EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne zeza tamyca94.
to znaci da nisi jos velika dovoljno da umes da razgranicis sta je ono sto je potrebno jedna festivalska pesmica da ima, da bi mogla da se dopadne i bude prihvacena ( koliko god na prvo slusanje zvucala haoticno-nelogicno)
zato su velike cike i tete da vas to nauce.
niko se nije iskusan i naucen rodio.:mazi:

Ajde ne lupaj molim te.Svako ima razlicit ukus.To sto ti volis romske pesme za cupkanje ne znaci da je ovde bilo ko nezreo vec da je to tvoj ukus.To sto ne postujes nicije misljenje osim svoga je nesto drugo u sta ja nemam namere da ulazim.

Sto se pesme tice svaka nam cast.Mislio sam da nize necemo pasti od prosle godine medjutim sama evrovizija je rupa bez dna tako da se mozda i uklopimo u sve to.

ne zeza tamyca94.
to znaci da nisi jos velika dovoljno da umes da razgranicis sta je ono sto je potrebno jedna festivalska pesmica da ima, da bi mogla da se dopadne i bude prihvacena ( koliko god na prvo slusanje zvucala haoticno-nelogicno)

hahahahahahahahaha :hahaha:

velike chike i tete vise na netu i shalju sms poruke

molim te , da li si ti rodjaka ili placena za zashtitu dotichne klijentele..ako jesi, skidam kapu, to je ok, za posao i bubreg treba izvaditi...

nema tog pekmeza koji moze da zamaze mozak narodu...dzaba krechenje

i da pesmica jeste prava slika i prilika situacije nasushne , sreca, sreca, radost

tako da , podrzavam vashu liniju odbrane, ali ipak ne treba preterivati

Ti si se izgleda rodila toliko naucena,pa si dosla sa nama da podelis to.Jupi -.-
Ako si starija ne znaci da si pametnija,velika teto.Idi i uci svoju decu,nas ostavi na miru.Ako nemas decu,idi pravi ih.

Poslednja izmena:
O ovome ja vama pricam zadnja nekoliko posta :lol:

Milan je harizmatican, talenovan ima brate dobar glas al da je pesma glupa. Ionako je niko ne razume pa se svi zablenu u licnost a kako je Milan takav kakav je, on osvaja, sarmira zenski ( i muski :lol: ) deo publike :hahaha:
Ali JAOOOOOOOOOOOOO koliko Emina ne zna da peva, pa zaduvala se sirota, pa ne mož da izvuče, pa ne mož ništa... i što tako lepa ne češka leđa mužu i ne pevuši detetu, nije mi jasno... šta se troši na ove beznačajnosti...

Emina da ne zna da peva ne bi dogurala do onde dokle jeste, prema tome postedi nas takvih komentara :manikir:

O ovome ja vama pricam zadnja nekoliko posta :lol:

Milan je harizmatican, talenovan ima brate dobar glas al da je pesma glupa. Ionako je niko ne razume pa se svi zablenu u licnost a kako je Milan takav kakav je, on osvaja, sarmira zenski ( i muski :lol: ) deo publike :hahaha:

Emina da ne zna da peva ne bi dogurala do onde dokle jeste, prema tome postedi nas takvih komentara :manikir:

Ček... U čemu je poenta ako mogu Srbi da glasaju, normalno da će glasati za svoju pesmu? Mislim uopšte, sve zemlje će za svoju...

fanovi(klinke) tog pederka :mrgreen: on ima na face-u preko fan 20 grupa a najvece mu imaju po 20 000-15 000 fanova :roll: gde su vecinom klinke koje balave za njim i da nije njih ne bi ni pobedio.Realno nece babe i dede da glasaju i salju sms poruke nego tinejdzeri/ke

Znaci, koliko je covek u pravu!
Uzo sam danasnji Blic, i malo posle rucka se bavio matematikom.
Cifre (ako im je verovati) kazu: poslato je 129 105 glasova, sa jednog broja moglo se poslati najvise 10 poruka, Milance je dobio 45, 26% glasova ili u prevodu 58 433 ako sam lepo izracunao, ako se uzme da je u proseku sa jednog telefona poslato 3-5 poruka (neki fanovi nisu glasali, a neki imaju po dva broja, nisu svi poslali maksimalan broj poruka), sledi da se deobom 55 433 glasova sa 3 ili 4 ili 5, koliko ko smatra da je realan broj prosecno poslatih poruka po jednom glasacu, dobija otprilike broj klinki/aca clanica grupica na fejsu posvecenih doticnom.
Svaka cast @GhettoBeograd, ti si to ispravno zakljucio i bez digitrona. :super:

Ma glava mi je puna svih tih komentara o tom plavusanu i bas sam iziritiran!Bas zato sto ga ne volim,bas zato sto je pod Grand etiketom,bas zato sto su ga izabrali za avangardnu Evroviziju,bas zbog toga sto je talentovan,eto zbog toga kazem da je pesma i doticni sranje!I svi vi koji ce te njega i ovu debilnu ideju rts-a(velikoga debelog maga i genija najciganskije muzike) podrzavati i podrzavate mozete da stanete u red i da mi povucete "rucnu"!!!!

