ima ,update radi normalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja koristim verziju 2.7,jer ne mogu naci licencovanu verziju 4..
pa dal da nod ponovo inst?...............![]()
...I to je sve,samo obavestava,nista drugo ne radi u vezi toga...Update definicija i baza nema nikakve veze sa ovim obavestenjem vezanim za update sistema....
NOD32 je predviđen za kablovski internet, i u tom slučaju ne pravi propuste. Za dial-up ili ADSL treba potražiti neki drugi antivirus.
Pa razlikuje se u načinu pristupa. Raspitaj se kod svog internet provajdera, ili kod nekoga ko se razume, ja nisam stručnjak. Samo prenosim šta su mi rekli oni koji se razumeju.
Pa razlikuje se u načinu pristupa. Raspitaj se kod svog internet provajdera, ili kod nekoga ko se razume, ja nisam stručnjak. Samo prenosim šta su mi rekli oni koji se razumeju.
NOD je NAJ,NAJ,NAJBOLJI antivirus koji postoji
INOD
Ја рекох разликује се у начину приступа.Ja rekoh da izuzmemo nacin pristupa.
Који малолетници овде.Svaka im čast što se razumeju ako su ti rekli da za brži internet treba i brži anti virus.![]()
Добро, ја бар имам неки аргумент.Остали само хвале свога антивируса, а не кажу због чега је добар, осим што им "не прави проблеме".
Него, и NOD32 изгледа прави пропусте. Инсталирао сам IObit Security 360™, и при сваком скенирању пронађе неколико претњи које NOD32 није открио. Сад, коме веровати?
Иначе, програми IObit Security 360™, Advanced SystemCare™, Smart Defrag™, и Game Booster™, могу се скинути са сајта http://www.iobit.com, у бесплатној верзији дупло убрзавају рад компјутера и проток на кабловском интернету (на dial-up конекцију не утиче).
Strasan ti je argument...Po svemu
Ja se idalje drzim NOD-a i nemam nameru da ga menjam skoro.
znaci ako on nadje virus ono sto nod32 nije nasao onda je on bolji od nod-a?pogresno razmisljanje imas,svaki antivirus ce videti neke viruse koje drugi ne vidi![]()