Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
![]()
Jaoj, a vidite ovo... Prevrshilo je svaku meru, glupost nad glupostima...
slazem se.....volim kad su takmichari originalni ali ovo prelazi svaku meru......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Jaoj, a vidite ovo... Prevrshilo je svaku meru, glupost nad glupostima...
nije tako..za dimu se zna mozda malo vise nego za sirusho....nego su njeni fanovi iz srbije koji je na youtube-u nazivaju favoritom trebali da pripreme docek kao mi
Pogledajte prilog 36972
Da definitivno je prvo polufinale bolje. Samo mu fali velika cetvorka i mi da bi bilo finale, jer su sve sami favoriti. A drugo je dosadno. Treba cuti prvih 4-5 pesama i to je to. Nego gde si to cula i videla da kopira Mariju?

)Kako stvari stoje, verujem da ce ovo biti naj ESC do sada! Ma mi idemo iz krajnosti u krajnost!
Ne mogu da verujem da je ostallo joe svega 3 dana do semifial I!!!
pozZ
Pa super sto odustaje...hehe!
Irena, ne mogu da verujem, mislim da sam te malopre na b92 prepoznao...Bila si pored Dime sa papirom, cekala autogram??? Jesam li u pravu????
Kao sto vidite, glasanje je pocelo. Svi mogu da glasaju, samo sto ih molimo da budu objektivni i postuju pravila.
Pravila:
1. Ne sme se glasati za jednu drzavu dva puta.
2. Voleli bismo da glasate objektivno jer prema ovom forumu mozete da glasate za svoju zemlju, pa vas molimo da glasate jako objektivo i razumno.
3. Glasa se po evrovizijskom principu (bodovanje, bez 9 i 11 poena).
4. Imate pravo da glasate samo JEDNOM!!
5. Glasovi iz polufinala se sabiraju i pravi se lista takmicara u finalu, koja nema veze sa onom u sadasnjosti. Glasanje za finale pocinje tek tada, kad objavimo sve finaliste.
Pozivamo vas da u sto vecem broju ucestvujete u ovom glasanju i da odaberemo svog pobednika.
Pa super sto odustaje...hehe!
Irena, ne mogu da verujem, mislim da sam te malopre na b92 prepoznao...Bila si pored Dime sa papirom, cekala autogram??? Jesam li u pravu????

Upravo sam procitao na sajtu OGAE Srbija kako Dima odustaje. Naime, radi se o mnogobrojnim zahtevima delegacije Rusije, pa i o nekakvom problemu sa merdevinama i celokupnoj opremi koja im je potrebna, a koja mora da se razmontira za minut, kolika je vremenska razlika do pretstavljanja Grcke.