Znaci, koliko je covek u pravu!
Uzo sam danasnji Blic, i malo posle rucka se bavio matematikom.
Cifre (ako im je verovati) kazu: poslato je 129 105 glasova, sa jednog broja moglo se poslati najvise 10 poruka, Milance je dobio 45, 26% glasova ili u prevodu 58 433 ako sam lepo izracunao, ako se uzme da je u proseku sa jednog telefona poslato 3-5 poruka (neki fanovi nisu glasali, a neki imaju po dva broja, nisu svi poslali maksimalan broj poruka), sledi da se deobom 55 433 glasova sa 3 ili 4 ili 5, koliko ko smatra da je realan broj prosecno poslatih poruka po jednom glasacu, dobija otprilike broj klinki/aca clanica grupica na fejsu posvecenih doticnom.
Svaka cast @GhettoBeograd, ti si to ispravno zakljucio i bez digitrona. :super:

Ma brate ja samo realno razmisljam iako mi se ne svidja pesma niti slusam njega,procitaj uostalom zadnje 3-4 strane sta sam pisao sve u vezi pesme :)

Nego citao sam komentare na sajtu Evrovizije iznenadio sam se jer im se svidja nasa pesma i cak je medju favoritima :eek: samo hocu da kazem da ne mora da znaci ako je nama u Srbiji (koji smo u manjina j.b.g) bzvz pesma da je i ljudima van granica nase zemlje ;)

i zaebite te price "jaoooj on nam bruka zemlju sta ce sada drugi da misle o nama" kada je Evrovizija show program a ne crkveni hor pa pesme nisu ni ozbiljne....od onih lorda koji su bili pobedili,pa one trandze iz Ukrajne itd.

koliko se secam i cipela je bila medju favoritima i po kladionicama shirom sveta pa opet nishta!!! Za to mogu samo da kazem da ce na samom dogadjaju da se vidi shta je i kako je al' i dalje moje lichno mishljenje je da prvo Bregovicu nije trebalo da se dozvoli i da "blagoslov" da pravi muziku a drugo da plavokosi muzeloznik (bilbijski izraz za homosexualca) predstavlja ovu parodiju na drzavu al' opet, barem imamo bolju ribu nego shto smo je imali u Finskoj 2007, ako nishta barem je zenstveniji/a

Nego citao sam komentare na sajtu Evrovizije iznenadio sam se jer im se svidja nasa pesma i cak je medju favoritima :eek: samo hocu da kazem da ne mora da znaci ako je nama u Srbiji (koji smo u manjina j.b.g) bzvz pesma da je i ljudima van granica nase zemlje ;) [/QUOTE]

Kukuuu ako pobedi :lol: Ima da nam se nakače na glavu i Grand, i Pink, sve njihove zvezde i zvezdice.:D

koliko se secam i cipela je bila medju favoritima i po kladionicama shirom sveta pa opet nishta!!! Za to mogu samo da kazem da ce na samom dogadjaju da se vidi shta je i kako je al' i dalje moje lichno mishljenje je da prvo Bregovicu nije trebalo da se dozvoli i da "blagoslov" da pravi muziku a drugo da plavokosi muzeloznik (bilbijski izraz za homosexualca) predstavlja ovu parodiju na drzavu al' opet, barem imamo bolju ribu nego shto smo je imali u Finskoj 2007, ako nishta barem je zenstveniji/a

lupetas :p nasa proslogodisnja pesma cipelica uopste nije bila medju favoritima!

lupetas :p nasa proslogodisnja pesma cipelica uopste nije bila medju favoritima!

nisam mislio na sajt neurosonga nego na kladionice koje su i onu ukrucenu tomashevicku shto je imala nastup kao da je metlu zgutala stavljali za favorita 2008 u bg-u, chak je imala i najmanju kvotu po principu domacin pobedjuje ne znam zashto... naravo u nekim ne u svim al' u vecini kladionica je cipelica bila ozbiljan favorit...

nisam mislio na sajt neurosonga nego na kladionice koje su i onu ukrucenu tomashevicku shto je imala nastup kao da je metlu zgutala stavljali za favorita 2008 u bg-u, chak je imala i najmanju kvotu po principu domacin pobedjuje ne znam zashto... naravo u nekim ne u svim al' u vecini kladionica je cipelica bila ozbiljan favorit...

