EU i dalje podržava Vučića

Pa nije EU, izdao saopštenje da podržava ava. To je zaključak Jutarnjeg!

Svet je video na Floridi da Vučić VARA i da lažira identitet. To je za sada ono na čemu EU gradi zaključke, pa videćemo u šta će to da se pretvori. Ne znam, možda ga nastave podržavati.
Jutarnji je prenio stav EU zvaničnika,da će i dalje podržavat Vučića, pošto očigledno nemaju koga drugog.
Čak šta više kažu da nema posljedica po Vučića što je išo u Moskvu.Ja sam mislio čitajući pojedine na krstarici da je to već gotova stvar.

Jutarnji je prenio stav EU zvaničnika,da će i dalje podržavat Vučića, pošto očigledno nemaju koga drugog.
Čak šta više kažu da nema posljedica po Vučića što je išo u Moskvu.Ja sam mislio čitajući pojedine na krstarici da je to već gotova stvar.
Ja sam mislio, čitajući pojedine na Krstarici, da im smeta onaj u Srbiji, koga podržava EU.
Međutim, ako EU podržava Ava, to im ne smeta, ako podržava avove protivnike, onda im smeta. :D

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negira da su odbori SNS slavili rezultate istraživanja javnog mnjenja.
Промашио си линк.
Овде пише против тог што си ти написао.
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da nema informaciju da su odbori SNS slavili rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnjenja o podršci strankama. Kako je rekao, besmisleno je da neko slavi rezultate.

Gdje je statistika od opozicije ?
Не одговори ми ти на питање ? Шта би сад ? Ко прича о реалности ја или ти ? Ја ти причам о власти и томе да су давали избори кад год им се прохтело.
Јеси сигуран да сад неће да дају изборе тек тако, случајно ? Или прате статистику и виде да им се круни популарност ?
Па Вучић је први излазио да обавештава народ да му расте популарност, као што је раније урадио везано за Београд ?

„Šta se desilo šefe, zašto smo trčali do Falkona?“

„Rekli su mi brojimo do deset ili te hapsimo, mrš odavde.“

„Iju, pa zašto da vas hapse?“

„‘Ajde nemoj da se praviš blesava, nego mi izmeri pritisak!“

„Evo… Smirite se, šefe, neće da se naduva aparat.“

„Kako da se smirim… Da li avion poleće, zašto nismo u vazduhu? Ijoj…“

„Sto dvadeset dva sa osamdeset tri.“

„Kako bre, kako?! Jel vidiš kako sam uzrujan?!“

„Zbog trčanja, šefe. Zna se da su kardio vežbe dobre za pritisak.“

„Reci mi nešto od čega će da mi skoči pritisak, brzo!“

„Naš izvor u opoziciji kaže da su vam spremili ozbiljno ruganje.“

„Zabole me za te mufljuze. Jel ima još nešto?“

„Sto trideset sa osamsdeset osam. Izgleda da vam ipak pomalo utiču na pritisak.“

„Šta rade medijske grupe za pritisak, jel me pljuju?“

„Još uvek ne. Pretpostavljam da im nije jasno šta se dešava.“

„Koliki mi je sad?!“

„Deset centimatara, možda malo manji.“

„Pritisak, bre!“

„Aha, evo, sad ću da izmerim. A zašto vam stalno merim pritisak, šefe?“

„Da bismo kod kuće rekli da mi je skočio pritisak i da sam zato otišao, kako si tako glupa, ******!“

„Evo, sad je sto četrdeset pet sa devedeset pet!“

„Malo je to, nije dovoljno. Gde ti je ministar finansija, još uvek u šopingu? Kupuje vile po Majamiju, gospodin, a?“

„Sto pedeset sa devedeset šest! Nije šefe, eno ga, plače u toaletu aviona.“

„Zašto nismo uzleteli?! Jel treba da me hapsi DEA, ako najgoreg slepca?!“

„Sto šezdeset sa devedeset sedam!“

„Joj, kako sam glup, lepo kažu ona tri dripca sa tajkunske grupe za pritisak. Glup sam k’o noć! Nek se nose i donatorska konferencija i grdne tuđe pare koje sam u nju ukrkao, umesto u neki unosan biznis. Jedva čekam da se vratimo kući, pa da se najebem majke blokaderima foteljašima. He he…“

„Sto dvadeset sa osamdeset.“

„Zašto ne polećemo?!“

„Pilot čeka dozvolu kontrole letenja, šefe. Ne možemo kao kod kuće. A zašto ne bismo slagali koliki vam je pritisak?“

„Zato što sam glup! Kad se uplašim, postanem još gluplji. Nemoj da me nerviraš, u stvari, nerviraj me, da mi opet skoči pritisak!“

„Putin!“

„Upomoć!“

„Evo, sad je sto šezdeset sa devedeset pet…“

„Okej, očigledno neće da skače više od toga. Eh, što nisam Ivica Dačić… Aaaa, šta je ono na prozoru?! Gremlin?!“

„To je vaš odraz, šefe.“

„El me zezaš? Uf kako sam poružneo, a bio sam lep dečko… Život proleti kad ga provodiš u agoniji…“

„Sto pedeset sa osamdeset sedam.“

„Dobro, bre! Skidaj mi to sa ruke. Javi doktoru Smrtu da me lepo dočeka i pripremi interventne jedinice čacija i policije za upad na fakultete.“

Марко Видојковић
https://www.danas.rs/kolumna/marko-vidojkovic/decak-koji-je-vikao-pritisak/

Не одговори ми ти на питање ? Шта би сад ? Ко прича о реалности ја или ти ? Ја ти причам о власти и томе да су давали избори кад год им се прохтело.
Јеси сигуран да сад неће да дају изборе тек тако, случајно ? Или прате статистику и виде да им се круни популарност ?
Па Вучић је први излазио да обавештава народ да му расте популарност, као што је раније урадио везано за Београд ?
Vučić je najavio ubrzo izbore.Valjda ne bi na izbore bez podrške ?

Ne može tako.
Inicijacija u SNS podrazumeva da se pojede sendvič sa podrigušom i da se punih usta hvali Vučić sve vreme.
pa jel ga hvalim, posipam se pepelom jer sam mislio da nece smeti da ode u moskvu? eto,. 1x je odrzao rec, i ja ga od sada cenim.... dok opet ne slaze

Рејтинг Вучића у паду, не помаже ни сусрет с Путином у Москви​

moramo da pumpamo taj rejting, gde je mister bin :bravo: gde su dezurni caciji?

Back