Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.021
Salju svima moj muz je dobio od udruženja vatrogasaca, jel moguce da vise me mogu izmedju sebe da se saberu pa ovako pozivaju.
Sa fb
Sa fb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaces film!
I to uz kokice
...
ponekad sam zabrinut jer imam utisak kao da imas nekoliko lica, svako sa druge destinacije.Da niste izgubili Kosovo bilo bi nereseno. Sta vam ucini NATO...
Kosovo je izgubila tvoja Sluzba, i Vucic, kada je bio segrt segrta Sluzbe.Da niste izgubili Kosovo bilo bi nereseno. Sta vam ucini NATO...
Oni imaju podrsku reketiranog domaceg kapitala, mafijsa, i ostalih teroristickih i paravojnih formacija u Srbiji koje Vucic kontrolise.I ti i mnogi ovde ( i inače u narodu ) pravite veliku grešku. Potcjenjujete SNS. Ne bi oni na izborima dobili 45% Ali bi preko 20%. Imaju oni još uvijek pofinu podršku.
Ako izgube....pa žvaks ih gazi i pre i posle sa trećinom snage.
Imaju. Nemaš predstavu koliki broj ljudi po selima ih podržava. Moja rodbina cela glasa za SNS, čak i oni koji su pobegli iz Srbije podržavaju Vučića.Nemate bre ni 5% kojih 45% ....
Mikrokosmos današnje Srbije
VažiOni imaju podrsku reketiranog domaceg kapitala, mafijsa, i ostalih teroristickih i paravojnih formacija u Srbiji koje Vucic kontrolise.
To nije bas neki 'demokratski' potencijal u Drzavi, ali posto Srbija nije demokratija, vec diktatura, to jeste ozbiljna podrska, u pravu si.
Što lepo ne priznaš da si sns bot?
pa jel bi ti priznao na njegovom mestuŠto lepo ne priznaš da si sns bot?
Bot sam zbog? I jednoj i drugoj strani ne bi falilo malo realnosti. A nema je. Što se tiče SNS ne treba smetnuti sa uma da je za njih ipak još uvijek dobar dio penzionera. Pa i dobar dio neobrazovanijeg i siromašnog sloja. Na to dodaj da su oni dugo na vlasti. I da su ipak zaposlili ili pomogli određenom broju običnih ljudi. Tako da to nije baš mali procenat.Što lepo ne priznaš da si sns bot?
Imaju. Nemaš predstavu koliki broj ljudi po selima ih podržava. Moja rodbina cela glasa za SNS, čak i oni koji su pobegli iz Srbije podržavaju Vučića.
Moraju se okupiti novi a ozbiljni opozicioni ljudi bez korumptivne prošlosti.
Da se bolje razumemo…