Eurovision 2008-Takmicari

Ne svidja mi se. Vise mi se svidja Norveska, Izrael, Nemacka, Spanija, Svajcarska i Slovenija, Makedonija (od slabije rangiranih zemalja na kladionicama).
Norveska: Njen glas je sjajan.
Izrael: Balada mi se jako svidja. Melodija i jezik su se bas dobro uklopili.
Nemacka: Odlicna.
Spanija: Potpuno ludo i brzo ulazi u usi.
Svajcarska: Kao kod Izraela.
Slovenija: Cuo sam i na engleskom i slovenackom. Slovenacki je mnogo bolji od engleskog i lepse zvuci.
Makedonija: U Tamarinom stilu koji mi se jako svidja.
Inace moji moji favoriti su Rusija, Jermenija, Svedska, Grcka i SRBIJA!!!:mrgreen::mrgreen:

Spanija koliko brzo ulazi u ushi, toliko brzo iz ushiju i izlazi... Pesma je ochajna i iskreno im zhelim poslednje mesto... A Makedonci cje pevati na engleskom, tako da ne rachunaju na moj glas, jer pesma nikako ne zvuchi na engleskom... Portugalija, GO! Sehnora do mar... :D

Ja se slazem sa vama oko Makedonije i Slovenije.. Mada slovenska predstavnica pleni samim pojavljivanjem na sceni... haha tako da nije bitan jezik kojim peva, a za Makedoniju svakako necu da glasam iz vise razloga pa i zbog toga jer je u grupi Adrian shiptar! eto...
Inache ovih dana mi se Armenia non stop vrti u glavi, i Rumunija polako se penje na mojoj listi...
Pozz drustvo!

Svuda prodji svojoj kuci dodji. Zaista, na kom god forumu, blogu itd. sam bio nigde nije tako saren izbor favorita kao kod nas. Napolju svi isticu svoje, oni su najbolji, najlepsi, razbice, pa se onda jave jos neki slicni itd. A kod nas neko je za ovog, neko za onog, neko za treceg....I kad u ovom trenutku napravim neku rekapitulaciju, ne mogu da se odlucim ko ce da pobedi, pa cak i ja se nisam odlucio za svog favorita (prvo Grcka, pa Svedska, pa Rusija). Jedino, sve sam manje siguran da cemo to biti mi, nekako nema ova pesma taj kapacitet kao "Molitva" ,ali se uzdam da mozda bude zvucala tako mocno u Areni da pobedi, Svedska mi je prava evrovizijska pesma, Rusija je najbliza nekoj formi "Molitva", Jermenija pravo osvezenje, Ukrajina=MTV.

Svuda prodji svojoj kuci dodji. Zaista, na kom god forumu, blogu itd. sam bio nigde nije tako saren izbor favorita kao kod nas. Napolju svi isticu svoje, oni su najbolji, najlepsi, razbice, pa se onda jave jos neki slicni itd. A kod nas neko je za ovog, neko za onog, neko za treceg....I kad u ovom trenutku napravim neku rekapitulaciju, ne mogu da se odlucim ko ce da pobedi, pa cak i ja se nisam odlucio za svog favorita (prvo Grcka, pa Svedska, pa Rusija). Jedino, sve sam manje siguran da cemo to biti mi, nekako nema ova pesma taj kapacitet kao "Molitva" ,ali se uzdam da mozda bude zvucala tako mocno u Areni da pobedi, Svedska mi je prava evrovizijska pesma, Rusija je najbliza nekoj formi "Molitva", Jermenija pravo osvezenje, Ukrajina=MTV.

Takodje je i Rusija = MTV ! ;)

Tachno tako...Evo neko moje misljenje o nekoliko pesama:
1. Serbia - treba je malo doraditi, sve mi nekako nesto fali tu...
2. Sweden - prava sapunjava pesmica, la, la, la...ali mnogo zarazna i slazem se, prava pesma za ESC, bar ulazi u koncepciju dosadasnjih nekako....
3. Russia - meni licno nije nista toliko extra da bi pobedila i ne svidja mi se licno predstvanik...vec vidjen, mada je i swedjanka vec vidjena, ali bolje je nju gledati ponovo....mada ovde je rec o pesmama...hehe
4. Ukraine - jako energicna, ali mi se ne svidja ko stoji iza te pesme...Kirkorov...Ocekujem extra nastup.
5. Israel - slazem se, neko rece nema dobru reklamu, inace fenomenalan glas i balada, kako ce to dobro da bude u areni, nadam se da ce proci u finale!
6. Georgia - jako dobra pesma, puna emocija...
7. Azerbaijan - nesvakidasnja pesma, ali su mi nekako mnogo cudni predstavnici...
8. Armenia - svaka pohvala! Odlichna je! Cini mi se da ima dobru dijasporu i potencijalne glasace!
9. Czech Republic - u pocetku mi je bila smor, ali nakon nekoliko slusanja ziva zaraza! Sada mi je u fazi silazne putanje, ali i dalje mi je ok!
10.Germany - svaka cast! super pesma....
AJDE USKORO DA GLASAMO, SVAKO ZA PO 5 FAVORITA, BODOVI OD 1-5 I DA IZABEREMO NAJ PESMU FORUMA! MOZETE IZMENJATI PRAVILA... OCEKUJEM AKCIJU! POZZZZZZZZ :)

