SNS i dalje na oko 45%

Gledaces film! 😡
I to uz kokice :rtfm:

...
:mrgreen:

Evo ovako... čitajući Krstaricu, neupućena osoba došla bi do zaključka da je minimalno 3/4 Srbije protiv Vučića.
Onda dođe dan izbora i SNS po običaju razvali.
I onda su Srbima redovito neki Bosanci krivi, kao uostalom i SDP-njarama u Hrvatskoj, a činjenica da su na dan izbora ostali doma zbog toga što su mislili da će drugi izboriti pobijedu, ne igra im nikakvu ulogu.

Evo... moji SDP-njarski starci... da se mene pita, svaki put bi kada bi nešto rekli protiv HDZ-a, na jedan bi dan išli u zatvor...

🔒

Dobro ajd, možda ih baš ne bih slao u zatvor, ali prvi su kada treba pričati o HDZ-ovskoj "bandi lopovskoj", a ima više od 20 godina da su zadnji put bili na izborima.

Evo, sijeti se Corta, kada se prijetio da će glasati za Radničku fronu, na kraju sam otišao ja i glasao, zbog toga što sam znao da je noć prije negdje proveo namazan, kao što je na kraju i bilo, provirio na forumu iza 4 popodne kao neki jazavac, sve usitnio očima.
Na kraju ga naravno kutija nije ni vidjela.

🗳️

I ti i mnogi ovde ( i inače u narodu ) pravite veliku grešku. Potcjenjujete SNS. Ne bi oni na izborima dobili 45% Ali bi preko 20%. Imaju oni još uvijek pofinu podršku.
Oni imaju podrsku reketiranog domaceg kapitala, mafijsa, i ostalih teroristickih i paravojnih formacija u Srbiji koje Vucic kontrolise.

To nije bas neki 'demokratski' potencijal u Drzavi, ali posto Srbija nije demokratija, vec diktatura, to jeste ozbiljna podrska, u pravu si.

Neki plenumaši se nastavljaju maksimalno ogradjivati od opozicije i politike. Planiraju blokirati dok ne dodju oni pasivni studenti da im prekinu blokadu a možda im i policija uleti pod izgovorom da planiraju blokirati aerodrom. Znači na sledećim izborima biće isti sastav opozicije, eventualno možda Djokića i Lompara stave u prvi plan ali studenata u toj priči neće biti, oni će živeti uvek u svojim hipi plenum komunama i zborovima. Ono što je paradoks ti studenti neće izaći na izbore verovatno jer čim se javno ogradjuju od opozicije neprestano oni ostaju apstinenti i na izborima. Imaće na glasačkim listićima Mariniku koju su terali i Miloša suzavca koji ih neretko kritikuje. Možda na predsedničkim budu glasali za nekog profu a i to je pitanje.

Poslednja izmena:
Oko vučića se skupio najgori šljam iz svih slojeva društva i razni primitivci najgore vrste koji su spremni d aubiju zbog radnog mesta koji bi bez problema pokalli studente koji se bune protiv vučiće jer njih ne zanima korupcija borba protiv kriminala protiv medisjkog mraka oni su kao životinje gledaju samo ličnu korist i privilegije..da dobiju dnecnice d aiskoriste nešto sitno ..katastrofa preplavio nas primitivizam i isplivao je najgori soj našeg društva na površinu sa kojim avučić lako manipuliše medijima i podmićuje ih...

Što lepo ne priznaš da si sns bot?
Bot sam zbog? I jednoj i drugoj strani ne bi falilo malo realnosti. A nema je. Što se tiče SNS ne treba smetnuti sa uma da je za njih ipak još uvijek dobar dio penzionera. Pa i dobar dio neobrazovanijeg i siromašnog sloja. Na to dodaj da su oni dugo na vlasti. I da su ipak zaposlili ili pomogli određenom broju običnih ljudi. Tako da to nije baš mali procenat.

Imaju. Nemaš predstavu koliki broj ljudi po selima ih podržava. Moja rodbina cela glasa za SNS, čak i oni koji su pobegli iz Srbije podržavaju Vučića.
Moraju se okupiti novi a ozbiljni opozicioni ljudi bez korumptivne prošlosti.
Da se bolje razumemo…
8668C106-260F-455D-8F50-5C31860F1475.jpeg

423BD52A-F251-407D-95D8-19E738BEE479.jpeg

Back