Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.985
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, imam ovo u 'biblioteci'. posebno horizontalni kefalni indeks odvaja kosovske Siptare od Srba. Mi skoro 40% dolihokefali oni valjda 8 mislim na nivou Albanije i Kosova.
heh 'usko grlo'. a ostali nisu imali usko grlo. pa nisu Siptari na Uskrsnjem ostrvu. po meni glupo objasnjenje.Тај део популације је прошао уско грло и превише међусобног мешања да би ти резултати били корисни.
Није то објашњење, него факти. Причало се о томе на генеалогији, али ево да поставим и овде:heh 'usko grlo'. a ostali nisu imali usko grlo. pa nisu Siptari na Uskrsnjem ostrvu. po meni glupo objasnjenje.
Pa naravno. Fino Deretic objasnjava, dosli preko Italije. Ili s Manijakom ili s onim ludim Normanom sto je oteo Drac.
Albanci su toliko neobjasnjivi da ih ni stotine upisa Carlin15 ne moze objasniti...Ne objašnjava to Deretić, to su prosta fakta.
Ne objašnjava to Deretić, to su prosta fakta.
O Đorđu Manijaku su raspravljali nebrojeno puta do sada. Nema dokaza da se albanski etnos doselio u XI st. sa Apeninskog poluostrva, a lingvistički argumenti dodatno upućuju da treba tražiti neka druga rešenja.
У овом случају не означава нужно етничко порекло већ звање/функцију претка:
![]()
Arbanaške vojvode srpskih srednjevekovnih manastira
Arbanaške vojvode srpskih srednjevekovnih manastira
O mogućnosti da Aranuti nisu došli sa Kavkaza preko Sicilije se raspravljalo bezbroj puta do sada. Nema dokaza da se malobrojni arnautski etnos razvio u Dakiji pa spustio na more hiljadama milja daleko, a lingvistički argumeti ukazuju na visok proksimitet sa satemskim jermenskim i nešto manji s kentumskim grčkim, što ukazuje upravo na probabilitet kavkasko-sicilijanske maršrute.
ovaj nije nas ne, gresi dusu.
To ne znači da nije naš. Prezime se nasleđuje samo po jednoj liniji.ovaj nije nas ne, gresi dusu.
vidi kako izleda, 100% Bliski istok.
ma znam ja to dobro, zajeb.... seTo ne znači da nije naš. Prezime se nasleđuje samo po jednoj liniji.
Možda mu je čukundeda bio Srbin, a svi ostali Albanci pa je na njih povukao.
Serbs steal the Albanian history - Gjurmë Shqiptare
Top Channel Albania
English Subtitles
@Slaven777 ili neko drugi:
Da li se zna o kojim je dokumentima/registrima ovde rec?