Inače, Niče, kao što znaš vrlo dobro, ja te stvari koje je Kljosi pominjao uglavnom i vrlo dobro znam. O tome sličnom sam i ja mnogo puta pisao, a ne samo to, već sam kačio i istorijske izvore koji empirijski potvrđuju to što je Ardijan Kljosi pominjao u snimku koji voliš s vremena na vreme da okačiš.
Npr. sećaš se Zardarija Srboarbanobugarovlaha?
Ζαρδαρίας
Σερβοαρβανιτοβουλγαρόβλαχος
https://www.academia.edu/38278577/ΜΠΟΓΚΟΗΣ_Ένας_τυχοδιώκτης_τύραννος_στην_Άρτα_απο_το_1400_ως_το_1401
Ili ovde smo kačili jedan drugi primer, šta je Jovan Katrarije pisao o onom Neofitu (Momčili):
Pogledajte prilog 1475050
Neofita je nazvao Vlahom, Albancem, a na jednom mestu Bugaroalbanovlahom.
Ovakvi primeri, a nema ih malo, dosta slikovito opisuju upravo to o čemu je Kljosi govorio. Dakle, ne moraš to uopšte meni objašnjavati.
Problem je da vidimo kako to da objasnimo onima kao Kole11, koji suštinski uopšte ne razumeju ove stvari i koji projektuju današnji (i to isključivi) nacionalni identitet upravo na XV vek, tj. koji upravo rade kontra ovog što si naveo. Evo, vidi:
Eto, opet je to uradio.
I to dok upravo traje ova diskusija.

I sad, kako njemu ili njemu sličnima koji pišu ove stvari nešto tako elementarno ili prosto objasniti? I šta reći kada neko od njih ovako napiše?
Da bude stvar još gora, ako se sećaš, Kole11 je doslovno upravo i prvi na Krsti pronašao ovaj izvor koji pominje Neofita Prodromena. I bez obzira na to što je pronašao i to video ovaj citat, on se opet sprda sa svim tim i kaže da to može biti isključivo Srbin i ništa drugo (iako, za razliku od Zardarija, za Neofita se čak uopšte ni ne pominje da je bio i srpskog porekla između ostalog).
Kole11 se svemu tome smeje i izvrgava ruglu i svaka diskusija se završava sa tim da je to sve Srbin ili srpsko i da je tu nepotrebno uopšte ništa ni dokazivati (i to čak kada se i kače pisani izvori koji dokazuju sasvim suprotno, kao sa ovim sad primerom).