EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma ovo je bre sve Popoviceva mucka, a mi se primamo ko saucesce! :hahaha:
Oliver Katic bese najbolji od ovih svih, i sa najmanje debilnim tekstom. Bregovic je samo odradeo sto uvek radi, potrazite na youtube rusku pesmu Katusa (Katjusa) prvih par taktova Oliverove i ove pesme su isti, ali nebitno.
Tekstovi koje je Tucakovicka nadrljala dok je kuvala pasulj, jednog hladnog popodneva, na granici su buncanja. No dobro, treba ih prilagoditi ciljnoj grupi koja ili nema mozga ili ga ne koristi (ili ga ima samo u tragovima, u kom slucaju je i bolje sto ga ne koristi). U Oslu niko i nece razumeti sta Beli laprda...
Ja necu da navijam za nas, ne mogu...to je ko da te neko tera da jedes sto se ne jede, zato sto je nase, i da vices "Uuuuuuuuuuuuu, sto mi prija!", a kad dobijes zuticu ili dizenteriju, verovatno trebas da se jos i obradujes.
Mozda su male zeljancice glasale za svog ljubimca, ali ako smo nesto naucili zadnje nedelje, to je da se to sa telefonima i sms lako namesta. Nisam teoreticar zavere, ovo je racionalno objasnjene, gde je novac tu su odgovori (Qui bono?) A svi tragovi novcanica vode do jednog naocarka koji bi ubio da ima smisla za humor, da se mozda nekad neko u studiju od srca nasmeje njegovim forkama, kad vodi emisiju, osim najblizih mu saradnika.
A one igracice u pozadini? Grandma-brakedance? Jel malo neukusno ili se samo meni cini?

Opste poznato je da lepota dolazi iznutra,ali ipak,to bice koje nas predstavlja nema ni takvu lepotu.:confused:
Tacno,ne odgovara mi ni to sto lepo peva jer je skaradna.Od sebe pravi mini-monstruma.Sama je kriva sto izaziva takve reakcije.Neki ruzni ljudi umeju da budu simpaticni i harizmaticni,a ona se trudi da bude bas suprotno.Zasto da je osporavam u tome.Ruzna je,lezbejka je,lepo peva.Ovde smo da komentarisemo o svemu tome,ako ti smeta to sto se svadjamo,idi u hipije,forum sluzi za razlicita misljenja,a ne za sirenje mira.Ukusi su razliciti,a onaj ko podrzava naseg predstavnika nema ukusa.

Tacno :ok:
Evrovizija je obican cirkus,sou gde zemlje salju predstavnike da ih sramote.
Ni ja je ne gledam.Ne bih da se nerviram jos vise.Pink Floyd rulz :super:

mozda jednog dana i izadjes iz puberteta, pa pocnes da razmisljas bez hormonalne presije..prosto ti se iskristalisu utisci i zelje i bitno naucis da odvajas od nebitnog, pa onda realan svet vidis na pravi nacin.

a mozda si vec izasla iz puberteta, a ono bitno za odrastanje nikad nisi naucila..`ebemliga sta je..:think:
al znam samo da ce mnogo zajebano da ti bude u zivotu onda..

postoje stvari koje se rade na odredjenim mestima..nije sve za svud..
zna se sta je evrovizija..i pesma koja ispred srbije ide ove godine je odlicna..sa sve milanom koji je peva..i devojcicama djuskalicama koje idu uz njega..one jos malo nek uvezbaju..

a sto se tice lepote - floydovci su izuzetno lepi ljudi..volim i ja njihovu muziku i rado ih slusam.
i stil oblacenja im je takav.
mislim, za razliku od marije..:roll:

mozda jednog dana i izadjes iz puberteta, pa pocnes da razmisljas bez hormonalne presije..prosto ti se iskristalisu utisci i zelje i bitno naucis da odvajas od nebitnog, pa onda realan svet vidis na pravi nacin.

a mozda si vec izasla iz puberteta, a ono bitno za odrastanje nikad nisi naucila..`ebemliga sta je..:think:
al znam samo da ce mnogo zajebano da ti bude u zivotu onda..

postoje stvari koje se rade na odredjenim mestima..nije sve za svud..
zna se sta je evrovizija..i pesma koja ispred srbije ide ove godine je odlicna..sa sve milanom koji je peva..i devojcicama djuskalicama koje idu uz njega..one jos malo nek uvezbaju..

