EU/USA zlocinci rasturaju Srbiju

vanesssa56:
Da. Super su one Zlatiborske carape.Mislim da u EU imaju isto ako kvalitetne ako ne i kvalitetnije od OVACA iz Australije ;)

Много ме брига, главно да их продајемо.
Ево и српску пушку М-21 продајемо енглезима и американцима у Ираку, Хаубицу продајемо у Јужну Америку, а можда и Тенк у Кувајт...:)

Alekasandar2:
Много ме брига, главно да их продајемо.
Ево и српску пушку М-21 продајемо енглезима и американцима у Ираку, Хаубицу продајемо у Јужну Америку, а можда и Тенк у Кувајт...:)

hehe

ovo mi lici na ono "HRVARSKA PUSKA O HRVATSKOM RAMENU".
Moze li ta puska M-21 biti RUSKA ili se ja jako varam?

Znaci SRPSKI tenk, SRPSKA puska i to sve "zlotvorima" englezima i "sjedinjenoamerikancima"

:lol: :lol: :lol:

nije saradnja nego slabost. i pored toga sto rusija nije usla u rat zbog srbije pomagali su nas obavestajnim podacima tj kada i gde ce nato napasti itd i na taj nacin su spasili veliki broj gradjana nase zemlje. recimo desavalo se da jave 10 minuta pre bombardovanja gde ce gadjati i da nasa vojska se dislocira sa te pozicije na neku rezervnu a to mesto gde je bila bude poravnato.

JerryRopero:
nije saradnja nego slabost. i pored toga sto rusija nije usla u rat zbog srbije pomagali su nas obavestajnim podacima tj kada i gde ce nato napasti itd i na taj nacin su spasili veliki broj gradjana nase zemlje. recimo desavalo se da jave 10 minuta pre bombardovanja gde ce gadjati i da nasa vojska se dislocira sa te pozicije na neku rezervnu a to mesto gde je bila bude poravnato.
Pitanje.

Da li bi Srbija usla u rat iskljucivo u interesu Crne Gore, na primer?

JerryRopero:

SLABOST?
Pa kad neko pribegne fašističkom metodom (Amerika - Srbija, Nemačka - Poljska) šta onda treba da radi taj UN (i ta Rusija što samo diže larmu i buku za koji dolar da ćuti)?

shvati da UN ne postoji. Razbijen je jednako kao i drustvo naroda pre drugog svetskog rata. Znaci samo sila sve ostalo su oblande , i razni drugi mehanizmi da se sila zamota i zavije u ruho prava i pravde.

Rusija je 99te htela da ulozi veto u SB UN. Amerika je to znala zato do glasanja u SB UN nije ni doslo. Isto sto je uradila Amerika sa satelitima protiv Srbije 1999te uradila je Nemacka 1939. godine protiv Poljske. Bez odluke tadasnjeg SB UN-a tj Drustva Naroda napali su Poljsku, Engleska i Francuska su objavile rat Nemackoj da to sprece i bile su porazene. Sila je odlucila a ne pravo. Tako i danas. Napali su nas bez dozvole UN i izvrsili prakticnu agresiju na nasu zemlju. Rusija je u tom trenutku mogla 2 stvari:

- da udje nespremna i slaba iznutra u otvoren rat sa NATO paktom
- da bude sudrzana i da nas pokusa pomoci obavestajnim podacima i drugom logistikom da izdrzimo.

Izabrali su ovo drugo i ja ih u potpunosti razumem i isto bih uradiio na njihovom mestu tada.

Pa 1914. godine Rusija je isto bila veoma slaba, pa je objavila rat Austriji i Nemackoj kad su nas napali. To je dovelo do prvog svetskog rata i ta odluka je Rusija kostala najstrasnije . Doslo je do velike gladi u drzavi sto je omogucilo Nemcima da ubace iz svajcarske Lenjina i ostale komuniste koji su izveli oktobarsku revoluciju 1917. godine, ubili cara Nikolaja Romanova, i zaveli najcrnji komunizam.

Rusiju je ta greska veoma skupo kostala. Cenu te greske placa i danas. Stoga se u rat ide kad si ekonomski jak i kad ti okolnosti idu na ruku. Sto se tice odbrambenih ratova, tu nemas mnogo izbora - ides u rat kad neprijatelj odluci da te napadne.

JerryRopero:
shvati da UN ne postoji. Razbijen je jednako kao i drustvo naroda pre drugog svetskog rata. Znaci samo sila sve ostalo su oblande , i razni drugi mehanizmi da se sila zamota i zavije u ruho prava i pravde.

