm:
http://www.eurovision.tv/page/­news...and­+slam+in+the+Marcel+Bezen%C3%A­7on+Awards

Spanija i Ukrajina su po meni bile fantasticne, a zavrsile katastrofalno. Sta vise reci. :(

Izrael?? To je jedna od 5-6 pesama koje se meni nimalo nisu svidela....:confused:

Evroviziju ne pratim vec 20 godina, ali posto ovde u poslednje vreme visim na forumima, ajde da prokomentarisem.

Apsolutno ne mogu da verujem da je ta jad i beda od pesme pobedila. Zenska uopste nema glas, nista nisam razumeo sta je pevala na Englsekom i kompozicija i aranzman su ocajni.

Ne da je Srbija imala nesto bolje.

Bogami ako je nista nisi razumeo onda ti engleski i nije bas jaca strana.
Mala ima grub akcenat ali sve se moglo razumeti tako da...mozda nije potpuno do nje...

Ne slazem se ni sa tim da " nema glas". Ajde jos sad kazi da je falsala svaki ton pa da odes u ekstrem onako do kraja.

Sto se tice toga da li je pesma ok ili nije, ne ulazim. Ukusi su u pitanju:)

Bogami ako je nista nisi razumeo onda ti engleski i nije bas jaca strana.
Mala ima grub akcenat ali sve se moglo razumeti tako da...mozda nije potpuno do nje...

Ne slazem se ni sa tim da " nema glas". Ajde jos sad kazi da je falsala svaki ton pa da odes u ekstrem onako do kraja.

Sto se tice toga da li je pesma ok ili nije, ne ulazim. Ukusi su u pitanju:)

Naravno da nije nista falsirala, jeli nema sta da se falsira. Citavu pesmu je progovorila umesto otpevala. Ajde, uporedi nju sa bilo kojim finalistom Americkog Idola. Nema poredjenja.

Sto se tice mog Engleskog, necu da se prepucavam sada oko toga, ali Zivim u Kanadi, zavrsio sam Koledz i univerzitet ovde i u vezama sam stalno bio sa Kanadjankama :) tako da, veruj mi.... Engleski mi je bolji nego Srpski.

to je samo stil...brit pop ili tako nesto,slicno kao Katty Pery ili Lily Alen...
kao sto neko rece,pored laznih noktiju,silikonskih dojki i vrhunskih vokala,pobedila je prirodna i normalna devojka sa slatkim akcentom...stvar uskusa,meni se svidja...

Naravno da nije nista falsirala, jeli nema sta da se falsira. Citavu pesmu je progovorila umesto otpevala. Ajde, uporedi nju sa bilo kojim finalistom Americkog Idola. Nema poredjenja.

Sto se tice mog Engleskog, necu da se prepucavam sada oko toga, ali Zivim u Kanadi, zavrsio sam Koledz i univerzitet ovde i u vezama sam stalno bio sa Kanadjankama :) tako da, veruj mi.... Engleski mi je bolji nego Srpski.

Zao mi je, no ako je tebi ono bilo potpuno nerazumljivo, nesto nije u redu. Ili sa tvojim engleskim, ili sa tvojim sluhom.
Toliko.
Nista licno naravno.

Fensi killer je fino objasnio, u pitanju je stil.
meni je licno drago da je konacno nesto moderno pobedilo .
Bestraga vise s pateticnim San Remo baladama i tralalajkama sa folk motivima.
No stvar ukusa.
Pesma nije teska za pevanje, istina...kao ni najveci broj pesama koje su do sada pobedile.
tako da to i nije neki kriterijum kada je Eurosong u pitanju.

Toliko.

Poslednja izmena:

То само значи да не треба веровати кладионицама, поготову сада када је уведен жири ;)

Мени је стварно било смешно када сам прочитала да су Срби оставили силне паре у кладионицама да ће победити Азејберџан да су једном тренутку морали да обуставе уплату на њих. А на крају.. та земља је само имала доста пара и жеље, али не и толику подршку (плус то што је управо та њихова *магловита предност* мало погурала жири да гласа другачије).

E Wild Child, znas sta,

Ako su nam toliko standardi pali, da je pesma pobedila zato sto je "moderna" i slatka a aposlutno nema veze sa pevanjem, onda ajde. A to sto ja kao fora ona prirodna zato sto pati od anareksije i ima tetovaze opet govori puno o prihvatljivim standardima. Nije mi jasno zasto je pesma morala biti na Engleskom zato sto zvuci katastrofalno. Morao sam da gledam video 5 puta da bih razumeo svaku trecu rec. Onda sam otisao i potrazio istu pesmu koja je snimljena u studiju, pa sam je na kraju i razumeo.

U redu, moze se reci da je javni nastup po mom misljenju bio katastrofalan, za razliku od same pesme.

Back