Prvo ti odrasti pa me uci kako ja da odrastam
Sta pametujes sad,onaj ko ne slusa tvog voljenog Milana nije zreo,nije pametan,ili nije izaso iz puberteta?Vidim ja realnost mnogo bolje nego ti,zato i vidim da je ona pesma obicno djubre.A tebi je momak cija je publika,kao sto Blackmore rece,od 8 do 14 godina simpatican,i uz to odlicno peva.I ti ces meni da pricas da ce da mi se iskristalise kad izadjem iz puberteta...sigurno nece na taj nacin da pocnem da slusam to sto vi zovete muzikom.:confused:
I kad vec slusas floyde,trebalo bi da si odavno odustao od turbo folka.

Prvo ti odrasti pa me uci kako ja da odrastam
Sta pametujes sad,onaj ko ne slusa tvog voljenog Milana nije zreo,nije pametan,ili nije izaso iz puberteta?Vidim ja realnost mnogo bolje nego ti,zato i vidim da je ona pesma obicno djubre.A tebi je momak cija je publika,kao sto Blackmore rece,od 8 do 14 godina simpatican,i uz to odlicno peva.I ti ces meni da pricas da ce da mi se iskristalise kad izadjem iz puberteta...sigurno nece na taj nacin da pocnem da slusam to sto vi zovete muzikom.:confused:
I kad vec slusas floyde,trebalo bi da si odavno odustao od turbo folka.

ja milana ne slusam. i nemam pojma sta momak peva inace.koji je njegov stil.
i pazi iznenadjenja, nisam fan niciji.
nisam bila ni kad sam bila u pubertetu, a kamo li sada.
ovde nismo da bi komentarisali milanovu muziku. ovde komentarisemo pesmu koja ce biti predstavnik na eusongu 2010.
i sta fali ako milana slusa populacija od 8,- 14 god?
ovo sto je brega napravio, marina napisala, a milan otpevao ce ostaviti na eu sasvim korektan utisak i vise od toga..samo malo djuskalice da se uklope i bice to sve ko bomboncic :ok:

meni su se vise za sve ove godine koliko ih imam malo smucili iskompleksirani mrsomudi koji iza sebe nemaju nista napravljeno, al su razvili sopstveni otrov do perfekcije da opletu svakog ko malo istrci od proseka..
samo nisu svesni da sa takvim otrovom najvise truju sami sebe.
nemoj mala, ne valja ti to..bices mnooooogo ruzna bre..ne za neku neku godinu..za neki mesec!
ako tako nastavis.:cool:

ili je razlog za to samo tvoje ludilo?
nisi ti za dzabe uzela takav nick.

ja milana ne slusam. i nemam pojma sta momak peva inace.koji je njegov stil.
i pazi iznenadjenja, nisam fan niciji.
nisam bila ni kad sam bila u pubertetu, a kamo li sada.
ovde nismo da bi komentarisali milanovu muziku. ovde komentarisemo pesmu koja ce biti predstavnik na eusongu 2010.
i sta fali ako milana slusa populacija od 8,- 14 god?
ovo sto je brega napravio, marina napisala, a milan otpevao ce ostaviti na eu sasvim korektan utisak i vise od toga..samo malo djuskalice da se uklope i bice to sve ko bomboncic :ok:

meni su se vise za sve ove godine koliko ih imam malo smucili iskompleksirani mrsomudi koji iza sebe nemaju nista napravljeno, al su razvili sopstveni otrov do perfekcije da opletu svakog ko malo istrci od proseka..
samo nisu svesni da sa takvim otrovom najvise truju sami sebe.
nemoj mala, ne valja ti to..bices mnooooogo ruzna bre..ne za neku neku godinu..za neki mesec!
ako tako nastavis.:cool:

ili je razlog za to samo tvoje ludilo?
nisi ti za dzabe uzela takav nick.
Tvoja stvar da li ga slusas ili ne.Ja ga ne podrzavam,ne svidja mi se ni koreografija,ni muzika,ni on.Ako ti mislis da ce da se svide eu tako sto ce on da se ceri i skakuce sa napaljenim klinkama,sutirajuci sam sebe u dupe i izvodeci neki majmunski ples,tvoja stvar bre.A ti si smireno i cisto bice i dolazis na forum kako bi meditirala.Izvini,necu vise da se trujem,moja greska,idem u crkvu da se pomolim za milanceta i srbiju,ma kakvu predstavu ili glupost oni izveli.
A sto se tice ludila,uh,da...pre neki dan su me pustili iz psihijatrijske bolnice,znas,da prosetam malo. Posebno zato sto su znali ko ce da pobedi,pa da se iznerviram jos malo kako su nam ljudi ograniceni pa da za onog kazu da je dobar. :confused:
Ali,ja vise necu da se nerviram,mrzi me da se raspravljam vise...nema smisla.

