ESET NOD32

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve zavisi kako ti je podesen.Moze da bude da odmah brise,da proba da ocisti pa onda da obrise i da ga ne dira vec da te pita sta da radi.Otidji u setup pa gde pise threatsense engine isto klikni setup i pod cleaning vidi kako ti je podeseno onaj klizac. A moze se desiti i da ga ne moze da obrise,mada bi trebala da se pojavi poruka da ne moze.I nemoj cekati do besvesti ako nece.;)
Mozes ovde napisati log eseta da vidimo sta je to sto ostane.

Sve zavisi kako ti je podesen.Moze da bude da odmah brise,da proba da ocisti pa onda da obrise i da ga ne dira vec da te pita sta da radi.Otidji u setup pa gde pise threatsense engine isto klikni setup i pod cleaning vidi kako ti je podeseno onaj klizac. A moze se desiti i da ga ne moze da obrise,mada bi trebala da se pojavi poruka da ne moze.I nemoj cekati do besvesti ako nece.;)
Mozes ovde napisati log eseta da vidimo sta je to sto ostane.

Nisam debil :D
Sad cu pogledati ta podesavanja :)
Nemam nista zarazeno, imao sam juce i na kraju sam rucno obrisao :)

Hvala na pomoci :)

Nisam to ni rekao.:D
Rekao si da ti je jedan ostao,kako sad nemas nista zarazeno?

Nisi, al' ipak.. :D
Ma 'vako je bilo: skeniro ja USB i nadje 2 virusa, oba u folderu Recycler (tako nekako...) i nije ih NOD sam obriso. Isao sam na "Clean Files", cekao malo, isao "Ok" i pise obrisan jedan. Skeniram opet, nadje onaj jedan sto je ostao, idem "Clean Files", "Clean Files" , cekam, i nece i nece, i obrisem ga rucno :D
Pitao sam za ubuduce da znam... :)

Taj Recycler folder ne treba da bude uopste,to je uvek virus.Verovatno je tu bio i neki autorun fajl ili nesto slicno skriveno.Ma idi iz total comandera i obrisi to rucno.

Nisam to znao...
Posto se meni ne prikazuju skriveni fajlovi (ni kad ukljucim opciju) ja odem u Nero, tamo se vide i od tamo brisem :D
Kako da udjem u "Total Comander"?

Ispravka, Malwarebytes mi svaki put kad skeniram ovo nadje:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL \CheckedValue (Hijack.System.Hidden) -> Bad: (0) Good: (1) -> No action taken.

Nisam brisao zato sto mi je odredjeni korisnik (da ne pisem ko :D) rekao da to ne trebam brisati...
Je li ovo virus?

Jesam mozak, sad prvi put procito sta pise ovde :D Ovaj zadnji red je problem, je l' da?

Evo da se i ja malo prikacim na ovu temu posto mi je NOD full !

Inace, imao sam i ja frku sa tim autorun.inf i recycler i slicnim sranjima, pa kad sam probao da ih obrisem preko total comandera, komp mi otisao u p.m.

Odmah je morao da sledi reinstall

Rekoh cisto da vas obavestim

Evo da se i ja malo prikacim na ovu temu posto mi je NOD full !

Inace, imao sam i ja frku sa tim autorun.inf i recycler i slicnim sranjima, pa kad sam probao da ih obrisem preko total comandera, komp mi otisao u p.m.

Odmah je morao da sledi reinstall

Rekoh cisto da vas obavestim

Ja sam ih rucno (bez Total Comander-a) obrisao bez problema... :) Mozda nismo imali isti virus :D

stavio sam u nodu onu opciju da me uvek pita za svaki program u koji ulazim ili koji hoce da se poveze alow ili deny.

I sad izaslo mi je nesto od Windows installer. Remote computer je wpad.sbb. Da li treba to da prihvatim ili odbijem. Pretpostavljam da ako je od sbb da treba da prihvatim??

Pop-up reklame? Mislim da on to ne moze, ja ga koristim, ali to nisam video da ima kao neko podesavanje. Meni taj posao odradi pretrazivac.

Да, на то сам мислио, оне рекламе што искачу :), то и мени блокира претраживач, али оне мале рекламе које се налазе по ћошковима страница и слично, ни то се не може блокирати? Раније док сам користио Касперски сам могао те рекламе (слике) да блокирам.

Да, на то сам мислио, оне рекламе што искачу :), то и мени блокира претраживач, али оне мале рекламе које се налазе по ћошковима страница и слично, ни то се не може блокирати? Раније док сам користио Касперски сам могао те рекламе (слике) да блокирам.

Na Mozillu Firefox instaliraj Add-ons Adblock Plus i sa njim blokiraš koje hoćeš reklame i slike...

Користим Google Chrome :( Него ме опет занима оно за трајање лиценце, убацио сам ново корисничко име и шифру, али сад не видим до када ми траје та лиценца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back