Eurovision 2008-Takmicari

irska,%20dustin%20the%20turkey.jpg

Jaoj, a vidite ovo... Prevrshilo je svaku meru, glupost nad glupostima...

slazem se.....volim kad su takmichari originalni ali ovo prelazi svaku meru......:roll: :roll: :roll:

Da definitivno je prvo polufinale bolje. Samo mu fali velika cetvorka i mi da bi bilo finale, jer su sve sami favoriti. A drugo je dosadno. Treba cuti prvih 4-5 pesama i to je to. Nego gde si to cula i videla da kopira Mariju?

pa na snimku...kad izvodi pesmu..pokreti su slicni i tako cak otvara usta...a one iza nje isto onako kao stavljaju sake na njena ramena...bas kao u izvodjenju "molitve".....pesma nije losa ali definitvno nije originalna
a sto se tice onog curana...stvarno nemam reci..."on" je kao i politicar i cak mislim da se nekad kandidovao za predsednika...:dontunderstand:

Meni njena pesma uopste nije nesto posebno, ne izdvaja se. Sam prolazak u finale bi bio feliki uspeh za njih, mada imali su srecu da upadnu u ovo losije polufinale. Sad mi je zao sto neke dobre pesme iz prvog polufinala nece proci dalje zbog jake konkurencije.
Nastavak: Evo sad sam pogledao njenu probu od sinoc. Ona je stvarno simpaticna, ali je koreografija takva kopija da je to vise nego providno. Ono sto kazete sa rukama, pa onda kada ona iz pozadine prolazi izmedju njih i staje na celo, pa njeni pokreti rukom i kretanje pratecih vokala (kad se okrenu ledjima). Bas je sramota, al to je njihov problem. Ne mislim da je ona licno kriva, ali ovaj deo izvodjenja je vise nego neoriginalan.

Poslednja izmena:
Upravo sam procitao na sajtu OGAE Srbija kako Dima odustaje. Naime, radi se o mnogobrojnim zahtevima delegacije Rusije, pa i o nekakvom problemu sa merdevinama i celokupnoj opremi koja im je potrebna, a koja mora da se razmontira za minut, kolika je vremenska razlika do pretstavljanja Grcke.

Ja sam juce gledao Odbrojavanje do Eurovision 2008 na HRT2 (emisija je za evropsko gledaliste ne samo za Hrvatsku). Voditelji su Nina (ako se tako zove) Radulovic (devojka u onom drugom paru na Beoviziji, oni su izgubili) i Jovan Radomir i bilo je o svemu. O takmicarima, Areni, komsijskom glasanju......Inace Arena izgleda svetski, stvarno sjajno, genijalno, prelepo, neopisivo WOW WOW WOW WOW!!! Voditelji su pricali engleski, malo deluje glupavo sa engleskim humorom koji nama uopste ne stoji, ali sve u svemu fina emisija od 30 min. O komsijskom glasanju je bilo reci. Naime EBU je uradio eksperiment, tj. oduzeli su glasove svih drzava istocne Evrope, tako da ostanu glasovi samo zaradne, i razlike su minimalne. Srbija je prva, Ukrajina druga, Rusija treca, jedino Belorusija pada na 4. mesto, a na trece dolazi Turska i to je sve. Znaci posteno smo pobedli. A kad bi ove godine!!! Do sad sad su samo Luxemburg, Izrael i Irska uspeli da pobede dva puta za redom, ali ne znam da li su sve pobede bile kod kuce, pa prema tome imamo dobre sanse da ponovimo uspeh (osecam da ce nesto biti).

Poslednja izmena:
Kao sto vidite, glasanje je pocelo. Svi mogu da glasaju, samo sto ih molimo da budu objektivni i postuju pravila.
Pravila:
1. Ne sme se glasati za jednu drzavu dva puta.
2. Voleli bismo da glasate objektivno jer prema ovom forumu mozete da glasate za svoju zemlju, pa vas molimo da glasate jako objektivo i razumno.
3. Glasa se po evrovizijskom principu (bodovanje, bez 9 i 11 poena).
4. Imate pravo da glasate samo JEDNOM!!
5. Glasovi iz polufinala se sabiraju i pravi se lista takmicara u finalu, koja nema veze sa onom u sadasnjosti. Glasanje za finale pocinje tek tada, kad objavimo sve finaliste.
Pozivamo vas da u sto vecem broju ucestvujete u ovom glasanju i da odaberemo svog pobednika
.

Za sve koji mozda ne znaju ili su nam se tek prikljucili. Ovde smo poceli glasaje za naseg pobednika na Evroviziji. Pravila su navedena i molimo da ih postujete. Glasovi se sabiraju uoci finala i polufinala.

Poslednja izmena:
Pa super sto odustaje...hehe!
Irena, ne mogu da verujem, mislim da sam te malopre na b92 prepoznao...Bila si pored Dime sa papirom, cekala autogram??? Jesam li u pravu????

ne,ne odustaje....da bila sam na njegovoj zurci u Sava Centru,evo mene i Edvina Martona-violiniste koji ce nastupiti s Dimom svirajuci STRADIVARIJUS violinu

...ali ne znam da li sam se bas ja videla...ja nisam gledala te vesti ali rekli su mi
svasta sam dobila...majcu,letke,postere,razglednice,cd-ove,narukvice i tako

VOTE FOR DIMA!!!

Poslednja izmena:
Upravo sam procitao na sajtu OGAE Srbija kako Dima odustaje. Naime, radi se o mnogobrojnim zahtevima delegacije Rusije, pa i o nekakvom problemu sa merdevinama i celokupnoj opremi koja im je potrebna, a koja mora da se razmontira za minut, kolika je vremenska razlika do pretstavljanja Grcke.

ne odustaje-bice leda ali ne merdevina,gledala sam drugu probu...sta da se radi:)

Back