ESET NOD32

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...xe,xe....znate sta? Najbolji AV se zove NeKaciSeNa.NET ili ti NKSNN v 1.1 .Samo ime pomenutog programa nam govori da je najbolje ne ici na net i nece se nista desiti. Verzija 1.1 je namenjena za internet, i perfektno funkcionise i stiti od svih do sada poznatih gamadi.Postoji i varijanta pod kodnim nazivom NecuskajNistaUKomp v1.9 ili NNUK kojoj ime govori da radi na principu: necuskaj nista u komp i nece ti se nista ni desiti...
Elem, obadva gore pomenuta programa su dugo strogo cuvana tajna Ruske vojno-IT industrije, i u sebi sadrze cuveni modifikator koji ce spreciti trosenje Vasih klipova i karika u mozgu, kod preterane upotrebe racunara u kucne ili poslovne svrhe u izuzetno teskim uslovima eksploatacije.
NAPOMENA. Download verzije ne postoje, a svaki pokusaj pronalazenja istih vrsite na sopstvenu odgovornost i autor teksta ne odgovara za posledice koje mogu nastati. :))
Moze nesto preko veze?Makar trial?:mrgreen:

Imam jedan problem sa NOD32, pa ako moze neko da mi pomogne: na "pocetnoj strani" pise: Maximum protection may not be ensured
Operatin system is not up to date
The lastest version of Windows Update is not istalled. To update the operating system, click here.

Pitanja :D: 1. Znaci li ovo da cu apdejtovai Windows, tj. ono da moram imati orginal Windows?
2. Kako da saznam jel` mi Windows original?

Unapred hvala... :))

I ja imam izgleda problem pa molim za pomoć :sad2:
Juče sam skinula Eset Smart Security. Posle sat - dva upalilo se upozorenje:
Virus signature database update failed
Invalid Username and/or Password...
Šta sad??? Ovo je neka free varijanta sa probnim periodom od 30 dana
Inače piše da je Maximum protection i sve je zeleno na statusu, ali jako me brine update: ima crveni uzvik.
Jel ovo opasno :)

Nije opasno,ali potrazi neki user/pass,relativno lako se nalaze,pa ga posle toga update-uj.Mada,ako si tek skinula,trebala bi imati trial user/pass,a i sa njim mozes da ga update-ujes mesec dana.

E, znate sta sam uradio pre par dana?Deinstaliram ti ja NOD da odmorim malo oci od NOD-ovog "zelenog puzica" pored sata, ubacim KAV 2010, sve sljaka fino, i ne usporava masinu nesto preterano....kad ja tamo a ono medjutim! Nakacim se na prvu slobodnu wireless mrezu,kad......pokusam da otvorim google, ono ceka,....stoji...slini....mislim razvlaci otvaranje googla ko cigance sline! Nekako se pojavi mucni google, reko' aj' da vidim sta ima na krstarici. Kad ono opet ista prica sa otvaranjem!? Aj' da iskljucim cika Kasperskog da probam bez njega makar po cenu dobijanja virusa ( pa i ovih dana aktuelnog svinjskog ili H1N1, ) kad, ono radi sve ko BOG! Brzo sve cakun-pakun! Kukuuuuuu! Ajd da ne zakacim kakvu bubu, pokrenem KAV, kad ono o5 ista prica! E, tu ja popizdim i vratim lepo NOD i evo me o5 sa Vama da razmenjujemo misljenja. Sta li je sad pa to!?
I jos jedno pitanje za Vas. Do sada mi je nod pri podizanju sistema kada se pojavi desktop, pojavi se na par trenutaka i prozorce sa NOD-om, pa nestane i on ostane da radi u pozadini. E, sad! Vise tog prozorceta nema, on radi i dalje, i dalje se redovno updatuje, samo mi ovo oko prozorceta nesto sumljivo. Da nije nesto u podesavanju samog NOD-a? A?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back