ESET NOD32

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
instalirao sam eset smart security 4 i nasao mi je 50 updateova za sp 2 uostalom i update na sp 3 ali meni zbog bezicnog interneta ne sme biti sp 3 ,sad bi ja odradio te update ali se bojim da ga ne updateuje na sp 3,kako da samo tu opciju iskljucim?jel znan neko?

Vidi ovako,Nod nemoze da nalazi niti da instalira update-ove za Operativni Sistem.To ti je najverovatnije ukljucena opcija automatik update u samom windowsu ali to nema veze sa NOD-om.Sto se tice Noda jedino moze da apdejtuje svoju bazu sa definicijama virusa i nista drugo, tako da mislim da si ipak nesto pobrkao.

nisam pobrkao,Nod 4 u sebi ima opciju system update i kad se stavi no update onda on trazi nove definicije za sistem,a ako se stavi da trazi onda nadje i trazi da se to instalira,ti posto vidim da koristis nod 4 trebao bi to znati

Ajoj ala ste konfuzni,NOD32 4.X.XXX. ima opciju da obavesti korisnika koje sigurnosne zakrpe fale windowsu,bilo to SP3 ili update za framework...I to je sve,samo obavestava,nista drugo ne radi u vezi toga...Update definicija i baza nema nikakve veze sa ovim obavestenjem vezanim za update sistema....

...I to je sve,samo obavestava,nista drugo ne radi u vezi toga...Update definicija i baza nema nikakve veze sa ovim obavestenjem vezanim za update sistema....[/QUOTE]

Pa tako sam nesto i rekao....

Pa razlikuje se u načinu pristupa. Raspitaj se kod svog internet provajdera, ili kod nekoga ko se razume, ja nisam stručnjak. Samo prenosim šta su mi rekli oni koji se razumeju.

Pa razlikuje se u načinu pristupa. Raspitaj se kod svog internet provajdera, ili kod nekoga ko se razume, ja nisam stručnjak. Samo prenosim šta su mi rekli oni koji se razumeju.

to je totalna neistina,sam antivirus je napravljen da stiti racunar od virusa i drugih napasti,nije podesen da bira koji mu internet odgovara,notorna glupost:dash:

Добро, ја бар имам неки аргумент. :) Остали само хвале свога антивируса, а не кажу због чега је добар, осим што им "не прави проблеме".

Него, и NOD32 изгледа прави пропусте. Инсталирао сам IObit Security 360™, и при сваком скенирању пронађе неколико претњи које NOD32 није открио. Сад, коме веровати?

Иначе, програми IObit Security 360™, Advanced SystemCare™, Smart Defrag™, и Game Booster™, могу се скинути са сајта http://www.iobit.com, у бесплатној верзији дупло убрзавају рад компјутера и проток на кабловском интернету (на dial-up конекцију не утиче).

Добро, ја бар имам неки аргумент. :) Остали само хвале свога антивируса, а не кажу због чега је добар, осим што им "не прави проблеме".

Него, и NOD32 изгледа прави пропусте. Инсталирао сам IObit Security 360™, и при сваком скенирању пронађе неколико претњи које NOD32 није открио. Сад, коме веровати?

Иначе, програми IObit Security 360™, Advanced SystemCare™, Smart Defrag™, и Game Booster™, могу се скинути са сајта http://www.iobit.com, у бесплатној верзији дупло убрзавају рад компјутера и проток на кабловском интернету (на dial-up конекцију не утиче).

znaci ako on nadje virus ono sto nod32 nije nasao onda je on bolji od nod-a?pogresno razmisljanje imas,svaki antivirus ce videti neke viruse koje drugi ne vidi ;)

...xe,xe....znate sta? Najbolji AV se zove NeKaciSeNa.NET ili ti NKSNN v 1.1 .Samo ime pomenutog programa nam govori da je najbolje ne ici na net i nece se nista desiti. Verzija 1.1 je namenjena za internet, i perfektno funkcionise i stiti od svih do sada poznatih gamadi.Postoji i varijanta pod kodnim nazivom NecuskajNistaUKomp v1.9 ili NNUK kojoj ime govori da radi na principu: necuskaj nista u komp i nece ti se nista ni desiti...
Elem, obadva gore pomenuta programa su dugo strogo cuvana tajna Ruske vojno-IT industrije, i u sebi sadrze cuveni modifikator koji ce spreciti trosenje Vasih klipova i karika u mozgu, kod preterane upotrebe racunara u kucne ili poslovne svrhe u izuzetno teskim uslovima eksploatacije.
NAPOMENA. Download verzije ne postoje, a svaki pokusaj pronalazenja istih vrsite na sopstvenu odgovornost i autor teksta ne odgovara za posledice koje mogu nastati. :))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back