ja se secam kada je Marija pobedila na beoviziji da je onda pocelo isto ko i sad pljuvanje "sramota,pesma je tesko njesra,kako ova muskaraca da nas predstavlja..." i posle par dana je bila emisija na pinku kod one Jelene Alimbic ili kako vec gde je bio gost onaj njen debeli menadzer i rek'o da prema komentarima na sajtu Evrovizije smo medju 3 favorita za pobedu. Na kraju smo i pobedili i posle je dizali svi u nebesa a pre toga po starom srpskom obicaju ispljuvali :think:

Meni nikako ne ide u glavu nas mentalitet sami sebe pljujemo pesmu a stranci nam hvale pesmu:dash: ko je ovde lud?! http://www.eurovision.tv/page/news?id=10463&_t=Milan+Stanković+takes+home+victory+in+Serbia evo vidite nasa pesma ima najvise komentara od svih predstavnika na zvanicnom sajtu i kazu da je super pesma sta god mi mislili u Srbiji!

ja se secam kada je Marija pobedila na beoviziji da je onda pocelo isto ko i sad pljuvanje "sramota,pesma je tesko njesra,kako ova muskaraca da nas predstavlja..." i posle par dana je bila emisija na pinku kod one Jelene Alimbic ili kako vec gde je bio gost onaj njen debeli menadzer i rek'o da prema komentarima na sajtu Evrovizije smo medju 3 favorita za pobedu. Na kraju smo i pobedili i posle je dizali svi u nebesa a pre toga po starom srpskom obicaju ispljuvali :think:

Meni nikako ne ide u glavu nas mentalitet sami sebe pljujemo pesmu a stranci nam hvale pesmu:dash: ko je ovde lud?! http://www.eurovision.tv/page/news?id=10463&_t=Milan+Stanković+takes+home+victory+in+Serbia evo vidite nasa pesma ima najvise komentara od svih predstavnika na zvanicnom sajtu i kazu da je super pesma sta god mi mislili u Srbiji!

Za 2007 me je vishe nerviralo shto ga je Trkulja izduvao sa onakvom pesmetinom za koju su mene stranci po areni pitali KOJI JE VAMA DJAVO BIO PROSHLE GODINE I ZASHTO SE OVAJ CHOVEK NE TAKMICHI OVE GODINE? Marijana niti sam pljuvao niti uzdisao do nebesa ali moram priznati da je bio poprilichan shok kad sam doznao da je pobedila jer to sigurno nisam ochekivao... A shto se tiche komentara na sajtu neurosonga koliko sam uspeo da primetim ovako neispavan i shlogiran od kofeina u glavnom neki shpanci jedno drugom izjavljuju ljubav...

A shto se tiche komentara na sajtu neurosonga koliko sam uspeo da primetim ovako neispavan i shlogiran od kofeina u glavnom neki shpanci jedno drugom izjavljuju ljubav...

me zabevas? :D

Ovo su komentari

It's a very nice song Serbia. I like the singer he has a good attitude...I wish you the best....My LOVE to SERBIA from GREECE

Ovo je balkan- is the best eurovision song this year , for sure !
goo Serbia !! :)

Brilliant song!! i really hope u win!! 12 points from Barcelona!!

PS: u look like a lot to Real Madrid player "Guti" :ppp

GREAT SONG! CATCHY SONG!
12 POINTS FROM SWEDEN!
HEHEHE!

Good song..Really great....................Good luck from Armenia

ae sad mi cemo ovde da pljujemo,stranci da nas hvale i recimo pobedimo ima da pojedemo sva g.ovna koja smo izasrali pljujuci ga:lol:

me zabevas? :D

Ovo su komentari

ae sad mi cemo ovde da pljujemo,stranci da nas hvale i recimo pobedimo ima da pojedemo sva g.ovna koja smo izasrali pljujuci ga:lol:

da oni ostali komentari ispod na shpanskom nishta? :) ja znam da necu jesti nishta jer se ja iskreno ni ne osecam kao drzavljanin ove zemlje odavno tako da mogu da $erem po njemu pa sve da on sam osvoji svetsko prvenstvo u fudbalu...

Ma brate ja samo realno razmisljam iako mi se ne svidja pesma niti slusam njega,procitaj uostalom zadnje 3-4 strane sta sam pisao sve u vezi pesme :)

Nego citao sam komentare na sajtu Evrovizije iznenadio sam se jer im se svidja nasa pesma i cak je medju favoritima :eek: samo hocu da kazem da ne mora da znaci ako je nama u Srbiji (koji smo u manjina j.b.g) bzvz pesma da je i ljudima van granica nase zemlje ;)

i zaebite te price "jaoooj on nam bruka zemlju sta ce sada drugi da misle o nama" kada je Evrovizija show program a ne crkveni hor pa pesme nisu ni ozbiljne....od onih lorda koji su bili pobedili,pa one trandze iz Ukrajne itd.

A misliš da su crkveni horovi baš i toliko ozbiljni? :zper: :D

Back