Rusija je 99te htela da ulozi veto u SB UN. Amerika je to znala zato do glasanja u SB UN nije ni doslo. Isto sto je uradila Amerika sa satelitima protiv Srbije 1999te uradila je Nemacka 1939. godine protiv Poljske. Bez odluke SB UN napali su Poljsku, Engleska i Francuska su objavile rat Nemackoj da to sprece i bile su porazene. Sila je odlucila a ne pravo. Tako i danas. Napali su nas bez dozvole UN i izvrsili prakticnu agresiju na nasu zemlju. Rusija je u tom trenutku mogla 2 stvari:

- da udje nespremna i slaba iznutra u otvoren rat sa NATO paktom
- da bude sudrzana i da nas pokusa pomoci obavestajnim podacima i drugom logistikom da izdrzimo.

Izabrali su ovo drugo i ja ih u potpunosti razumem i isto bih uradiio na njihovom mestu tada.

Pa 1914. godine Rusija je isto bila veoma slaba, pa je objavila rat Austriji i Nemackoj kad su nas napali. To je dovelo do prvog svetskog rata i ta odluka je Rusija kostala najstrasnije . Doslo je do velike gladi u drzavi sto je omogucilo Nemcima da ubace iz svajcarske Lenjina i ostale komuniste koji su izveli oktobarsku revoluciju 1917. godine, ubili cara Nikolaja Romanova, i zaveli najcrnji komunizam.

Rusiju je ta greska veoma skupo kostala. Cenu te greske placa i danas. Stoga se u rat ide kad si ekonomski jak i kad ti okolnosti idu na ruku. Sto se tice odbrambenih ratova, tu nemas mnogo izbora - ides u rat kad neprijatelj odluci da te napadne.

Nisi ili ne zelis da odgovoris na pitanje?

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3691276&postcount=33

vanesssa56:
Pitanje.

Da li bi Srbija usla u rat iskljucivo u interesu Crne Gore, na primer?

da je Crna Gora srpska drzava kao sto je bila do 1914. godine - svakako da bi usla. Sobzirom da je Crna Gora danas ustaska drzava na celu sa rasrbljenim Titogorcima i Milom Djukanovicem koji su veoma antisrpski orijentisani, koji ugnjetavaju sve koji se izjasnjavaju kao Srbi u Crnoj Gori - naravno da nismo ludi.

Ja bih sa Crnom Gorom ratovao samo u slucaju da se ratom moze zbaciti zlocinacki antisrpski rezim Mila Djukanovica.

JerryRopero:
da je Crna Gora srpska drzava kao sto je bila do 1914. godine - svakako da bi usla. Sobzirom da je Crna Gora danas ustaska drzava na celu sa rasrbljenim Titogorcima i Milom Djukanovicem koji su veoma antisrpski orijentisani, koji ugnjetavaju sve koji se izjasnjavaju kao Srbi u Crnoj Gori - naravno da nismo ludi.

Ja bih sa Crnom Gorom ratovao samo u slucaju da se ratom moze zbaciti zlocinacki antisrpski rezim Mila Djukanovica.
E pazi
Ovo sto si rekao se zove :SHOVINIZAM.
Srbija NIJE RUSKA drzava, pa ne OCEKUJ da Rusija skace za SRBIJU.
E, dok god bude VECINA u Srbiji koja razmishlja na TAKAV nacin kao i Ti - NEMA NISTA OD "Drustva "normalnih" NARODA".

JerryRopero:
mozda je za tebe sovinizam al ja pomazem samo prosrpski i srpski orijentisane. ostali me ne zanimaju . pogotovo ne bi pomagao titogorske ustase koji progone u svojoj TITOGORI sve one koji se izjasne kao Srbi, otpustaju ih sa posla, maltretiraju itd.

Posto je VELIKA vecina ljudi u Srbiji "POREKLOM IZ CRNE GORE" verujem da si i Ti jedan od takvih.
Verujem da si u trenucima zanosa uzvikivao :

"CRNA GORA JE OLPIMP SRPSTVA!"
"Idem u CRNU GORU na SRPSKO MORE!"
"NJEGOSH je NAJVECI SRBIN!" etcetera etcetera
A danas tako.

PITAM;

KADA SI ZAOBILAZIO ISTINU, ONDA ILI SADA?

nije velika vecina, neki jesu neki nisu. ja recimo nisam. druga stvar - ti citati koje ti navodis se odnose samo na Srbe iz Crne Gore kojih trenutno tamo ima 32% . Njih bi pomogao uvek i u svakoj situaciji i za njih ratovao. No ti SRbi su tamo manjina i ugrozeni a na vlasti je koalicija milogorskih rasrbljenih TITOGORACA, Albanaca i Bosnjaka/Muslimana. Njima bi rado .ebao milu majku kad bi mi se pruzila prilika.

JerryRopero:
Da jos napomenem najnoviji "demokratski" standard Evropske Unije:

Podela Srbije MOZE , ali podela okupiranog i otetog dela Srbije NE MOZE.

Sta cemo mi u u toj i takvoj nacistickoj, zlocinackoj, antisrpskoj tvorevini?
Немамо ми шта да тражимо с њима. Како си рекао и у наслову - са злочинцима нама није место.

Back