- Poruka
- 237.743
Članstvo u EU pored ostalog podrazumeva i strogu kontrolu trošenja novca. Ako nismo za EU onda ne zaslužujemo bolje od onog što nam se dešava. Jasno je zašto Vučić ne želi da Srbija bude u EU. Nije jasno zbog čega bi mi bili protiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koga lazes sebe ili?Eu se ne petlja u unutrašnje uređenje i politiku drugih zemalja. Jedino kontrolišu pristupne fondove i ništa više. Zato lopovi na vlasti urlaju o ruskom patriotizmu i uzimaju kineske kredite koje pokradu.
U vezi čega konkretno?koga lazes sebe ili?
ds se EU ne mesa u politiku, jer se meni cini suptotno, ucene, protisci pridila itd sve samo ne demokratijaU vezi čega konkretno?
Bajo, nema veće korupcije nego kod Ursule. Ona radi za velike kompanije. Bila je glavna za valjanje vakcina. Ubila je grdnu lovu. Valjalo bi da se izjasnimo da li smo za savez sa svim zemljama. Pogledaj ove na Baltiku. Žešća gologuzija. Hebo Bugare i Rumune. Njima smo oduvek zapad. Ili ove Krvate. Sigurbo nisam za savez sa takvima. Kakve su pichketine sad ispali bolje da tražimo leba negde drugde. Sztateški zbog resursa i tehnologije i sadašnjih odnosa bolje je saveze graditi sa istokom. Dekadentni zapad se moralno urušava. To je nagrizlo i naše društvo, pogotovo veće gradove.Članstvo u EU pored ostalog podrazumeva i strogu kontrolu trošenja novca. Ako nismo za EU onda ne zaslužujemo bolje od onog što nam se dešava. Jasno je zašto Vučić ne želi da Srbija bude u EU. Nije jasno zbog čega bi mi bili protiv.
To je bas za post Zlobina generacija 00 do 03 u vreme Djindjica.Ako nam i ta generacija masovno ode, mi smo ga ugasili kao zemlja
to je zaista kraj balade.
Oni, za razliku od nekih prethodnih, ne žele da idu, žele da ostanu ali ako budu prinuđeni i ostanu bez opcija neće im prostati ništa drugo
Zato sto EU sa svojom strogom kontrolom trosenja novca propada, a ostatak sveta se bogati. To ti je kao da si za plansku privredu umesto trzisne.Članstvo u EU pored ostalog podrazumeva i strogu kontrolu trošenja novca. Ako nismo za EU onda ne zaslužujemo bolje od onog što nam se dešava. Jasno je zašto Vučić ne želi da Srbija bude u EU. Nije jasno zbog čega bi mi bili protiv.
Naravno jer znaju da ako Ukrajina padne Putin će nastaviti dalje. Sam je rekao, nije to nikakva tajna. Neke lekcije iz istorije su naučene.EU se meša gde stigne. Čak i u ratu u Ukrajini, a niko ih ništa ne pita. Sami dovlače vojnike i naoružanje u svoje NATO baze.
Ne, nego sam za domaćinsko trošenje umesto ugrađivanja.Zato sto EU sa svojom strogom kontrolom trosenja novca propada, a ostatak sveta se bogati. To ti je kao da si za plansku privredu umesto trzisne.
Šta misliš gde prvo čiste naciste koja zemlja je sledeća?Naravno jer znaju da ako Ukrajina padne Putin će nastaviti dalje. Sam je rekao, nije to nikakva tajna. Neke lekcije iz istorije su naučene.
EstonijaŠta misliš gde prvo čiste naciste koja zemlja je sledeća?
Hoće opet do Berlina?Naravno jer znaju da ako Ukrajina padne Putin će nastaviti dalje. Sam je rekao, nije to nikakva tajna. Neke lekcije iz istorije su naučene.
Glasao sam ZA, jer su Srbi dokazali da su nesposobni da za 30 godina urede drzavu.Da li ima više onih koji su “za” ili onih koji su “protiv”
Kad je rekao? Hajd ne laži?!Naravno jer znaju da ako Ukrajina padne Putin će nastaviti dalje. Sam je rekao, nije to nikakva tajna. Neke lekcije iz istorije su naučene.