Tachno tako...Evo neko moje misljenje o nekoliko pesama:
1. Serbia - treba je malo doraditi, sve mi nekako nesto fali tu...
2. Sweden - prava sapunjava pesmica, la, la, la...ali mnogo zarazna i slazem se, prava pesma za ESC, bar ulazi u koncepciju dosadasnjih nekako....
3. Russia - meni licno nije nista toliko extra da bi pobedila i ne svidja mi se licno predstvanik...vec vidjen, mada je i swedjanka vec vidjena, ali bolje je nju gledati ponovo....mada ovde je rec o pesmama...hehe
4. Ukraine - jako energicna, ali mi se ne svidja ko stoji iza te pesme...Kirkorov...Ocekujem extra nastup.
5. Israel - slazem se, neko rece nema dobru reklamu, inace fenomenalan glas i balada, kako ce to dobro da bude u areni, nadam se da ce proci u finale!
6. Georgia - jako dobra pesma, puna emocija...
7. Azerbaijan - nesvakidasnja pesma, ali su mi nekako mnogo cudni predstavnici...
8. Armenia - svaka pohvala! Odlichna je! Cini mi se da ima dobru dijasporu i potencijalne glasace!
9. Czech Republic - u pocetku mi je bila smor, ali nakon nekoliko slusanja ziva zaraza! Sada mi je u fazi silazne putanje, ali i dalje mi je ok!
10.Germany - svaka cast! super pesma....
AJDE USKORO DA GLASAMO, SVAKO ZA PO 5 FAVORITA, BODOVI OD 1-5 I DA IZABEREMO NAJ PESMU FORUMA! MOZETE IZMENJATI PRAVILA... OCEKUJEM AKCIJU! POZZZZZZZZ :)

Super ideja.
Nego mogli bisMo da napravimo polufinala, pa onda da sklopimo finale.
1. NIKO NE SME DA GLASA DVA PUTA.
2. NE SME SE GLASATI ZA JEDNU DRZAVU DVA PUTA (BUGARSKA 4 POENA, BUGARSKA 1 POEN).
3. SVAKO IMA SLOBODAN IZBOR.
4. BODOVI SE SABIRAJU VECE PRE POLUFINALA I FINALA, PA KO BUDE BIO NA FORUMU MOZE SLOBODNO TO DA URADI.
5. KAKO CEMO DA ODREDIMO NECIJU NACIONALNOST, PA I PRAVO DA GLASA / NE GLASA ZA NEKU PESMU?
Pobednik ce biti "Pobednik foruma Krstarice".

Poslednja izmena:
Zdravo drugari! Bas mi je drago da Vam se dopada ideja!
Bravo Fibiskus, salzem se sa pravilima igre...
Kovach, hvala na glasanju, ali sta mislite da otvorimo novu temu ili ovde da nastavimo to glasanje?
Ja bih rekao da svi imaju prava na glasanje, ali Vas ujedno molim da budete maximalno objektivini, da ne glasate recimo za Srbiju jer je Srbija ili ne glasate za Albaniju jer je Albanija.... razumete me!
ODLICHNA IDEJA ZA POLUFINALE I FINALE!
SVAKO NEKA OSTAVI GLASOVE ZA SEMIFINAL I, II TE FINALE! PO 5 POENA!
Kovach, zao mi je, moraces ponovo! hehe!
VELIKI POZZZZ

WOW!!!! Ovo nisam znao. Zar je moguce da se tamo takvi ljudi uplicu u nesto kao sto je Evrovizijia? Sad mi je jos draze sto smo mi pobedili, a i jedan razlog vise da ne glasam i navijam za Ukrajinu. Nego za glasanje. Da li mi mozemo da otvorimo dve bod-sobe u okviru ove za evroviziju pa da u njima SAMO glasamo. Ne znam da li da pitamo administratore da nam oni to ubace ovde ako mogu. Ja sam im par puta pisao, ali nista.:think::think::think:

Super ideja.
Nego mogli bisMo da napravimo polufinala, pa onda da sklopimo finale.
1. NIKO NE SME DA GLASA DVA PUTA.
2. NE SME SE GLASATI ZA JEDNU DRZAVU DVA PUTA (BUGARSKA 4 POENA, BUGARSKA 1 POEN).
3. SVAKO IMA SLOBODAN IZBOR.
4. BODOVI SE SABIRAJU VECE PRE POLUFINALA I FINALA, PA KO BUDE BIO NA FORUMU MOZE SLOBODNO TO DA URADI.
5. KAKO CEMO DA ODREDIMO NECIJU NACIONALNOST, PA I PRAVO DA GLASA / NE GLASA ZA NEKU PESMU?
Pobednik ce biti "Pobednik foruma Krstarice".