Tvoja stvar da li ga slusas ili ne.Ja ga ne podrzavam,ne svidja mi se ni koreografija,ni muzika,ni on.Ako ti mislis da ce da se svide eu tako sto ce on da se ceri i skakuce sa napaljenim klinkama,sutirajuci sam sebe u dupe i izvodeci neki majmunski ples,tvoja stvar bre.A ti si smireno i cisto bice i dolazis na forum kako bi meditirala.Izvini,necu vise da se trujem,moja greska,idem u crkvu da se pomolim za milanceta i srbiju,ma kakvu predstavu ili glupost oni izveli.
A sto se tice ludila,uh,da...pre neki dan su me pustili iz psihijatrijske bolnice,znas,da prosetam malo. Posebno zato sto su znali ko ce da pobedi,pa da se iznerviram jos malo kako su nam ljudi ograniceni pa da za onog kazu da je dobar. :confused:
Ali,ja vise necu da se nerviram,mrzi me da se raspravljam vise...nema smisla.

sto bre?:eek:
pa ovo je forum..nisi valjda neki hipi,m?:mrgreen:

meni se bas svidja kako milance ``sutira sebe u dupe``..
sarmantan malisa..
napravice on dobru karijeru i nesto od svog zivota za razliku od nekih nezadovoljnih dezurnih pljuvaca ;)

Sigurno ne netalentovani ***** iz grand produkcije -.-

Okej, ispljuvali ste Milana Stankovica, jeste i gejast i chisti projekat Grand Produkcije, isto kao i Lady Gaga MTV-ja, ali ne mozete reci da nije talentovan. ;)
Momak ima dobar glas, isti cholin.
Pa, chak i u ovoj pjesmi mozete to primjetiti. ;)
Pjesma je chista zezalica, a on svashta radi sa svojim glasom.

Isto tako, Vukashin Brajic koji nas predstavlja nema pjesmu koja moze popaliti evropsku publiku uvijek zeljnu vrckavih pjesama,ali itekako moze igrati na kartu predobrog glasa. :)

Vukasin Brajic - Munja i grom

I da, da se ogranichim, ne slusham ni Grand, ni Bregu, bash naprotiv, u nekim totalno drugim sam vodama. ;)

Meni je Siskica/Beli iso na zivce od kad sam ga prvi put vido, nicim izazvan, pukom igrom slucaja. Plus su tekst i koreografija imbecilni, muzika osrednja. Pesma je najobicnija selska poskocica za gradske i prigradske seldzuke, sto odvale kilo radze pa izadju u diskoteku, naruce pivo (jedno,dva) cirkaju ga celo vece, do 12h strana zika, posle 12h Grand, pa su onda i fensi i urbani i u trendu.
Ne znam, nas dicni predstavnik budi u meni sociopatke sklonosti, ne bi ja kteo da ga nabodem, sama bi ruka posla. :hahaha: Ali to je moja licna stvar.
Ljubice grudi ti haubice!?!
Ma kake haubice, howiceri, oni Nemacki od 75 mm iz invazije na Poljsku 1939...:eek: :rotf:

muzika = tipichna ciganska! Shta li ce svet misliti o ovoj zemlji i njenim stanovnicima ne zelim ni da znam! Koreografija.... "igrachice" u narodnoj noshnji sa air-max giljama na nogama... nema shta, prosto da uzmesh sekirche i da krenesh da seckash od kolena na gore, a o textu je suvishno prichati, povezanost izmedju strofa POSTOJI KOLIKO I KARLEUSHINA ORIGINALNOST...

muzika = tipichna ciganska! Shta li ce svet misliti o ovoj zemlji i njenim stanovnicima ne zelim ni da znam! Koreografija.... "igrachice" u narodnoj noshnji sa air-max giljama na nogama... nema shta, prosto da uzmesh sekirche i da krenesh da seckash od kolena na gore, a o textu je suvishno prichati, povezanost izmedju strofa POSTOJI KOLIKO I KARLEUSHINA ORIGINALNOST...

jeste brate mrgudi i negativci..do podne sebe, a od podne ceo svet! :sad2:

kakav vi utisak ostavljate na svet (pa i mi smo neki svet valjda) sa tolikim neopravdanim pljuvanjem. jel se to zapitate? :eek:

aman ljudi..evovizija trazi takve pesmice..pevljive..bez neke dubine..
evrovizija sluzi da izmami osmeh, da vam se ureze takt i da ga pevusite u sebi a da toga niste ni svesni, da se zabavite to vece..onaj ko svoju zemlju predstavlja, moze ukoliko je kvalitetan kao pevac i ima harizmu ovaj festival da iskoristi kao odskocnu dasku u karijeri.

da mi je znati, ispod kakve pecurke li ste odrasli kad toliko mrzite sve oko sebe?:roll:

Okej, ispljuvali ste Milana Stankovica, jeste i gejast i chisti projekat Grand Produkcije, isto kao i Lady Gaga MTV-ja, ali ne mozete reci da nije talentovan. ;)
Momak ima dobar glas, isti cholin.
Pa, chak i u ovoj pjesmi mozete to primjetiti. ;)
Pjesma je chista zezalica, a on svashta radi sa svojim glasom.

