EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a nemica je razbila sa koreografijom...
Jesi joj video spot? Isti je kao na preformansu veceras i svima je tu ispala preslatka,njoj nije ni trebao nastup ni pevanje da bi glasao za nju!:lol::mrgreen: Sjebala se sto je ubacila one pratece vokale,ima bas cudan Engleski kada peva sama i zato mi je bila slatka! N'ume da izgovara reci kako treba!:hahaha:
Najjaca reakcija je kada je primala onaj mikrofon i kad su joj rekli da trba da peva. " Sta!? Sad treba i da pevam!? (a meni nije dobro:D)"
pa pogubila se,zamisli i ti da nikada nisi pevao i kazes i zajebancije hajde da se prijavim,em te izaberu da predstavljas zemlju,em pobedis i izjebes sve naucene muzicaere,svetska imena kao Bregovica i sl!:hahaha: Ono i ti bi se istripovao i nebi znao sta da kazes!

meni je u redu sto je nemacka pobedila....ali mi zao sto su neke kvalitetne pesme zavrsile u pizdi materini....

hahaha,dobra si:D sta ces ko ce kome ako nece svoj svome,nemoguce je napraviti glasanje koje ce biti 100% fer.Nezavisno od evrovizije pricali su mi da su se nekada davno takmicenja odvijala tako sto bi se za godinu dana proglasavao pobednik,a pobedila bi pesma koja je najslusanija,mada danas bi i to nekako uspeli da izmuvaju.

nisu ostale bile babe,vec su istripovane i nafurane,mi smo face,zajebani i pobedjujemo 100%,a ova je dosla sva spontana,upisala se od straha,nije mogla ni da peva kako treba kako da je covek ne izabere? Prirodno i spontano je zakon,a jos je i moje godiste!:heart: Treba i ona da izgradi ime i karijeru!

Ja kada sam bio u tvojim godinama ložio sam se na starije ribe. One znale, a ja mogao. :per:

hahaha,dobra si:D sta ces ko ce kome ako nece svoj svome,nemoguce je napraviti glasanje koje ce biti 100% fer.Nezavisno od evrovizije pricali su mi da su se nekada davno takmicenja odvijala tako sto bi se za godinu dana proglasavao pobednik,a pobedila bi pesma koja je najslusanija,mada danas bi i to nekako uspeli da izmuvaju.

majke mi....
evo, npr. Rusija imala vise bodova od Bih, Islanda, Moldavije, pa cak i Belorusije....
:hahaha:
strasno...
...ko to koga zaj.ebava....

cek Milan ima isti stajling kao i prve veceri? Da li me moguce da smo toliki slepci da nemamo para da mu kupimo drugu garderobu :roll:

btw. kad su ga najavili primetio sam da je pubrika burno reagovala :think: ispada da ga 10x vise gotive stranci nego mi:D
stajling nije menjala nijedna zemlja
Zena koja prenosi Evroviziju je zesci kreten!!!! :dash: :dash: :dash: Nema veze sa Engleskim, ne prevodi tacno sta voditelji govore, ima odvratnu boju glasa, i svakih 20 sekundi ponavlja Glasajte za Milana, glasajte za Milana... :dash: :dash:

Lik koji je prenosio drugo polufinale je bio 100x bolji.
da,i preveo je apricot stone kao grumen kajsije
i oni su se konsutovali(for god sake:lol:)i skapirali,uprkos tome sto dzinovska kostica stoji na sred bine
ili je moj engleski ekstremno dobar,ili je njihov los
podjednako
meni je u redu sto je nemacka pobedila....ali mi zao sto su neke kvalitetne pesme zavrsile u pizdi materini....
ja tu kvalitetnu pesmu videla nisam:lol:

zao mi je za belgiju,ode u pm sa 2 na 6:(
turska,rumunija
za njih sam i mislila da ce biti dobre
nemacka-smek pesmi daje njen uzasni akcenat,inace mi se ne svidja pesma
i mogla je zube da opere

Ma, jok bre... Nekada je samo žiri glasao. Nakon nacionalnog takmičenja je bilo zabranjeno da se do evrovizijskog takmičenja uopšte igde (nije postojao internet) emituje pesma. Država koja bi prekršila to pravilo bila bi diskvalifikovana. To je urađeno da bi žiri tek to veče prvi put čuo pesme, a ne da im neka uđe u uvo konstantnim slušanjem. Dalje, žiri nije mogao da gleda scenski nastup, nego su bili u izolovanim prostorijama gde su samo mogli da slušaju izvođenje.

I to bi bilo sasvim korektno da i tada nije radila politika. Zato je i uvedeno SMS glasanje, ali se nije predvidelo da će se glasati po komšijskom ključu.

Poslednja izmena:
evo ko nam je davao bodove...

"Ovo je Balkan" je samo od BiH dobila 12 poena, od Francuske i Švajcarske po 10, po osam bodova od Slovenije i Hrvatske, Švedske i Makedonije po sedam, Nemačke pet, Albanije tri, a od Kipra i Holandije po jedan bod.

evo ko nam je davao bodove...

"Ovo je Balkan" je samo od BiH dobila 12 poena, od Francuske i Švajcarske po 10, po osam bodova od Slovenije i Hrvatske, Švedske i Makedonije po sedam, Nemačke pet, Albanije tri, a od Kipra i Holandije po jedan bod.

sta bi tek bilo da nismo bili toliki favoriti:lol:

elem,decko je ispao korektan,dobro se drzao,dok sam recimo prosle godine samo cekala kad ce onaj Kon da smugne sa bine:lol:

Back