ESET NOD32

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na pomoci :))

Nego, kad skeniram komp ili flash sa NOD-om on sta god pronadje stavi u karantinu.. Kako da obrisem te fajlove iz karantine, tj. da ih potpuno obrisem sa kompa...?

Desni klik na fajl u karantinu i delete from quarantine!

quarantineremoveweb.png

Pozdrav svima.Evo,ne mogu apdejtovati ESS na noviju definiciju baze podataka(kod mene je 4650,a nova je 4652).Kada ručno pokrenem apdejt dobijem obavještenje da je sve u redu,znači nema obavještenja da je licenca istekla,da firewall nije podešen,da se ne mogu "prikopčati"na njihov server itd.Do sada je sve radilo odlično,zna li ko šta bi moglo biti?

Pozdrav svima.Evo,ne mogu apdejtovati ESS na noviju definiciju baze podataka(kod mene je 4650,a nova je 4652).Kada ručno pokrenem apdejt dobijem obavještenje da je sve u redu,znači nema obavještenja da je licenca istekla,da firewall nije podešen,da se ne mogu "prikopčati"na njihov server itd.Do sada je sve radilo odlično,zna li ko šta bi moglo biti?

Nije to nikakav problem,dok ti na Update ne izbaci crveni kružić sve je uredu.Kod mene je 4651,valjda treba vremena da svi dodjemo na red.

Istekla mi je licenca, iako sam ubacio patch.. Probavam user i pass ali nece ni jedan. A nece ni da se obrise ESET kaze da imam nesto pokrenuti i zbog toga nece. Pomagajte, ne radi vec par dana. Sta da radim?

uzmi i izbrisi ga iz program files i posle ga izbrisi iz registra (po moguctvu sa nekim programom za ciscenje registra ili odradi to rucno...) pa ga posle instaliraj i ima da radi to pali u 90% slucajeva

Imao sam neko vreme Esset 32 smart security 3.0.621 ``registrovan``. radio je dobro jedno mesec ,dva ali je posle poceo da propusta viruse. Verovatno je Nod security centar provalio da imamo piratski serijski broj. Da li je neko uspeo to da resi i da ga registruju na duze vreme?

Uspeo sam nekako da ubacim licencu, sad je kao pod licencom dva meseca, ali mi je jos uvek crvena ikonica dole a danas ga je updejtovao na 4747...

Ako i dalje imas problem,najbolje je da odradis complete uninstall sa nekim od programa (your uninstaller,recimo),a onda instaliras trial verziju skinutu sa zvanicnog sajta eseta,ali BEZ patcha,vec mu posle ubaci user/pass koji mozes lako naci.

Imao sam neko vreme Esset 32 smart security 3.0.621 ``registrovan``. radio je dobro jedno mesec ,dva ali je posle poceo da propusta viruse. Verovatno je Nod security centar provalio da imamo piratski serijski broj. Da li je neko uspeo to da resi i da ga registruju na duze vreme?

Sve dok ti radi update,oni nisu provalili user/pass.
Neka trajnija resenja su razni patchevi,ali to bas nije pametno stavljati.

Kada skeniram nesto sa NOD-om i kad nadje nesto, ako sam odmah ne obrise, idem (u logu) desni klik na fajl i "Clean Files" i nekad se odmah pojavi da je obrisao, nekad moram ici "Clean Files" pa OK pa obrise, a nekad idem "Clean Files" pa cekam 10-15min da obrise... Zna li neko kako da odmah obrise fajl koji je pronasao da je inficiran, bez cekanja?

Ovo nikako!!
Ako je nasao fajl koji je zarazen,a nisi ga odmah obrisao,nadji taj fajl i klikni clean.Nije bitno koliko dugo traje brisanje,bitno je da ga makne.I nekad treba i restart da bi zavrsio.

On nadje npr. 2 fajla, i 1 odmah sam obrise, a ovaj drugi ostane... I ja klikcem ko lud na "Clean Files" i nista...
Znaci da idem "Clean Files", ne gasim log i da cekam? :D
Resart kompjutera ili...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back