Isto tako, Vukashin Brajic koji nas predstavlja nema pjesmu koja moze popaliti evropsku publiku uvijek zeljnu vrckavih pjesama,ali itekako moze igrati na kartu predobrog glasa. :)

I da, da se ogranichim, ne slusham ni Grand, ni Bregu, bash naprotiv, u nekim totalno drugim sam vodama. ;)

milan stankovic je toliko pederast da mi je muka gledati ga i još više čvake koje ga podržavaju. vukašin je roker i ne podilazi ukusu grand publike - citaj lujke koje vole cajke.da imamo malo više pameti pitali bi karleušu,eru,¨cecu,aleksicku,bubamaru i ostale cajke odkud im tolika imovina,tolike pare da se razmecu i proseravaju dok vecina naroda
gladuje! oni ne placaju porez,na crno uzimaju novac od ulaznica,a vas norode ko ****.:mrgreen:

Ali JAOOOOOOOOOOOOO koliko Emina ne zna da peva, pa zaduvala se sirota, pa ne mož da izvuče, pa ne mož ništa... i što tako lepa ne češka leđa mužu i ne pevuši detetu, nije mi jasno... šta se troši na ove beznačajnosti...

Kuku neko nas zeza jel da...:eek:

ne zeza tamyca94.
to znaci da nisi jos velika dovoljno da umes da razgranicis sta je ono sto je potrebno jedna festivalska pesmica da ima, da bi mogla da se dopadne i bude prihvacena ( koliko god na prvo slusanje zvucala haoticno-nelogicno)
zato su velike cike i tete da vas to nauce.
niko se nije iskusan i naucen rodio.:mazi:

ne zeza tamyca94.
to znaci da nisi jos velika dovoljno da umes da razgranicis sta je ono sto je potrebno jedna festivalska pesmica da ima, da bi mogla da se dopadne i bude prihvacena ( koliko god na prvo slusanje zvucala haoticno-nelogicno)
zato su velike cike i tete da vas to nauce.
niko se nije iskusan i naucen rodio.:mazi:

Ok... Razumem ja vrlo dobro sta je pesmama potrebno da bi se dopale publici... Dopalo se strancima a nije nama... Zasto.. Marija Serifovic nije imala glupacku pesmu pa je pobedila... Znaci nije toliko potreban ovakav ritam da bi se pesma zavolela i nekome dopala..

Proslogodisnji pobednik mi se nije dopao ali je bar imao kolko-tolko normalan tekst... Kolko znam bilo je dosta pesama sa tekstovima kao sto je Bregin i nisu se dobro plasirali... Zato sam i pitala jer nas neko zeza...

jeste brate mrgudi i negativci..do podne sebe, a od podne ceo svet! :sad2:
da mi je znati, ispod kakve pecurke li ste odrasli kad toliko mrzite sve oko sebe?:roll:
To je greska, devojcice, ne treba da cekam podne da bih prezirao (ne mrzeo, to je previse jaka i vredna emocija,da se rasipa na svakog) ljudsku glupost i mediokritetstvo. :) Sebe volim najvise na svetu :heart:
Poenta je da je od tri pesme pobedila najgora, od tri izvodjaca najslabiji, od tri zla najvece...i ako nekim cudom mali Grandovac napravi internacionalnu karijeru, bas da vidim ko ce da sme da pljuje cika Saletove pulene. Ko sa deceom leze, popisan se budi. Bice Grand obavezna lekcija iz muzickog za koju godinu...

To je greska, devojcice, ne treba da cekam podne da bih prezirao (ne mrzeo, to je previse jaka i vredna emocija,da se rasipa na svakog) ljudsku glupost i mediokritetstvo. :) Sebe volim najvise na svetu :heart:
Poenta je da je od tri pesme pobedila najgora, od tri izvodjaca najslabiji, od tri zla najvece...i ako nekim cudom mali Grandovac napravi internacionalnu karijeru, bas da vidim ko ce da sme da pljuje cika Saletove pulene. Ko sa deceom leze, popisan se budi. Bice Grand obavezna lekcija iz muzickog za koju godinu...

...Niko da odgovori na pitanje koje postavljam vec treci put - da li je moguce ocekivati da jedna kompozicija, bilo kakva, pomiri sve afinitete i kriterijume?...Citam komentare na ovu temu i vise je nego jasno da bi bili identicni, ako ne i daleko grublji u kvalifikacijama i sa izrazito ksenofobicnim ili nacionalistickim kontekstom da su kojim slucajem pobedile druge dve kompozicije...

Back