:!::!::!:S obzirom na ocekivanu akciju, evo nekih rezultata. Ja sam kontaktriao mederatora i pitao u vezi sa anketom, novom temom ili nekako u okviru ove, i ogdovor je ovakav. Da napravimo dve nove teme "SEMIFINAL I - Anketa'' i "SEMIFINAL II - Anketa", kao i "FINAL - Anketa" ili nekako drugacije da ih nazovemo, nije vazno kako, pritom da kazemo da je otvaranje soba dozvoljeno od moderatora, a oni ce ih onda spojiti u jednu. Sad ja razmisljam da li da otvaramo anketu, ali na anketi nema mesta za sve ucesnike po polufinalu (ima 10 mesta na anketi, a ucesnika je 19/polufinalu), takodje anketa ukljucuje glasanje samo jednim glasom, a ne 5 poena, 4 poean, 3 peoan, itd. Druga varijanta je da svako napravi svoju rang listu i onda nema ankete vec se broje glasovi, ali se glasa gradativno. Pravila vaze kao i do sada jedino bi morala da se poprave ako bude bilo ankete. Ako se neko odluci da napravi neku od tema ili soba, neka mi pise privatnu poruku na forumu zbog imena i dozvole moderatora. Sad je vas red.:ok:

Što se mene tiče, možemo ovde da krenemo sa glasanjem, da ne komplikujemo! ;)
Samo da li da krenemo sa glasanjem samo za semifinal I ili kako ćemo... I ajde već jednom da krenemo, Evrovizija će se završtiti dok mi krenemo! hahaha... pozZ
Ovih dana ću postaviti svoje glasove za oba polufinala i favorite u finalu! pozZ
P.S. Ako promenite pravila, samo napišite i ja ću se adaptirati! pozZ

Slovenachka! ;) To je velika greshka za ovako velike patriote... :D

svejedno...slovenacka-zadovoljan?A STO SE TICE PATRIOTIZMA tonema nikakve veze sa muzickim ukusom za kvalitet...mi realno ne zasluzujemo da pobedimo...ionako ce Rusija pobediti...juce je Dima Bilan dosao u Bg i najverniji fanovi su ga sacekali na aerodromu(medju kojima sam naravno bila i ja,inace sam iz Bora ali dosla sam u Bg),bilo je puno novinara tako da je privukao veliku paznju sto znaci da je jedan od glavnih favorita....predstavnica Jermenije je prosla i pored mene kao i ostalih na aerodromu,niko je nije ni zapazio...
EUROVISION SONG CONTEST
MOSCOW 2009

svejedno...slovenacka-zadovoljan?A STO SE TICE PATRIOTIZMA tonema nikakve veze sa muzickim ukusom za kvalitet...mi realno ne zasluzujemo da pobedimo...ionako ce Rusija pobediti...juce je Dima Bilan dosao u Bg i najverniji fanovi su ga sacekali na aerodromu(medju kojima sam naravno bila i ja,inace sam iz Bora ali dosla sam u Bg),bilo je puno novinara tako da je privukao veliku paznju sto znaci da je jedan od glavnih favorita....predstavnica Jermenije je prosla i pored mene kao i ostalih na aerodromu,niko je nije ni zapazio...
EUROVISION SONG CONTEST
MOSCOW 2009

Pa zar ne vidis da je to zbog toga sto Dima ima nekakav status i ime ovde, dok za Sirusho svi po prvi put cujemo. Koliko ja znam prosle godine je Marija pobedila, a da je niko pre toga nije znao, a slicno mislim i za Ruslanu.

Poslednja izmena:
DOBRO VEČE IZ NIŠA! XVALA VAM NA OVOJ DIVNOJ ATMOSFERI I ZABAVI!
NIŠ VEČERAS GLASA OVAKO,

SEMIFINAL I:

1. Israel 12 pt.
2. Armenia 10 pt.
3. Russia 8 pt.
4. Bosnia 7 pt.
5. Romania 6 pt.
6. Azerbaijan 5 pt.
7. Poland 4 pt.
8. Moldova 3 pt.
9. Slovenia 2 pt.
10. Greece 1 pt.